Beraber çalışalım mı?

cowgirll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2014
3.543
2.435
248
Arkadaslar merhaba ben universitede ağır bir bolumde okuyorum ve bir turlu duzenli calisamiyorum. Bunun icin ne onerirsiniz ? Benim gibi olan universite ogrencisi arkadaslar varsa bu baslik altinda toplansak da birbirimizi motive etsek nasil olur ? Her gun birbirimize hesap veririz falan :) Cok vicdan azabi cekiyorum calisamadikca

Son düzenleme:
olur canım benimki de çok ağır veee çalışmıyorum yahu alt tarfı bir dersim kaldı yok ama çalışasım yok

cowgirl eğitim bölümünde bir konu aç günlük gibi kimse gelip katılmasa bile düzenli olarak yaz bir süre sonra alışıyorsun ha tek kalamam dersen hiç alakan olmasa bile topiklere katıl
az mı arkadaş edindim kpss aöf topiklerinde ben

Arkadaşlar burası fikir alma muhabbet etme yeri değil bir derdim var bölümü bunun için ya geyik bölümüne açarsınız ya da örgün ve açıköğretim ile ilgili bölüm var bu konularla ilgili herkes orada konuşuyor orada konuşursunuz.

Badecim ya gunluk birbirimizi gaza getirecek birilerini ariyorum aslindaa

Merhaba kızlar benimde ders çalışmam gerekiyor, gerçi açıköğretim ama küçümsememek lazım 3 dersten kaldım(tabi hiç kitap açmazsam öyle olur) o yüzden kolları sıvamam gerekiyor, beni de alır mısınız aranıza...

Burasi fikir alma yeri degil mi ? Benim derdim calisamiyor olmak ve bu yuzden ayni problemi yasayan insanlarla birbirimize destek olalim diyorum. Muhabbet edelim demiyorum, dogru okudugunuza emin misiniz ? Bu arada moderator falan misiniz ? Benim bildigim oky ilgileniyor burayla, konumun uygun oldugunu dusunuyorum o tasir uygun bulmazsa.

bir şey söyleyeceğim nasıl motive edelim peki birbirimizi
çalışmadan önce haber mi versek ben çalışıyorum kızlar başladım diye mesela? sizce?

Tabii ki sevgili duman, gaza getirelim birbirimizi her gun calisalim :)

bir şey söyleyeceğim nasıl motive edelim peki birbirimizi
çalışmadan önce haber mi versek ben çalışıyorum kızlar başladım diye mesela? sizce?
Evet aynen, buradan soralim calistin mi ben su kadar saat calistim falan seklinde bence. Calismaya giderken ve bitirince haber veririz birbirimize. Kac saat calistigimizi falan soyleriz

Evet aynen, buradan soralim calistin mi ben su kadar saat calistim falan seklinde bence. Calismaya giderken ve bitirince haber veririz birbirimize. Kac saat calistigimizi falan soyleriz
harika!:) ben varım arkadaşım:)

bır konu ac sen cnm geyık bolumune bızde oraya gelelım burdan konusamayız banlanmayalım bos yere
Canim ayni konuyu da acmak yasak sanirim ya, oky gelsin de ona soralim, o konuyu tasir. Simdi oraya yazarsam konulardan biri kapanacak, bi de banlanirim belki konuyu iki defa actim diye bilmiyorum ki :/

Canim ayni konuyu da acmak yasak sanirim ya, oky gelsin de ona soralim, o konuyu tasir. Simdi oraya yazarsam konulardan biri kapanacak, bi de banlanirim belki konuyu iki defa actim diye bilmiyorum ki :/
bu konu ıcın oky e msj at kapatsın geyık bolumune yenıden konu acarsın bısey olmaz oyle

Ağır bölüm derken mühendislik mi..seni alıyorum ben de mezun olalı bi bucuk yıl oldu ama nasıl bitti bana sor,ders calısma isteği yok dersler agır,derken sana tavsiyem okuldan çalışma arkadaşları bul kendine aralarda konuları paylaşın onlarla calısın bi de sık sık kütüphaneye git orda yapacak bişey olmuyor mecburen calışıyosun..internete girip de motivasyon sağlayabileceğini pek sanmıyorum canım,en azından ben o şekilde konsantre olamıyordum,oturup düzgünce çalışmak gerekiyo..

Belki bi kpss veya başka bir sınav için bu tür yerlerde düzenli çalışma sağlayabilirsin ama üniversitede nasıl olur bilmiyorum,çünkü sınavlar bi geliyo geçiyo insanın başını kaşıyacak vakti olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…