Berat Albayrak Kongrede Sare Davutoğlu'yla Tokalaşmadı

Tokalasinca ne oluyor aya mi çıkıyoruz
Daha ergen dönemlerde bir hocam elini uzatmisti ben şok ne yapcam bilemedim. Emrivaki oldu tam bir.Elimin ucunu uzatmisim adama. Bir na hoş oldum. Sinirlerim bozuldu.

Doğru olanı yapmış..
Bazı mecburiyetlerde tokalaşmış olabilir burada müslüman dindar bir hanım var ve nedenini anlamıştır...
kasti bir durum olarak yorumlamamalı...
yorumluyanların da zihniyeti belli oluyor medyada

Ya ben de tokalasmak için elimi uzatmam ama karsidaki elini uzatinca da böyle havada birakamam ya.. ne bileyim ayip ederim diye düşünüyorum böyle yaparsam

Aslında ayıp olmaz kelebekim . Saygı göstermenin ve kaba olmamanın 1001 yolu var . Eğer tokalaşmamak senin düsturun olmuşsa ve bunu yaptığında kendini rahatsız hissedeceksen yapmazsın .
Özünde olay bu kadar basit .
Aman canım tokalaşsan ölür müsün görüşüne , ne var canım sende benimle tokalaşmazsan ölmezsin mantığı .

Vejetaryan bir insana et yersen ölmezsin diye direten teyze kafasında olmaya gerek .

Herkesin seçimi kendi huzuru için

Hii, sanirim Sare hanim gecen sene müslüman degildi..

Ve vay be demek karsidaki müslüman degilse bide tokalasmak mübahmis, para var ya nede olsa, beyefendi tahrik olmaz parayi görünce...

Bu muhalefet medyası o kadar ucuz haber yapıyor ki tam bir traji komik . Tek bir resim ile burda yorum yapanlar açıp araştırma yapsın. Sare Davutoğlu önce eşiyle birlikte tek tek tokalasiyor protokoldekiler ile sıra Binali Yıldırım in eşine gelince sarılıyor bu sırada Ahmed Davutoğlu ilerliyor oda eşine yetişmek için erkekler ile tokalaşmadan hızlıca ilerliyor tam Bayraktar'in olduğu yerde eşine yetişiyor o arada Bayraktar bocaliyor kimse ile el sıkışmadan selam vererek geçtiği için Sare Davutoğlu Bayraktar elini uzatıyor sonra el selami veriyor yani videoya bakan 5 yaşındaki çocuk zekasına sahip herkes durumun kasti olmadığını anlar ama muhalefet medyasının her zamanki ucuz karalama politikası .. Nasıl ki o cümleden bir kereden bisey olmaz cümlesini urettilerse bundan da Bayraktar Davutoğlu ile el sıkışmadı düşman oldular algısını türetirler

O an yasadigim ikilemi aciklayacak kelime yok :) aslında istemiyorum tokalasmayi ama o an psikolojik bir baski oluşuyor üzerimde. Tokalasmazsam ayip olur gibi... aslında karşıdaki mesela başörtülü olduğumu gorup elini uzatmasa ne güzel olur. Bazıları dusunceli davranıyor bu konuda ama cok azlar tabiiki

bence sonu iyi yapmış da ilk baştada tokalaşmasaydi.. ben bile yanaşmıyorum..

Hii, sanirim Sare hanim gecen sene müslüman degildi..

Ve vay be demek karsidaki müslüman degilse bide tokalasmak mübahmis, para var ya nede olsa, beyefendi tahrik olmaz parayi görünce...
İnsanlar hata yapar ve tövbe ederler.Böyle düşünmek çokda zor olmasa gerek.
Tabii ki insanlar bazı insanlar takıntılı olduğu herşeyden art niyet çıkarmak isteyebilir

canım zaten olay çok farklı el sıkışmama diye bişey yok bak yukarda açıkladım..
Haaa evet dogru yazmissin evet canm dogru ama diyelim ki tokalasmadi kimene nasrettttin hoca hesabi
komsu sorar
-hocaaa bu baklava tepsisi nereye gider
Hoca der
-banane
Komsu
-hoca hocaaa baklava tepsisi size gidiyor
Hocada der
-Eeeee peki bundan sananee

Allahim herkese guzel niyet guzel kalp guzel gorus nasip etsin
Nasil bakarsan onu gorursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…