• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beraber büyüdüğün İlk aşkından ayrılmak ve travması.

lola_ruby

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2009
6
0
86
İzmir
Merhaba, 14 yıllık (10 yıl sevgili - 4 yıl evlilik) bir ilişkiden sonra yaklaşık 5 ay önce boşandık. Her şey o kadar hızlı ve bir anda oldu ki girdiğim şoktan çıkamıyorum. Beraber büyümüştük, her şeyi beraber yapmıştık. Beraber açtığımız bir iş yerimiz vardı. Bir anda nedeni bile tam belli olmadan ayrılık kararı ile eşim çıka geldi ve beni çok seviyor bende onu hala çok seviyorum, günlerce ağladık. Annesi ile anlaşamıyorduk ve aramızda kalmıştı sanıyorum bu duygu halinden çıkamadı ve böyle bir karar almaya zorlandı. Sonrasında o evden gitti ve ben aynı evde kaldım. Iş yerine de ben devam ediyorum, o başka bir işe girdi. Her şey aynı şekilde devam ederken bir anda hayatımın en önemli insanı yok olmuş oldu yani. Ölüm olsa insan yine bir şekilde kabullenir ama ben kabullenemiyorum. Çocuğumuz yoktu ama bu yıl düşünüyorduk, çok güzel planlarımız vardı ve her şey yarım kaldı. ben ailem arkadaslarım yanımda olmasına ragmen buyuk bir boşluk hissediyorum içimde. Yarım kalmış gibiyim. Hayatında başka biri yok, hiç öyle biri de olmamıştı zaten ama şuanda bir gün onu baska biriyle gorecek olma hissi bile benim canımı çok yakıyor. Nasıl kabulleneceğim bu durumu? Psikiyatriste gidiyorum, ilaç kullanıyorum ama resmen ölü gibiyim. Yaşam sevincim, hayallerim, amaçlarım yok oldu. Tekrar bir araya gelir miyiz umuduyla her sabaha başlıyor ve olmayacagını anlayıp korkunç bir yasla günü bitiriyorum. Benim çektiğim bu acıyı çeken, böyle uzun süreli bir ilişkiyi, evliliği bitiren var ise bununla nasıl başa çıktığını paylaşırsa çok sevinirim. Ben her yerde onu görüyorum, evde, işte, sokakta. Her yerde bir anı var. Başka birisini istemiyorum çünkü zaten ben çok güzel bri aşk yasamistim baska bir seye ihtiyacım yoktu. Böyle ayrılıp sonra tekrar birleşen mutlu hikayeler biliyor musunuz? Bir desteğe ihtiyacım olduğu için yazıyorum kızlar, benzer bir şey yaşayan var ise ne olur paylaşsın. Güzel biten durumlar var ise de lütfen yazsın. Çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Okurken gözlerim doldu neler hissediyorsun kım bilir. Bir anlık canım çok yandı. Öyle bencil anneler varki hepsini burada öğrendim :KK43: o da seni seviyorsa eğer bırak gururu hayatım git konuş sen adımları at bu kez. Gerekirse ailesiyle konuş. Kolay değil Biliyorum ama emin ol birşeyi yaptığın için pişman olmaktan daha kötü birşey varsa eger o da yapmadığın icin pişman olmaktır. Git konuş hayatım bu kadar kolay olmamalı

Okurken gözlerim doldu neler hissediyorsun kım bilir. Bir anlık canım çok yandı. Öyle bencil anneler varki hepsini burada öğrendim :KK43: o da seni seviyorsa eğer bırak gururu hayatım git konuş sen adımları at bu kez. Gerekirse ailesiyle konuş. Kolay değil Biliyorum ama emin ol birşeyi yaptığın için pişman olmaktan daha kötü birşey varsa eger o da yapmadığın icin pişman olmaktır. Git konuş hayatım bu kadar kolay olmamalı
Ben de 8 yıllık (2 yılı evli) ilişkimi bitirmek üzereyim seni en iyi ben anliyorumdur heralde. Bizim olaylar çok farklı ama eşimin eski halini aynı anlattigin gibi ozluyorum. Ama benim boşanmaktan başka çarem yok. Anlamadığım hiç bir açıklama yapmadan mi boşanmak istedi 10 yılını vermişsin bi açıklamayı çok mu gördü

Merhaba, 14 yıllık (10 yıl sevgili - 4 yıl evlilik) bir ilişkiden sonra yaklaşık 5 ay önce boşandık. Her şey o kadar hızlı ve bir anda oldu ki girdiğim şoktan çıkamıyorum. Beraber büyümüştük, her şeyi beraber yapmıştık. Beraber açtığımız bir iş yerimiz vardı. Bir anda nedeni bile tam belli olmadan ayrılık kararı ile eşim çıka geldi ve beni çok seviyor bende onu hala çok seviyorum, günlerce ağladık. Annesi ile anlaşamıyorduk ve aramızda kalmıştı sanıyorum bu duygu halinden çıkamadı ve böyle bir karar almaya zorlandı. Sonrasında o evden gitti ve ben aynı evde kaldım. Iş yerine de ben devam ediyorum, o başka bir işe girdi. Her şey aynı şekilde devam ederken bir anda hayatımın en önemli insanı yok olmuş oldu yani. Ölüm olsa insan yine bir şekilde kabullenir ama ben kabullenemiyorum. Çocuğumuz yoktu ama bu yıl düşünüyorduk, çok güzel planlarımız vardı ve her şey yarım kaldı. ben ailem arkadaslarım yanımda olmasına ragmen buyuk bir boşluk hissediyorum içimde. Yarım kalmış gibiyim. Hayatında başka biri yok, hiç öyle biri de olmamıştı zaten ama şuanda bir gün onu baska biriyle gorecek olma hissi bile benim canımı çok yakıyor. Nasıl kabulleneceğim bu durumu? Psikiyatriste gidiyorum, ilaç kullanıyorum ama resmen ölü gibiyim. Yaşam sevincim, hayallerim, amaçlarım yok oldu. Tekrar bir araya gelir miyiz umuduyla her sabaha başlıyor ve olmayacagını anlayıp korkunç bir yasla günü bitiriyorum. Benim çektiğim bu acıyı çeken, böyle uzun süreli bir ilişkiyi, evliliği bitiren var ise bununla nasıl başa çıktığını paylaşırsa çok sevinirim. Ben her yerde onu görüyorum, evde, işte, sokakta. Her yerde bir anı var. Başka birisini istemiyorum çünkü zaten ben çok güzel bri aşk yasamistim baska bir seye ihtiyacım yoktu. Böyle ayrılıp sonra tekrar birleşen mutlu hikayeler biliyor musunuz? Bir desteğe ihtiyacım olduğu için yazıyorum kızlar, benzer bir şey yaşayan var ise ne olur paylaşsın. Güzel biten durumlar var ise de lütfen yazsın. Çok teşekkür ederim.

Yazıyı okuyunca bikaç yıl sonraki halimi görmüş gibi hissettim. ben de simdi ayrılmazsam bikaç yıla aynı senin gibi 14 yıllık ilişki tramvasına gircem.

Allah yardimciniz olsun size guc ve sabir versin. Okurken buagzim dugumlendi. Belki bu ayrilik onun bazi seyleri gorup fark etmesini saglar. Insallah insallah durumlar duzelir ve hersey eskisinden cok daha guzel olur❤. Allaha emanet olun

Aynı şeyleri bende yaşıyorum 6-7yıllk sevgli ve maalesef ki 1yıllık evliyken bu durumda olacagımı hiç düşünmezdim... bizde ailesi yüzünden boşanıyoruz iğrenç bir anne ve babası var ben kaldıramadım tepki verdim adım saygısza cıktı eşimde onları dinliyo..
Şok olmuş bi vaziyette olayları izliyorum hergün aceba gelrmi derken dediğiniz gbi gün bitiyo ve geceleri o kötü kabuslar devm ediyor.Ama umarım geçicek haketmedigim tavırları düşünüp kendimi soğutmaya çalısyorm hiç olmasada gün içerisinde bikaçsaatte olsa bununla başa çıkabiliyorum sizde öyle yapabilirsinz.
Ama çok zor bu kadar yıllık emek ne deyim Allahım kimsenin emeğini hiç etmesin 3.şahıslar yüzünden

Sebep tam olarak annesi mi pek anlayamadım eşindeki gizemliliği:(
Kıyamam ya...

Ne kadar da her duygunuzu farkinda olarak, sonuna kadar hissederek yazmissiniz. Cok uzuldum sizin adiniza. Umarim bunun acisindan en yakin zamanda kurtulursunuz.

Canım bnm çok üzüldüm senin adına seni çok iyi anlıyorum benimde 4 sene arkadaşlik 9 senelik evlilik hayatim bitti sayılır 15 senedir tanıdığım insanı tanıyamaz oldum ...bizde kavga ettik iki ay önce eşimle o evi terk etti ben aynı evde kızım ile birlikte kalıyorum ilk günler çok kötü idim çok ağladım oda Ağlamış ama bitiricem Diye de tutturdu iki ay oldu ben bir ay öncesine kadar çok adım attim ama o bugüne kadar bir adım dahi atmadı inadı inattir seninde dediğin gibi başka biriside yok hayatında ama benide kızını da hic dusunmeden arkasına bile bakmadan birakti gitti bende iki ay geçmesine rağmen hala kötüyüm ama çok şükür eskisi gibi değilim Erkek Milleti işte kararını verdimi değiştiremiyosun senin eşinde bnmkisi gibi yapmış zaman herseyin ilacidir elbet atlatiriz bizde bu gunleri

Su akar yolunu bulur. Elbette ki çok zor günler yaşıyorsun fakat hayat yolu herzaman duz değil kimi zaman inisler kimi zaman da çıkışlar olacaktir. Zor olan çıkış asamasindasin umarım hayatinin en güzel yıllarıni da yaşarsın. Her zorluk bir sınav aslında bunu hiç aklından çıkarma. Sen tek taraflı ayrilmadin tek sen kaybetmedin o da seni kaybetti üstelik annesi yüzünden...

Back