Beraber Çalışalım

WomanAndProud

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2013
1.075
258
26
Merhaba kizlar, ben ders calisirken cok zorlaniyorum surekli dikkatim dagiliyor kendimi motive edemiyorum.
Burda 2014 YGS ve LYS icin hazirlananlar varsa beraber calisalim birbirimizi motive edelim

ben bu yil mezun oldum ama sinav istedigim gibi gecmedi o yuzden tekrar hazirlaniyorum, bana katilmak isteyen var mi?
calistigimiz konulari yazip birbirimize gaz ve moral veririz? :) ben pk baslamadim daha

bende tekrar hazırlanıyorum ve daha düzgün çalışmaya başlayamadım bu gerçekten çok iyi olur :)

kızlar dersaneye yazıldınız mı ya ben bu sene dersaneye gidersem 3.senem oluck ve cok sıkıldım ama belli bi disiplin için gitmek şart sizce gitsem çok sıkılır ve bunalırmıyım ?? diğer arkadaşlarımın hepsi gtti ünv falan nasıl olur bilemiyorum

Son düzenleme:
Kızlar bende bu sene mezun oldum ve seneye hazırlanıyorum. Fen bilimleri dershanesine yazıldım. Ekimin basında baslıcak dershane ama cozemedigim sorular oluyo birbirimize yollayıp yardımcı mı olsak ne

hayır dershaneye yazılmadım daha önce de hiç gitmemiştim bence soruları birbirimize yollasak çok iyi olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…