• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berat Albayrak: Bütün vatan hainleri 'hayır' diyor

Buradaki yaslilar da cok tatli oluyorlar. Gecenlerde iki hastam vardi, oyle denk geldi ayni anda ikisi de 89-90 yaslarinda bayan, ikisinin de 90 li yaslarda esleri hastanede yatar koltuk tepesinde 4-5 gun boyunca baslarindan ayrilmadilar. Ciftin biriyle konustum da, 70 senelik evli imisler.. Hala da elele idiler, imrendim..

Tontoşlardır kesin onlarda,70 sene hemde bir ömür yani..

hiç haber niteliği taşıyor gibi gelmediyse ya bana...

Başka bi argüman yok

Buradaki yaslilar da cok tatli oluyorlar. Gecenlerde iki hastam vardi, oyle denk geldi ayni anda ikisi de 89-90 yaslarinda bayan, ikisinin de 90 li yaslarda esleri hastanede yatar koltuk tepesinde 4-5 gun boyunca baslarindan ayrilmadilar. Ciftin biriyle konustum da, 70 senelik evli imisler.. Hala da elele idiler, imrendim..

Vallahi oyle cift her yerde bulmak zorda, abd de daha da zor vallahi, cekmiyorlar birbirlerini hic. Ama beraber evli kalanlarda bizimki gibi zorunluluktan degil, cidden birbirlerini sevdikleri icin evliliklerini surduruyorlar. Gercekten de davranislarinda, ve bakislarinda birbirlerine duyduklari aski gorebiliyorsun.

Hayır.
Allahım sen sonumuzu hayıreyle.
Sen çocuklarımıza güzel bir ülke bağışla.

hahaha cidden gidip bakmissin:)) videosu varmis youutube da, sayende ben de gordum:KK70::KK70:ben bakmamistim ne aldigina, ama sagol deynep ufkum genisledi sayende:p
Gerçek olduğu hakkında kesin bir bilgi yok ama?Photoshop ta olabilir.
Bizim ufkumuz bayağı darmış.Hele benim ki:KK70:
Açık aramak için adamların mailleri bile hackleniyor.:ıslık:

Gerçek olduğu hakkında kesin bir bilgi yok ama?Photoshop ta olabilir.
Bizim ufkumuz bayağı darmış.Hele benim ki:KK70:
Açık aramak için adamların mailleri bile hackleniyor.:ıslık:

Ay deynep, bak simdi referandum topiginde benim yolladigim mesaja bak uzun uzun oku, orada bu konu hakkinda sorusturma onergesi verilmis taa 2007 de ve reddilmis,. Simdi oyle kanatlarini acip hemen akp yi korumaya alma, onlara gelene kadar herkesi dinlediler yetmedi kameraya cektiler, ve bu yakisiksiz haller meclis kursulerinden, senin de sevdigin insanlar tarafindan malzeme edildi. O zaman tepki verdiysen ve simdi de veriyorsan, amenna onunde egilirim, ama o zaman sus pus olup, simdi " acik aramak icin email hackleniyor" dersen kulahlari degisiriz. Ve ote yandan ne phohosop u deynep:)) kurban olayim, fotosop yapilsa bu oyuncaklari mi yaparlardi, yoksa baska seyler mi. Amazonun klasik alisveris yaptiktan sonar emailne gelen mesaji bu:)

Ailecek devlet yönetip saraylarında sefa sürüyorlar ve bizler sırf onların egolarına emirlerine hizmet edelim diye yapmadıkları şarlatanlık kalmıyor..
Adam açık açık söyledi ben çobanım dedi eee koyunuda çok ..İnanmış inandırmış..Hastalık yayılmış kısacası..
Nakış gibi işlediler yıllardır her şeyin sonucunu biliyorlar bilmeseler bu işe soyunmazlar....
Utanmaktan başka bir şey hissedemez oldum...
Cumhuriyete karşı olan bu halk tam bir utanç kaynağıdır...
Umudum her şeye rağmen var küçücükte olsa...
HAYIR.

google a yaz cikar, youtube da o emailleri koymuslar:S ben bakmadim ama sagolsun deynep sayesinde gordum. Sen geriden geliyorsun yalniz, gundemi kacirmissin, tatile mi gittin ki o ara:)

Baktim şimdi feciydi resmen,ben bunu nasıl kaçırdım ayol.ok ayıp bana :duduk: bir daha oldumu haber verin baride göreyim hemen.:skandal:

Ne oyuncağı yahu bilmediğimiz bişiler var sanki demi :eek:

:skandal::skandal:

Aaaaa hanım abla nasıl haberin yok... :KK53: Ama KK gündeme kapalıydı bu olay ifşa olduğunda haklısın. Bir çok gazete de manşet yapamamıştı, yasaklanmıştı. Bu zatın adı, amazon, oyuncak falan yaz gugılla, gördüklerine sen de inanamayacaksın. :dondurma:

Ülkede muhalifseniz teröristsiniz (!) ben de evet diyenlere hırsızsınız diyorum hadi bakalım böyle saçma mantık mı var ya. Ülkeyi nefret söylemleriyle kinle yönetmek ne demektir. İfade özgürlüğü taraf beyan etmek ne zamandan beri teröristlik. Bu gibi adamlarla aynı havayı soluduğum için utanıyorum.
Bu arada HAYIR !

:skandal::skandal:

Aaaaa hanım abla nasıl haberin yok... :KK53: Ama KK gündeme kapalıydı bu olay ifşa olduğunda haklısın. Bir çok gazete de manşet yapamamıştı, yasaklanmıştı. Bu zatın adı, amazon, oyuncak falan yaz gugılla, gördüklerine sen de inanamayacaksın. :dondurma:

Yazip yazip gulduruyorsun beni, koca haberi ic ettin zeymur:)) biz ciddi bir sey konusuyorduk, konuyu nerelere getirdin:)

Yazip yazip gulduruyorsun beni, koca haberi ic ettin zeymur:)) biz ciddi bir sey konusuyorduk, konuyu nerelere getirdin:)

Bu haber herhalde en çok malum sözlük sitesinde konuşulmuştur hem de sayfalarca ama oradan bile kaldırılmış, o gün bomba haber diye veren gazeteler hep sansürlenmiş. Anladığım kadarıyla çoğu kişinin haberi olmadı maillerden. Bence biz de uzatmayalım, devlet sırrı sanırım. :KK53::KK53:

Back