Anket Beraberlik mi?? Evlilik mi?

Yasamak mi?? Evlenmek mi??

• Ankete Katılan
    111
Ben sevgilim ile 7 aydır aynı evi paylaşıyorum ve gerçekten evlilikden bir farkı yok sadece bir imza eksik o kadar bazı arkadaşlar ayrılması daha kolay demişler ama öyle bir durum söz konusu değil herşeyini ortak alıp paylaşıyorsun bu paylaşımda seni daha çok birbirine bağlıyor.Bence evleneceğin insan ile hiçbir sorun yaşamaman gerekir evlenip boşanan bir sürü insan tanıyorum aynı evde yaşamak evlilik için ön hazırlık olabilir sonuçta o insan ile hayatı paylaşmaya başlıyorsun

Beraberlikte hep onu düşünceme ne oldu nere gitti kiminle diye,evlenirim herşeyden haberim olur(Tabi saklamazsa...
Bu söylediklerim biryana EVLİLİK ÇOK GÜZELLLLL
ALLAH KİMSENİN EVLİLİGİNİ BOZDURMASIN.

Beraberlikte hep onu düşünceme ne oldu nere gitti kiminle diye,evlenirim herşeyden haberim olur(Tabi saklamazsa...
Bu söylediklerim biryana EVLİLİK ÇOK GÜZELLLLL
ALLAH KİMSENİN EVLİLİGİNİ BOZDURMASIN.

Evlilik kadar güzel bir şey varmı? :)

bence bu müesese en çok kadınların menfaatine..

Türk aile yapısını koruma adına yıpratılmaması gerekir....

kesinlikle evlilik
büyük konuşmayım ama beraber yaşayamam kimseyle. hem ben istemem, hem ailem izin vermez, hem de günah
bu benim fikrim tabii
yaşayanlara da saygı duyuyorum

herşeyden haberinizin olması için evlenmeye gerek yok ki sevgiliyken de partnerimin nerede ne yaptığını biliyor olmanız gerekir.Bir insanın aldatacağı varsa zaten her türlü yapar yapmasa bile sen kafanda kurarsan yine aynı kapıya çıkar bir ilişki de bu sadece aşk değil normal arkadaşlıklarda da karşıdaki insana güven duyman gerekir

Bu cok hassas bir konu elbette. Ailelerin tavrida onemli. Imkaniniz varsa once bir sure birlikte yasamanin dogru olacagi kanisindayim. Birlikte ayni evin icinde hayatin zorluk ve guzelliklerini paylasabiliyormusunuz bir on provasi yani. Mesela 3-4 ay sonra ciddi sorunlar cikiyorsa ayrilmak daha kolay olur. Mahkeme vs gibi yipratici sureci yasamassin. Baktinizki hersey yolunda ,onunuze cikan zorluklarida omuz omuza verip asmayi sevgi ve saygi cercevesinde basariyorsunuz, neden evlilik olmasin ? Evlilik her iki tarafinda guvence altina alir. Birlikteliginizi saglamlastirir diye dusunmekteyim. Ama karar size ve yasadiginiz ortama fazlasi ile bagli. Ne karar verirseniz verin hedef mutluluk :))

Sevdiginizle yasamayi mi tercih edersiniz yoksa evlenip te yasarim dersiniz?? düsüncelerinizi merak ediyorum

Heran ayrılma fikri yoksa insanın aklında bence evlenir.Beraber yaşamanın o kolaylığı var yani taraflardan biri uğraşmadan ilişkiyi bitirebilir.Ben biraz geri kafalıyım yani beraber yaşama fikri bence çok gereksiz.Yaşayacaksan evlenir yaşarsın.

sizler evlisiniz galiba erkeklerin yapdiklari ne peki evliolmasaniz atardiniz onlari ama çocuk olursa farkli bilin bu benim düşüncem sizleri bilemen hepniz bana kizacaksiz

Sevdigimle ancak evlenince yasarim..
Bİr ailemiz olsun ıstıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…