Beraber bebek ceketi örüyoruz...

Oo maşallah hanımlar ne güzel ilerlemişsiniz

Oyyy tamam kızlar bu gün ekleyeceğim söz veriyorum. Fırsatım olmadı bi turlu işi gücü bırakıp bu gün yazacağım artık... Hepinizin eline sağlık... Hepsi çok güzel olmuş...

Anka aklımı çeldin örgüye ara vermiştim epeydir , bu modeli yapıcam basite kaçtım biraz:)

Birde yelek örücem doğum günü yapıcam inşallah ikisine bir tek seferde olsun bitsin :) aynı model öreyim diyorum abi kardeş, renge karar veremedim ama

Açıklamanın devamını ekledim arkadaşlar... Kolay gelsin.. Anlaşılmayan yerleri sorabilirsiniz...

Anka canim bu yelek cok kucuk oldu benmi kucuk yaptim acaba oyuncak bebek icin sanki

Aynen ya sorma canım yabancı kaynaklardan çevirince öyle çıktı biz de anlamadık... Oğrenmelik olacak zaten ya. Oyuncak bebeğe giydiriverin artık.. İkinci orgumuz daha güzel olur inşallah. .

Aynen ya sorma canım yabancı kaynaklardan çevirince öyle çıktı biz de anlamadık... Oğrenmelik olacak zaten ya. Oyuncak bebeğe giydiriverin artık.. İkinci orgumuz daha güzel olur inşallah. .
Biz de annemle basladik, cok kucukse bosa ugrasmayalim. Ogrenmek icin degil de model guzel oldugu icin baslamistik, cidden cok mu kucuk oluyor?

haaa bende diyorum benmi beceremedim oyleyse tamam sevindim ne yalan basta yapamamistim ya hala yanlis yapiyorum sandim

Biz de annemle basladik, cok kucukse bosa ugrasmayalim. Ogrenmek icin degil de model guzel oldugu icin baslamistik, cidden cok mu kucuk oluyor?

Öyle oldu malesef yeni doğan bile zor giyer. bence yeni başladıysanız vaz geçin yeni modelimizde beraber yapalım.

haaa bende diyorum benmi beceremedim oyleyse tamam sevindim ne yalan basta yapamamistim ya hala yanlis yapiyorum sandim

Valla benim yaptığım da küçük oldu ama ben ipe bağlamıştım kızlarınki de küçük olmuş.. Helal edin hakkınızı valla ..

helal olsun canim sende baya emek harcadin bizim icin

Kimse yok herkes muhtesem yuzyili izliyor galiba

Simdi vodeoyu izledim canim onu farketmemistim

Tamam canım bi halsizlik var üzerimde uğrayamıyorum foruma fazla... Kusura bakma lütfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…