Sagol canim evet ayni baslamisiz seninkide cok guzel olmussağ ol canım seninde eline sağlık bende beyaz başladım bitti bugün
Eki Görüntüle 1800956
Sagol canimAyy Ayyy Maşallah size ellerinize sağlık .Kadınlar kulübünün Marifetli hanımları
aynen katiliyorum bugun bos bekledim alistim yapmak istiyordum
Hım yok canım oglumaa örmek istedim, modele bakıyım yine de
Biz de annemle basladik, cok kucukse bosa ugrasmayalim. Ogrenmek icin degil de model guzel oldugu icin baslamistik, cidden cok mu kucuk oluyor?Aynen ya sorma canım yabancı kaynaklardan çevirince öyle çıktı biz de anlamadık... Oğrenmelik olacak zaten ya. Oyuncak bebeğe giydiriverin artık.. İkinci orgumuz daha güzel olur inşallah. .
haaa bende diyorum benmi beceremedim oyleyse tamam sevindim ne yalan basta yapamamistim ya hala yanlis yapiyorum sandimAynen ya sorma canım yabancı kaynaklardan çevirince öyle çıktı biz de anlamadık... Oğrenmelik olacak zaten ya. Oyuncak bebeğe giydiriverin artık.. İkinci orgumuz daha güzel olur inşallah. .
Biz de annemle basladik, cok kucukse bosa ugrasmayalim. Ogrenmek icin degil de model guzel oldugu icin baslamistik, cidden cok mu kucuk oluyor?
haaa bende diyorum benmi beceremedim oyleyse tamam sevindim ne yalan basta yapamamistim ya hala yanlis yapiyorum sandim
helal olsun canim sende baya emek harcadin bizim icinÖyle oldu malesef yeni doğan bile zor giyer. bence yeni başladıysanız vaz geçin yeni modelimizde beraber yapalım.
Valla benim yaptığım da küçük oldu ama ben ipe bağlamıştım kızlarınki de küçük olmuş.. Helal edin hakkınızı valla ..
kendine diikkat et canım iki canlısınTamam canım bi halsizlik var üzerimde uğrayamıyorum foruma fazla... Kusura bakma lütfen...