- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
biraz mminik oluyor başlamadıysanız başlamayın bi dahakine yaparsınız.Bitiren varsa ekleyebilir mi acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biraz mminik oluyor başlamadıysanız başlamayın bi dahakine yaparsınız.Bitiren varsa ekleyebilir mi acaba?
Biz birsey kesfettik tarifte belirtilmeyen, eger dogruysa en azindan yeni dogan ebatinda bir yelek cikabilir. Bitirmeye kararliyiz. Hic olmazsa kedimiz var o giyer :)
neymiş canım bizede anlatBiz birsey kesfettik tarifte belirtilmeyen, eger dogruysa en azindan yeni dogan ebatinda bir yelek cikabilir. Bitirmeye kararliyiz. Hic olmazsa kedimiz var o giyer :)
Biz birsey kesfettik tarifte belirtilmeyen, eger dogruysa en azindan yeni dogan ebatinda bir yelek cikabilir. Bitirmeye kararliyiz. Hic olmazsa kedimiz var o giyer :)
Gizli artirma robada var, govdede istediginiz uzunlukta dumduz inin anlasiliyor. Resimde ise her sirada artirma oldugu gozukuyor. Her sirada artirma olmayinca bu yelek kediye bile olmaz. Tarif icin tesekkur ederiz yine de.o kadar gizli artırmayı hayrına yazdım ben zaten harf israfı olsun diye...
Arkadaşlar en sondaki 3.4.5.6. Sıralar istediğimiz uzunluğa gelene kadar tekrar ediyoruz.. Yani 6 bitti yeniden 3,4,5,6 bitti yeniden 3,4,5,6...
Türkçe anlaşılmıyorsa ingilizce yazayım
Repeat 3-6 rows
Vallahi degistirdim ama gerimi yazsam diye dusunuyorumnavle nick mi değiştin sen.. Hayırlı olsun ama diğerine alışmıştık bu uzun olmuş...
Nereye kadar ördün yeleği...
Ben kolu biraz büyüttüm 2 aylık bebeğe girdi benimki.. Gayet de oldu...
canim skma canini ve sen bukar ugrasman bile bize yeter ben sahsen baya sey ogrendim sendenCanım şöyle bakınca 4 sayfa gibi görünen açıklama için ben kaç gün uğraştım biliyor musun?.. Hiç duz orgu bilmeyenler model koymayı öğrensin diye... İlmek ilmek tek tek yazdım ama model resimde buyuk çıkmış sanırım onu hesaplayamadım sadece....
O kadar uğraşıp yaptığım şeyi yazmamışsın yok demen ister istemez sinirlendiriyor yani insanı... Kaldı ki biz örgü küçük demesek belki de hiç yazmayacaktın orup geçeceksin... İstediğim sadece biraz emeğe saygı biraz ... Tamam küçük çıktı belki bi işe yaramadı ama en azından kesme dolama bilmeyenler öğrendi diye düşünüyorum...
canim vallahi durmusum bilen birini bulsam buyutecem yelegiNavlee naptın canım yaa çok soğudum ben bundan bırakıverdim yeni yelek başladım sen ormuyorsan kapattırayım konuyu...
İşte örgü topiklerinde aranan samimiyetAmann boşver kesme dolama gizli artırma pirinç öğrendiysen yeter... Sonra başka Yapraklı model yaparız uğraşma....