Tamam sevgili sorunlu aramiza hosgeldin konumuzu buradan tasiyacak oky, mesaj yazdim ona boylece daha rahat konusucaz. Ben metalurji muhendisligi okuyorum canim, bi de yandalim var kimyadan. Sen ne okuyorsun ?Kızz coww beni de yaz anam. Ben de üniversite öğrencisiyim. Ben de pek iyi çalışamıyorum.
Ne okuyorsun?
Hosgeldin sen dee :)Ben de varııımm
Calismayana kiziyoruz burda :)Hoş buldum :) belki burayı okudukça vicdan yapar daha düzgün çalışırım
Ben de Türkçe öğretmenliği okuyorum canım. Osmanlı Türkçesiydi, dil bilgisiydi derkenTamam sevgili sorunlu aramiza hosgeldin konumuzu buradan tasiyacak oky, mesaj yazdim ona boylece daha rahat konusucaz. Ben metalurji muhendisligi okuyorum canim, bi de yandalim var kimyadan. Sen ne okuyorsun ?
Tamam beraber calisiyoruz artik :) ben bugun yedi gibi basliycam iki uc saat calisicam mesela. Sen de calis ?Ben de Türkçe öğretmenliği okuyorum canım. Osmanlı Türkçesiydi, dil bilgisiydi derken
Bir sürü ödevim var, ben de onlara başlarım artık...Tamam beraber calisiyoruz artik :) ben bugun yedi gibi basliycam iki uc saat calisicam mesela. Sen de calis ?
Beni isten cikardilar...Aynen oyle oluyorum ben de ama calismamin sebebi de yurt disinda master icin para biriktirmek, eger calisiyorum diye ders calismazsam hedeflerimden sapmis olucam. Sen de boyle dusun, bi hedef koyalım ve isten cikinca o kadar saat calisalim. Misal ben yarin isten cikio eve geldigimde saat 7 olur, uc saat calissam yeter
Hosgeldin canim ...Ben varım
HoşbulduuuuummmHosgeldin canim ...
Ne okuyorsun ?Hoşbulduuuuummm
Ö.m.den yazayım da kendimi deşifre etmiym canımsNe okuyorsun ?
Tmm yaz bakalim canim =)Ö.m.den yazayım da kendimi deşifre etmiym canıms
Benide yaz anammi :)))))) hahahaaaaa cok komik yaaKızz coww beni de yaz anam. Ben de üniversite öğrencisiyim. Ben de pek iyi çalışamıyorum.
Ne okuyorsun?
Insallah canimm, ben gaza gelip calistim bile bugun iki saat :)Ay ben sürekli buraya bakmak isteğiyle çalışamazdım herhalde :) kolay gelsin kızlar çok çok çok çalışmalı bişeyler yaparsınız inşallah :)
Aaaa nolduu yeni mi cikardilar yaa ?Beni isten cikardilar...
Hosgeldin summe, bana da yaz ozelden :)Hoşbulduuuuummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?