Beraber bebek ceketi örüyoruz...

Biz birsey kesfettik tarifte belirtilmeyen, eger dogruysa en azindan yeni dogan ebatinda bir yelek cikabilir. Bitirmeye kararliyiz. Hic olmazsa kedimiz var o giyer :)

Biz birsey kesfettik tarifte belirtilmeyen, eger dogruysa en azindan yeni dogan ebatinda bir yelek cikabilir. Bitirmeye kararliyiz. Hic olmazsa kedimiz var o giyer :)
neymiş canım bizede anlat

Orgu biliyorsanız yapraklardan uzatabilirsiniz... Burdakiler hiç örgü bilmiyor ben de söktürmek istemedim... Bu sadece deneme kesme artırma öğretmek için kolay bir modeldi.. Bundan sonra daha güzel modeller öreceğiz. ..

navle nick mi değiştin sen.. Hayırlı olsun ama diğerine alışmıştık bu uzun olmuş...

Nereye kadar ördün yeleği...

Ben kolu biraz büyüttüm 2 aylık bebeğe girdi benimki.. Gayet de oldu...

Bizimki bitti, buradaki ornegin fotografinda govde kisminin kenarlarindan artirma yapildigi goruluyor. Aciklamada ise dumduz iniyor artirma olmadan. Kenardan artirma yapinca yelek genisledi, yeni dogan rahatca giyer.

Eklentiler

• IMAG5021.jpg
    IMAG5021.jpg
    76,8 KB · Görüntüleme: 54
o kadar gizli artırmayı hayrına yazdım ben zaten harf israfı olsun diye... :-)

Arkadaşlar açıklamayı birebir örerseniz artırma var tabiki.. Lütfen dikkatli okuyun yaa..

o kadar gizli artırmayı hayrına yazdım ben zaten harf israfı olsun diye... :-)
Gizli artirma robada var, govdede istediginiz uzunlukta dumduz inin anlasiliyor. Resimde ise her sirada artirma oldugu gozukuyor. Her sirada artirma olmayinca bu yelek kediye bile olmaz. Tarif icin tesekkur ederiz yine de.

En sondaki açıklamanın 3. Sırasını tekrar okur musunuz? Orası govde kısmı.. Ve 4 ilmek artıyor... Onu da orgu sonuna kadar tekrar ediyorsunuz... Yani bitişte en az 30 ilmek artmış olacak...

Arkadaşlar en sondaki 3.4.5.6. Sıralar istediğimiz uzunluğa gelene kadar tekrar ediyoruz.. Yani 6 bitti yeniden 3,4,5,6 bitti yeniden 3,4,5,6...

Türkçe anlaşılmıyorsa ingilizce yazayım

Repeat 3-6 rows :KK70:

Arkadaşlar en sondaki 3.4.5.6. Sıralar istediğimiz uzunluğa gelene kadar tekrar ediyoruz.. Yani 6 bitti yeniden 3,4,5,6 bitti yeniden 3,4,5,6...

Türkçe anlaşılmıyorsa ingilizce yazayım

Repeat 3-6 rows :KK70:

Iyiniyetli oldugunuzu dusunuyorum. Ingilizce de anlariz tabii sorun yok. Elinize saglik.

Canım şöyle bakınca 4 sayfa gibi görünen açıklama için ben kaç gün uğraştım biliyor musun?.. Hiç duz orgu bilmeyenler model koymayı öğrensin diye... İlmek ilmek tek tek yazdım ama model resimde buyuk çıkmış sanırım onu hesaplayamadım sadece....
O kadar uğraşıp yaptığım şeyi yazmamışsın yok demen ister istemez sinirlendiriyor yani insanı... Kaldı ki biz örgü küçük demesek belki de hiç yazmayacaktın orup geçeceksin... İstediğim sadece biraz emeğe saygı biraz ... Tamam küçük çıktı belki bi işe yaramadı ama en azından kesme dolama bilmeyenler öğrendi diye düşünüyorum...

navle nick mi değiştin sen.. Hayırlı olsun ama diğerine alışmıştık bu uzun olmuş...

Nereye kadar ördün yeleği...

Ben kolu biraz büyüttüm 2 aylık bebeğe girdi benimki.. Gayet de oldu...
Vallahi degistirdim ama gerimi yazsam diye dusunuyorum
Bide yelegi bende biraz buyutmeye calisicam bakalim suan yapraklara kadar soktum devam edecem de evde durmamisim kac gundur
Canım şöyle bakınca 4 sayfa gibi görünen açıklama için ben kaç gün uğraştım biliyor musun?.. Hiç duz orgu bilmeyenler model koymayı öğrensin diye... İlmek ilmek tek tek yazdım ama model resimde buyuk çıkmış sanırım onu hesaplayamadım sadece....
O kadar uğraşıp yaptığım şeyi yazmamışsın yok demen ister istemez sinirlendiriyor yani insanı... Kaldı ki biz örgü küçük demesek belki de hiç yazmayacaktın orup geçeceksin... İstediğim sadece biraz emeğe saygı biraz ... Tamam küçük çıktı belki bi işe yaramadı ama en azından kesme dolama bilmeyenler öğrendi diye düşünüyorum...
canim skma canini ve sen bukar ugrasman bile bize yeter ben sahsen baya sey ogrendim senden

Kizlaaaarr bebeginiz ićin doğum günleri yada özel gü leriniz için kokulu taş ve sabun isterseniz fiyatları cok uygun istege göre süsleme yapiliyo ve ne renk isterseniz siz kalibı seçın internetten ben yapayım ne model isterseniz yapabilirim eger sayfamida begenmek isterseniz ordan iletişime geçebilirsiniz:) bekliyorum :KK54: https://m.facebook.com/Neselieviminhayaldunyasi/

Navlee naptın canım yaa çok soğudum ben bundan bırakıverdim yeni yelek başladım :-) sen ormuyorsan kapattırayım konuyu...

Amann boşver kesme dolama gizli artırma pirinç öğrendiysen yeter... Sonra başka Yapraklı model yaparız uğraşma....

X