Tamam bugunden baslariz motive ederiz birbirimizi lorin, kuralim da bi grubumuzu :)))ayy ne ıyı olur bana bıraz kızında bende calısayım bıtsın artık aöf
Tamam sevgili arc sen de gell, ama kararli olalim lutfennolur canım benimki de çok ağır veee çalışmıyorum yahu alt tarfı bir dersim kaldı yok ama çalışasım yok
olalııım kalırsam okul uzayacak bıktım okuldan bıktımTamam sevgili arc sen de gell, ama kararli olalim lutfenn
Badecim ya gunluk birbirimizi gaza getirecek birilerini ariyorum aslindaacowgirl eğitim bölümünde bir konu aç günlük gibi kimse gelip katılmasa bile düzenli olarak yaz bir süre sonra alışıyorsun ha tek kalamam dersen hiç alakan olmasa bile topiklere katıl
az mı arkadaş edindim kpss aöf topiklerinde ben
Burasi fikir alma yeri degil mi ? Benim derdim calisamiyor olmak ve bu yuzden ayni problemi yasayan insanlarla birbirimize destek olalim diyorum. Muhabbet edelim demiyorum, dogru okudugunuza emin misiniz ? Bu arada moderator falan misiniz ? Benim bildigim oky ilgileniyor burayla, konumun uygun oldugunu dusunuyorum o tasir uygun bulmazsa.Arkadaşlar burası fikir alma muhabbet etme yeri değil bir derdim var bölümü bunun için ya geyik bölümüne açarsınız ya da örgün ve açıköğretim ile ilgili bölüm var bu konularla ilgili herkes orada konuşuyor orada konuşursunuz.
bir şey söyleyeceğim nasıl motive edelim peki birbirimiziBurasi fikir alma yeri degil mi ? Benim derdim calisamiyor olmak ve bu yuzden ayni problemi yasayan insanlarla birbirimize destek olalim diyorum. Muhabbet edelim demiyorum, dogru okudugunuza emin misiniz ? Bu arada moderator falan misiniz ? Benim bildigim oky ilgileniyor burayla, konumun uygun oldugunu dusunuyorum o tasir uygun bulmazsa.
Tabii ki sevgili duman, gaza getirelim birbirimizi her gun calisalim :)Merhaba kızlar benimde ders çalışmam gerekiyor, gerçi açıköğretim ama küçümsememek lazım 3 dersten kaldım(tabi hiç kitap açmazsam öyle olur) o yüzden kolları sıvamam gerekiyor, beni de alır mısınız aranıza...
bır konu ac sen cnm geyık bolumune bızde oraya gelelım burdan konusamayız banlanmayalım bos yereTamam bugunden baslariz motive ederiz birbirimizi lorin, kuralim da bi grubumuzu :)))
Evet aynen, buradan soralim calistin mi ben su kadar saat calistim falan seklinde bence. Calismaya giderken ve bitirince haber veririz birbirimize. Kac saat calistigimizi falan soylerizbir şey söyleyeceğim nasıl motive edelim peki birbirimizi
çalışmadan önce haber mi versek ben çalışıyorum kızlar başladım diye mesela? sizce?
harika!:) ben varım arkadaşım:)Evet aynen, buradan soralim calistin mi ben su kadar saat calistim falan seklinde bence. Calismaya giderken ve bitirince haber veririz birbirimize. Kac saat calistigimizi falan soyleriz
Canim ayni konuyu da acmak yasak sanirim ya, oky gelsin de ona soralim, o konuyu tasir. Simdi oraya yazarsam konulardan biri kapanacak, bi de banlanirim belki konuyu iki defa actim diye bilmiyorum ki :/bır konu ac sen cnm geyık bolumune bızde oraya gelelım burdan konusamayız banlanmayalım bos yere
bu konu ıcın oky e msj at kapatsın geyık bolumune yenıden konu acarsın bısey olmaz oyleCanim ayni konuyu da acmak yasak sanirim ya, oky gelsin de ona soralim, o konuyu tasir. Simdi oraya yazarsam konulardan biri kapanacak, bi de banlanirim belki konuyu iki defa actim diye bilmiyorum ki :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?