- Konu Sahibi bulutlarpembedir
Coğrafya sınavım berbattı..]
Düzeltirsin canım .. Nerede okuyorsun ?
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlaar, matematik sınavım iyi geçti 90 üstü alıyorum galiba
Merhaba gençler sınavlarım 12 kasımda başlıyor heyecanlıym ama hiç çalışmadım daha.. lise 1deyim fen lisesi okuyorum.. siz nerde okuyosunuz?
Nereye kadar işlemiştiniz canım? :44:
Bi de ne sordular?
ticaret meslek bilgisayrlı muhasebe. 11. sınıf canım :) sınavlarına şimdiden başla bence :)
Neye çalışayım nasıl çalışayım bilmiyorum kii :26:
çooooook sevindim canım:)
Merhaba gençler sınavlarım 12 kasımda başlıyor heyecanlıym ama hiç çalışmadım daha.. lise 1deyim fen lisesi okuyorum.. siz nerde okuyosunuz?
Nereye kadar işlemiştiniz canım? :44:
Bi de ne sordular?
Biz kartezyen çarpımına kadar işlemiştik ama çıkmadı onlardan.. Mantık ve kümeler çıktı.. Heyecanlıydım, hatta sınavın ilk 15 dk'sında bacaklarım titriyordu baya.. Ama iyi geçti çok şükür
Yaşar dedeman lisesi.
Biz kartezyen çarpımına kadar işlemiştik ama çıkmadı onlardan.. Mantık ve kümeler çıktı.. Heyecanlıydım, hatta sınavın ilk 15 dk'sında bacaklarım titriyordu baya.. Ama iyi geçti çok şükür
Aaa inanmıyorum ya biz fonksiyonları yarıladık ve sınavda soracakmış hain kadın!
yazarak çalış tanımları anlayana kadar yaz :)
Aaa inanmıyorum ya biz fonksiyonları yarıladık ve sınavda soracakmış hain kadın!
Bizim de bir sonraki sınavda çıkacakmış zaten :18:
Bizim de bir sonraki sınavda çıkacakmış zaten :18: