Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En nefret ettiğim şeydir birine elini uzatıp havada kalması. Bir adamla uzun süre tartışmıştım bir bayram günü bu yüzden. Rezil bir davranış.
A-ha ha bir an kendimi gördüm fotolarda .
Şu tokalaşma mevzusunda hiç ayarı tutturamam .
Bazen tokalaşmam , bazen tokalaşırım .
Arkamdan benimde kim bilir neler deniyor![]()
Ben akp li olmasamda, eski başbakanın dr eşinin ve eski başbakanın yeni başbakanın çevresinde dolanması tuhaf geliyor.. Yani olay birlik beraberlik mesajı değilde, ne biliyim..Hemen sesi kisildi bunun da. Secim zamani mitinglerde ne yapacaksa. Genclere birakin artık yerinizi ya
Ben akp li olmasamda, eski başbakanın dr eşinin ve eski başbakanın yeni başbakanın çevresinde dolanması tuhaf geliyor.. Yani olay birlik beraberlik mesajı değilde, ne biliyim..
Samimiyetsiz..
Ben akp li olmasamda, eski başbakanın dr eşinin ve eski başbakanın yeni başbakanın çevresinde dolanması tuhaf geliyor.. Yani olay birlik beraberlik mesajı değilde, ne biliyim..
Samimiyetsiz..
Amiyane olacak, hakaret anlamında demiyorum ama ciğerci kedisi durumuna düşürüldüler..ben karısının yerinde olsam gitmezdim o kongreye.. yemişim davasını derdim muhtemelen.. ayıp yahu, tamam bayılmıyorum onlara ama bir fotoğraf var sürekli twitter da gezen davutoğlunun adına üzüldüm.. adamın suratı 5 karış, yanında karı koca gülüşüp duruyorlar.. dava arkadaşlığına bak..
Sare Davutoğlunun da çok umrundadır kesinlikle ya elini sıkıp sıkmaması en azından o kadar insanın içinde hemen bir buz dağı oluşturmaya gerek yok siyaset dostlukları ve de sadakati hemen bir kenara atmak mı hemen bir kalemde silmek mi?
Ak partinin içinden kenara atılanlar başka bir oluşum başka bir parti kursun kesinlikle çok oy kaybedeceklerdir
Abdullatif Şener de gördük nasıl oy kaybedildiğiniSare Davutoğlunun da çok umrundadır kesinlikle ya elini sıkıp sıkmaması en azından o kadar insanın içinde hemen bir buz dağı oluşturmaya gerek yok siyaset dostlukları ve de sadakati hemen bir kenara atmak mı hemen bir kalemde silmek mi?
Ak partinin içinden kenara atılanlar başka bir oluşum başka bir parti kursun kesinlikle çok oy kaybedeceklerdir