• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berat Albayrak: Bütün vatan hainleri 'hayır' diyor

Hahaaaaa aşk olsun yani yaşımda ne varmış :KK49::63:

Hanım ya çok tatlısın, yaşını da bilmiyorum ki:))) herkes sana hürmette kusur etmeyince öyle ağzımdan kaçtı yaş olayı :))) 70 yaş bile genç benim için arkadaş çevrem bu yaş grubundan:)) şaka yaptığımı sanıyorsun ama değil, ciddi olarak 50 yaş sonrası insanlarla da kafam uyuşuyor ve arkadaşlarım var epey o yaş grubundan :)

Hanım ya çok tatlısın, yaşını da bilmiyorum ki:))) herkes sana hürmette kusur etmeyince öyle ağzımdan kaçtı yaş olayı :))) 70 yaş bile genç benim için arkadaş çevrem bu yaş grubundan:)) şaka yaptığımı sanıyorsun ama değil, ciddi olarak 50 yaş sonrası insanlarla da kafam uyuşuyor ve arkadaşlarım var epey o yaş grubundan :)

Tatlı olmasam çekilmem zaten,tam tamına 53 yaşındayım :KK76: yaşa bende takılmam kafa uyuşuyorsa sorun değil:)))

Tatlı olmasam çekilmem zaten,tam tamına 53 yaşındayım :KK76: yaşa bende takılmam kafa uyuşuyorsa sorun değil:)))

Ay sen daha gencecik hatunsun yahu, bu bizim ülkenin kırkını geçene yaşlı muamelesi yapması da ilginç. Herkes sana abla deyince seni 80 sandım birden. Yani sana abla falan diyemeyeceğim ben kusura bakma, zaten sevmem öyle abla teyze laflarını, isabet oldu yaşını öğrenmem :)

Ay sen daha gencecik hatunsun yahu, bu bizim ülkenin kırkını geçene yaşlı muamelesi yapması da ilginç. Herkes sana abla deyince seni 80 sandım birden. Yani sana abla falan diyemeyeceğim ben kusura bakma, zaten sevmem öyle abla teyze laflarını, isabet oldu yaşını öğrenmem :)

Yolu yarıladık gerçi birde k.valideyim üstelik...yok artık ne 80 filan elim kolum kalkmaz o zaman.:bicak::KK75:

Seksen yaşında komşum var, dişinde bir tane bile dolgu yok:KK66: öyle kendine ömür biçme , Allah sağlık versin, var 100 yaşına kadar yaşa.

Ne mutlu o teyzeye dolgu değilde protez ve implant var bende..Amin inşallah sağlıkla yaşayalım hepimizde. :dua:

:KK70::KK70:
Tam ciddi bir şey yazıyorum aklıma hacklenen maili ve amazondan aldığı malum oyuncaklar geliyor ve beni bir gülme alıyor, susuyorum. Ne kadar ciddiye alabilirim kendisini bilemiyorum.

Çok edepsizsin, teessüf ediyorum seni:KK70::KK70:altı üstü çıngırak almış.

Aldıklarını sıralı liste yapsam 1 yıl banlanırım ayol.. :mapus:

Ya ben pek sevmem öyle bel altı şeylerle vurmayı ama bu arkadaşların hayatı çelişki olunca ister istemez insanın gülesi geliyor. Ay bir de kayınpederinin " özel değil bunlar, genel genel" diye haykırması yankılanıyor kulaklarımda hala, kendi başlarına gelince acaba;yapılan ayıp ve suç ve bizim bunu malzeme etmemiz de yakışıksız diye düşünmüşler midir.

Son düzenleme:
Ya ben pek sevmem öyle bel altı şeylerle vurmayı ama bu arkadaşların hayatı çelişki olunca ister istemez insanın gülesi geliyor. Ay bir de kayınpederinin " özel değil bunlar, genel genel" diye haykırması yankılanıyor kulaklarımda hala, kendi başlarına gelince yapılan ayıp ve suç ve bizim bunu malzeme etmemiz de yakışıksız diye düşünmüşler midir acaba.

Başkası aldığında konuşulmaz ama kendilerince ayıp, günah olan şeyleri kendileri yapınca konuşulur. Burada muhafazakar kesim BDV'de birisi eşim bunları almış dese günah, ayıp ve daha nice şeyler sayar ve ayrıl o adamdan derdi. Ama mevzu kendilerinden biri olunca sineye çekiliyor, normalleştiriliyor. Bunu Kemal Kılıçdaroğlu'nun damadı yapsa boy boy manşetlerde çıkar, hatta ağızlarına mecliste bile malzeme yaparlardı. Malum kesim capsleri sıra sıra dizer, ne ayıbı ne günahı kalırdı.

Sadece bunlar da değil, bir dolu adam kayırma durumları da ifşa oldu.

Neyse ben vatan hainiyim, onlar her daim vatansever.

Sozlerin yurtdisinda yasadigini ele veriyor..:KK66: Dogru, yurtdisinda 50'ler orta yas, Turkiye'de sadece adi orta yas, bireyler ise yasli muamelesi goruyor. Hele bir de bu yaslarda olup is ariyorsan is bulmak imkansiza yakin Turkiye'de..

Yolu yarıladık gerçi birde k.valideyim üstelik...yok artık ne 80 filan elim kolum kalkmaz o zaman.:bicak::KK75:
Orta Amerika ve Guneyine dogru insanlar 35 yaslarinda bile kayinvalide oluyorlar, bu bir kistas degil. Sen buradaki 80likleri gorsen 65 yasindan fazla olduklarini tahmin bile edemezsin cogu yerde. Gecen gun 90 yasinda bir bayan hastam vardi, iki senedir araba kullanmiyorum artik dedi..:-)

Ahuu14 Ahuu14 bence başınıza bela almamak adına böyle kelimeler kullanmayın, mesajı düzenleyin.
Özellikle a veya da b diyenin içeriye alındığı dönemde, resmi sitelerde silinmez olan mesajları yazarken dikkatli olmanızı tavsiye ederim.

Orta Amerika ve Guneyine dogru insanlar 35 yaslarinda bile kayinvalide oluyorlar, bu bir kistas degil. Sen buradaki 80likleri gorsen 65 yasindan fazla olduklarini tahmin bile edemezsin cogu yerde. Gecen gun 90 yasinda bir bayan hastam vardi, iki senedir araba kullanmiyorum artik dedi..:-)

Burdaki hatunlarda erken çöküyorlar heleki 90 yaşında araba kullanmak hayal gibi resmen.:KK68:

Burdaki hatunlarda erken çöküyorlar heleki 90 yaşında araba kullanmak hayal gibi resmen.:KK68:
Buradaki yaslilar da cok tatli oluyorlar. Gecenlerde iki hastam vardi, oyle denk geldi ayni anda ikisi de 89-90 yaslarinda bayan, ikisinin de 90 li yaslarda esleri hastanede yatar koltuk tepesinde 4-5 gun boyunca baslarindan ayrilmadilar. Ciftin biriyle konustum da, 70 senelik evli imisler.. Hala da elele idiler, imrendim..

Back