- 16 Mart 2014
- 3.543
- 2.435
- 248
Mesaj attim, oky bu konuyu tasir ilgili yere. Ikinci defa konu acmayalim ne olur ne olmaz :)bu konu ıcın oky e msj at kapatsın geyık bolumune yenıden konu acarsın bısey olmaz oyle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mesaj attim, oky bu konuyu tasir ilgili yere. Ikinci defa konu acmayalim ne olur ne olmaz :)bu konu ıcın oky e msj at kapatsın geyık bolumune yenıden konu acarsın bısey olmaz oyle
tmm cnm ... ama bence geyıkte bır konu olsa daha ıyı olur hem sohbet hem ders bır arada guzel olurduMesaj attim, oky bu konuyu tasir ilgili yere. Ikinci defa konu acmayalim ne olur ne olmaz :)
Evet muhendislik, ne yazik ki oldukca hirsli insanlarin bulundugu bir yerdeyim, kimse kimseyle ders calismiyor. Yapan bir iki kisi var onlar da cok yakinlar baskalariyla iletisime tamamen kapalilar ozellikle ders konusunda. O yuzden tek calismak zorundayim, bu sekilde motive olabilirim diye umuyorum :)Ağır bölüm derken mühendislik mi..seni alıyorum ben de mezun olalı bi bucuk yıl oldu ama nasıl bitti bana sor,ders calısma isteği yok dersler agır,derken sana tavsiyem okuldan çalışma arkadaşları bul kendine aralarda konuları paylaşın onlarla calısın bi de sık sık kütüphaneye git orda yapacak bişey olmuyor mecburen calışıyosun..internete girip de motivasyon sağlayabileceğini pek sanmıyorum canım,en azından ben o şekilde konsantre olamıyordum,oturup düzgünce çalışmak gerekiyo..
Aynen okyden rica ederiz oraya tasir, bir mesaj daha atayim :)tmm cnm ... ama bence geyıkte bır konu olsa daha ıyı olur hem sohbet hem ders bır arada guzel olurdu
benim de mimarlık biz de sabahlıyoruz çoğu kez..Evet muhendislik, ne yazik ki oldukca hirsli insanlarin bulundugu bir yerdeyim, kimse kimseyle ders calismiyor. Yapan bir iki kisi var onlar da cok yakinlar baskalariyla iletisime tamamen kapalilar ozellikle ders konusunda. O yuzden tek calismak zorundayim, bu sekilde motive olabilirim diye umuyorum :)
at bakalım cnm ...Aynen okyden rica ederiz oraya tasir, bir mesaj daha atayim :)
Bizim de hep oyle ne yazik kibenim de mimarlık biz de sabahlıyoruz çoğu kez..![]()
Tamamdir attim canim, o gorunce tasir konuyu. Oraya yazmayi hic dusunmedim, ayni sikintiyi yasayan insanlar konusabiliriz buradan diye dusunmustum. Iste turk insani, "kayinvalidesinden, kocisinden cekenler dertleselim hadi " diyince bdv konusu olabiliyor ama akademik bir konuda problem yasayinca geyik, dert degil oluyor. Neyse biz calisalim da problem yok :)at bakalım cnm ...
aynen oyle oluyor ... bosver geyıkte daha rahat konusuruz..Tamamdir attim canim, o gorunce tasir konuyu. Oraya yazmayi hic dusunmedim, ayni sikintiyi yasayan insanlar konusabiliriz buradan diye dusunmustum. Iste turk insani, "kayinvalidesinden, kocisinden cekenler dertleselim hadi " diyince bdv konusu olabiliyor ama akademik bir konuda problem yasayinca geyik, dert degil oluyor. Neyse biz calisalim da problem yok :)
Evet evet aynen, oky gelince geyige alir bizi. Yarindan itibaren duzenli calisiyoruuz ve buraya yaziyoruzaynen oyle oluyor ... bosver geyıkte daha rahat konusuruz..
Canım ben de mühendis mezunuyum seni çok iyi anlıyorum,hiç mi yok bizde de herkes not saklardı,ya da yanlış verirlerdi..Evet muhendislik, ne yazik ki oldukca hirsli insanlarin bulundugu bir yerdeyim, kimse kimseyle ders calismiyor. Yapan bir iki kisi var onlar da cok yakinlar baskalariyla iletisime tamamen kapalilar ozellikle ders konusunda. O yuzden tek calismak zorundayim, bu sekilde motive olabilirim diye umuyorum :)
ben ıse de gıdıyorum ama gunduz calısamam o yuzden aksamları calısacagımEvet evet aynen, oky gelince geyige alir bizi. Yarindan itibaren duzenli calisiyoruuz ve buraya yaziyoruz
Cok tesekkur ediyorum onerileriniz icin :) Muhendis olacagim diye seviniyoruz ama okurken yaslaniyoruz ne yazik kiCanım ben de mühendis mezunuyum seni çok iyi anlıyorum,hiç mi yok bizde de herkes not saklardı,ya da yanlış verirlerdi..
bak sana calışma şeklimi söyleyim bu şekilde bütün dersleri geçtim hata yan dal derslerini bile aldım.
İlk önce sınav takvimi gelince onun çıktısını al duvara as,
sonra notlarını düzenle hangi dersle ilgili elinde neler var bir bak,bi yere de eksiklerini not al,su dersten su fotokopi eksik şu not eksik diye..bi derse nasıl çalışman gerektiğini de belirle,mesela bazıları ezber istiyor bazıları konu anlamayı gerektiriyor,zor dersleri ilk çalış ki aradan çıksın
sonra derslerinin calışmayı günlere böl mesela bi gün iki ders calış ona odaklan ertesi gün de kaldığın yerden veya başka derse gecerek devam et..ama mutlaka programın olsun tam uyamasan bile uydugun kadarı bile iyi gelir sana.gözünde büyütme asla başlayınca çok kolay bitiyo mesela basına oturmakta..dersler sınav gününden önce en azından kapa taslak da olsa bitsin son güne bırakınca ne olacağını bilirsin az çok...ve dediğim gibi kendini zorla ilk başlarda sonra kendilğinden gelir,kütüphane en iyi çözüm mecbur kalırsın çalışmaya..söylüyeceklerim bu kadar kolay gelsin :)
Ben de calisiyorum ayni zamanda, haftada dort gun part time calisiyorum, o gunler ben de aksam calisacagim :)ben ıse de gıdıyorum ama gunduz calısamam o yuzden aksamları calısacagım
tamam kolay gelsin çok güzel oluyor böyle calışma arkadaşın yokmuş burdan bi kaç kişiyle de konuşursan belki seni motive eder ama çok sık girme bence calışma aralarında veya calışma bittikten sonra gir o zaman engellemez seni..ben de calıma aralarında burda oyun bölümüne giriyodum en sonunda oyunda birinci olmuştum ahahaha dersten kaçarken her yer güzel geliyor :)))Cok tesekkur ediyorum onerileriniz icin :) Muhendis olacagim diye seviniyoruz ama okurken yaslaniyoruz ne yazik kiama onerileriniz cok hosuma gitti, hepsini uygulayacagim, bugun baslayacagim hatta uygulamaya :)
aksam eve gıdınce pertım cıkmıs gbı hıssedıyorum hıc bırsey yapasım gelmıyor nedense senınde oyle oluyormu ?Ben de calisiyorum ayni zamanda, haftada dort gun part time calisiyorum, o gunler ben de aksam calisacagim :)
Aynen oyle oluyorum ben de ama calismamin sebebi de yurt disinda master icin para biriktirmek, eger calisiyorum diye ders calismazsam hedeflerimden sapmis olucam. Sen de boyle dusun, bi hedef koyalım ve isten cikinca o kadar saat calisalim. Misal ben yarin isten cikio eve geldigimde saat 7 olur, uc saat calissam yeteraksam eve gıdınce pertım cıkmıs gbı hıssedıyorum hıc bırsey yapasım gelmıyor nedense senınde oyle oluyormu ?