• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Beraberlik mi?? Evlilik mi?

Yasamak mi?? Evlenmek mi??

• Ankete Katılan
    111

Askisi

Kizimiz ile cekirdek aile
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2007
1.684
4
116
Almanya
Sevdiginizle yasamayi mi tercih edersiniz yoksa evlenip te yasarim dersiniz?? düsüncelerinizi merak ediyorum:kahve:

beraber yasamayi ben de ddogru bulmuyorum.. kadini asiri fazla yipratan bir surec..

Evlenmeden Yaşardım...Sırf Onun ailesi istiyor diye evlendim zaten.
Ancak çocuk yapmaya karar verdiğimde evlenirim diye düşünüyorum Şimdiki aklıcığımla:)

Kesinlikle evlilik derim..
Beraberlikteki heyecan bir başka,ama taşıyabilene evlilik kadar güzel bir ortam yok..

evlilik tabiki aile ortamiyla gelip gecici heyecanlar bir olurmu hic
beraber yasamak hayirli olsaydi nikah diye bisey olmazdi

Evliliği tercih ederim çünkü beraber yaşamak kadın için yıpratıcı.Evlilik ile aile oluyorsunuz.Bazı insanlar ne var bir imza diyor ama mesele sadece bir imza değil..Beraber yaşayan bir kız arkım vardı hiç bir zaman yargılamadım onu da ama mesela hemen eve gidiyordu yemek yapayım diye sonra ne oldu bir anda adam hadi ben Amerikaya gidicem biraz orada deneyeceğim dedi kapıyı kapattı gitti. O da alışmıştı aynı evde olmaya bir anda yalnız kaldı.Anlayacağınız kızın evinde yattı, içti,yedi sonra da hadi bye dedi gtti adam.Bu işin garantisi yok evli de olsan olabilir diyebilirsiniz ama beraber yaşıyoruz zaten evli değiliz istediğim zaman giderim anlayışı oluyor ilişkide.Sonra da niye evlenelim ztn evli gibi yaşıyorz diyorrlar.Ben bu konuda muhafazakarım ne bileyim, beraber yaşayana da karışmam ama.

Evlilik kadar güzel birşey yok. Evlenmeden de yaşarsın; ama adı yoktur onun, o heycan yoktur, evli olmanın verdiği haz yoktur...
Sanki kırk yıllık evliyim
-tatlicadiarzu-

Kesinlikle beraber yasamam, evlilik de artik istemem, en iyisi herkes kendi evinde yasasin ama guzel,akilli sevgili olsun ....bana yeter...:asigim:

beraber yaşamak erkek için yıpratıcı değildir belki ama kadın için yıpratıcı bir durum
kadının omuzlarında ki yük ve sorumluluk çok ağır bence
ben evlilik diyorum..

Back