Lise Yorum ve Soruları Beraber ders çalışalım mı ?

bulutlarpembedir

30.06.2010 ∞
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2012
1.609
56
163
merhaba kızlar. kendimize bi zaman belirleyelim akşamları sınavlarımıza çalışalım mı ? sınavımıza çalıştıktan sonra yazılıdan kaç aldığımızı buraya not ederiz. geçen senede böyle bir sayfa açtım kendim için yazılılarımı hep oraya not ettim ve teşekkür aldım.
benimle beraber ders çalışanlara açığım. 6 kasımda şirketler muhasebesi sınavım var ben şimdi ona çalısıcam. dediğim gibi ders çalışmak isteyenlere açığım.

kolay gelsin canım şimdiden başarılar... ne okuyorsun kaçın sınıf. ben senle çalışmak isterdim ama bizde sınav dönemi bitti doktora yapıyorum...

Selam canım Ben varım. Ama birlikte çalışmak saçma olmaz mı sonuçta hepimizin çalıştığı şeyler farklı. Mesela sen muhasebeye çalışıcam diyorsun, ben fizik, kimya, biyoloji, matematik, edebiyat vs. Ama puanlarımızı paylaşabiliriz Benim yarın mat sınavım var sonucumu bildiririm Şans dileyin bana..

Selam kızlar.
Bende lise üç. Yarın coğrafya sınavım var. Son güne kaldım. Çok dertliyim. Hiç çalışasım yok. 50-60 soru var.

hoşgeldim aramızaaaaa :) canım ben muhasebe çalışacaksam herkes onu çalışmak durumunda değil. hani herkes kendi dersine çalısacak :) ben gündüzleri okulda olduğum için gündüzleri çalışamam.şöyle örnek vereyim sen istediğin saatte çalış ama akşamda 2 saat bi zaman dilimi koyalım 2 saatte öyle çalışalım. sonuçta o 2 saat bile yararımıza :) tabikide puanlarımızı paylaşırız :) sınavında iyi şanslar tatlım :)

Son düzenleme:
Selam kızlar.
Bende lise üç. Yarın coğrafya sınavım var. Son güne kaldım. Çok dertliyim. Hiç çalışasım yok. 50-60 soru var.

selam canım bak bi 10 dk ders çalış önce istemeyeceksin ama zorla biraz sonra iyice kapılıyorsun derse :) birazcıkta geç uyursun :)

selam canım bak bi 10 dk ders çalış önce istemeyeceksin ama zorla biraz sonra iyice kapılıyorsun derse :) birazcıkta geç uyursun :)

Öyle ama benimki mesajlaşmak istiyor. Bende tam kendimi verdim diyorum. Neyse bir yazayım diyorum. Tekrar dalıyorum falan.

Öyle ama benimki mesajlaşmak istiyor. Bende tam kendimi verdim diyorum. Neyse bir yazayım diyorum. Tekrar dalıyorum falan.

söyle erkek arkadaşına güzelce anlat "aşkım benim yarın sınavım var bana biraz zaman ver ona çalışayım " de bence yoksa çalıştıklarından bişey anlamazsın :s

Hoşgeldim aranızaaaa :) Tamam canım şimdi anladım demek istedigini. Bana uyar.. Teşekkürler bu arada

tam 2 saat çalıştım haftaya sınavım :) zaten bi belge düzenlemek tam yarım saatimi aldıı. sınavda 50 p. belge :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…