Berat Albayrak Kongrede Sare Davutoğlu'yla Tokalaşmadı

A-ha ha bir an kendimi gördüm fotolarda .

Şu tokalaşma mevzusunda hiç ayarı tutturamam .

Bazen tokalaşmam , bazen tokalaşırım .

Arkamdan benimde kim bilir neler deniyor :süslü:

Belli bir kesim tarafından tarihe "aah canım ne kadar dindar bir adam, doğrusunu yapmış, elaaal olsun", belli kesim tarafından tarihe "yuuuuh ayıp yaa" diye geçecek olan durum.

İlk kesim hedef kitlemiz olduğu için bu hareketi üzerine Berat'a 10, 9, 10, 10, 10 ve toplamda 49 puan. Berat'ı alkışlarla ileride yeni başbakan şutingen olunca yeni başbakan adayı olarak dindarlar köşesine alıyoruz. Alkışlar Berat için... :KK9:

En nefret ettiğim şeydir birine elini uzatıp havada kalması. Bir adamla uzun süre tartışmıştım bir bayram günü bu yüzden. Rezil bir davranış.

Hadi diyelim dini inancindan dolayi yapti, ya Sare Davutoglu annesi yasinda bir kadin. Ona elini verdiginde tahrik mi olacak? El vermek cok cinsel birsey ise, tahrik edici ise erkeklerede el vermesin.

Gercekten cok sacma bir hareket.

A-ha ha bir an kendimi gördüm fotolarda .

Şu tokalaşma mevzusunda hiç ayarı tutturamam .

Bazen tokalaşmam , bazen tokalaşırım .

Arkamdan benimde kim bilir neler deniyor :süslü:

Ya ben de tokalasmak için elimi uzatmam ama karsidaki elini uzatinca da böyle havada birakamam ya.. ne bileyim ayip ederim diye düşünüyorum böyle yaparsam

Hemen sesi kisildi bunun da. Secim zamani mitinglerde ne yapacaksa. Genclere birakin artık yerinizi ya
Ben akp li olmasamda, eski başbakanın dr eşinin ve eski başbakanın yeni başbakanın çevresinde dolanması tuhaf geliyor.. Yani olay birlik beraberlik mesajı değilde, ne biliyim..
Samimiyetsiz..

Ben akp li olmasamda, eski başbakanın dr eşinin ve eski başbakanın yeni başbakanın çevresinde dolanması tuhaf geliyor.. Yani olay birlik beraberlik mesajı değilde, ne biliyim..
Samimiyetsiz..

Samimiyetsiz görmüyorum ben açıkçası. Davutoğlu'nun kirgin olduğunu kongredeki konusmasi da ele verdi aslında. Ama Davutoğlu da karisi da kişisel hirslar peşinde kosan insanlar değil bana göre. Nezaketi elden birakmamaya calistiklarini düşünüyorum. Yani benim dusuncem bu yönde tabii

Samimiyetsiz..

ben karısının yerinde olsam gitmezdim o kongreye.. yemişim davasını derdim muhtemelen.. ayıp yahu, tamam bayılmıyorum onlara ama bir fotoğraf var sürekli twitter da gezen davutoğlunun adına üzüldüm.. adamın suratı 5 karış, yanında karı koca gülüşüp duruyorlar.. dava arkadaşlığına bak..

ben karısının yerinde olsam gitmezdim o kongreye.. yemişim davasını derdim muhtemelen.. ayıp yahu, tamam bayılmıyorum onlara ama bir fotoğraf var sürekli twitter da gezen davutoğlunun adına üzüldüm.. adamın suratı 5 karış, yanında karı koca gülüşüp duruyorlar.. dava arkadaşlığına bak..
Amiyane olacak, hakaret anlamında demiyorum ama ciğerci kedisi durumuna düşürüldüler..
Bencede karısınında kendisininde zırt pırt olması yersiz..
Ne diyelim Office, oy verenleri çok tatlış buluyor.. Bizler adaletsiz..

Büyük enişte başkalarıyla tokalaşmış zamanında sıra eski(!) first lady e gelince tokalaşmayası tutmuş, ben utandım yerine:olamaz:

Sare Davutoğlunun da çok umrundadır kesinlikle ya elini sıkıp sıkmaması en azından o kadar insanın içinde hemen bir buz dağı oluşturmaya gerek yok siyaset dostlukları ve de sadakati hemen bir kenara atmak mı hemen bir kalemde silmek mi?
Ak partinin içinden kenara atılanlar başka bir oluşum başka bir parti kursun kesinlikle çok oy kaybedeceklerdir

Sare Davutoğlunun da çok umrundadır kesinlikle ya elini sıkıp sıkmaması en azından o kadar insanın içinde hemen bir buz dağı oluşturmaya gerek yok siyaset dostlukları ve de sadakati hemen bir kenara atmak mı hemen bir kalemde silmek mi?
Ak partinin içinden kenara atılanlar başka bir oluşum başka bir parti kursun kesinlikle çok oy kaybedeceklerdir

ne yalan söyleyeyim aynı şeyi düşünüyorum..

yani insan boş bulunabilir tokalaştığı fotolarda yada o an bocalamış ne yapacağını bilememiş olabilir bunumu mevzu ettiniz yani...
benimde geçen sene iki velim uzattı elini ikisinide kibarca reddettim birisi gayet anlayışlı davrandı ama diğeri resmen surat yaptı kimse ile tokalaşmak zorunda değilim evet hemde İNANCIM sebebiyle ama evvelden tokalaşmışlığım olmuştur mutlaka bilmezken veya gaf anında -ancak şu an elimden geldiğince dikkat ediyorum
yani nerden fesatlansak diye şaştı millet eminim sare hanım gülüp geçiyodur bu haberlere çok seviyodum sare hanımı bugüne kadarki en yakın gördüğüm başbakan eşi idi ama hayırlısı olsun inşallah

Abdullatif Şener de gördük nasıl oy kaybedildiğini:KK53: Yada Dengir Mir Mehmet Fırat ta:KK49: hala artarak devam ediyor Akp nin oyları

Back