Beraber bebek ceketi örüyoruz...

totem oldu bu yelek sana maşallah takvimi de hemen eklemişsin Allah gönlüne göre versin

Amin kuzum inşallah

yaka kis!indan ileri gidemedim aslinda oyle beceriksiz biri degil ama bende anlamadim
4. Sira diyor ya orda parantez icini tekrar t diyor ben orayi gecemiyorum orayi dogru yazmissin dimi
hic bilmiyorum hic ilerleyemiyorum yapmicam galiba

1 düz 1 ters 1 dola 2 ilmek kes 1 düz 1 ters 1 düz 1 ters 1 düz 1 ters diye devam ediyorsun canım sıra sonuna kadar. Anlatımda hata yok. Yaparsın sabret biraz

Amin kuzum inşallah

1 düz 1 ters 1 dola 2 ilmek kes 1 düz 1 ters 1 düz 1 ters 1 düz 1 ters diye devam ediyorsun canım sıra sonuna kadar. Anlatımda hata yok. Yaparsın sabret biraz
cok sagol canim tekrar baskiyorum bakalim ya aslinda yengem kafami bulandirdi bu yanlis dedi kendi yaptigini yaptirfpdi bana o eve gidincede tikandim anlatima bakincada isin icinden cikamadim

cok sagol canim tekrar baskiyorum bakalim ya aslinda yengem kafami bulandirdi bu yanlis dedi kendi yaptigini yaptirfpdi bana o eve gidincede tikandim anlatima bakincada isin icinden cikamadim

Yanlış yok canım... Nereye yanlış dedi ki.. Kızlar hep ördü hiç yanlış yok...

IMG-20160321-WA0005.jpeg

heyecandorukta heyecandorukta 'nın marifetli ellerinden :) fotoğrafı ekleyememiş ben ekliyorum onun adına.

:nazar::nazar::nazar:

Eki Görüntüle 1800708
sağ ol canım seninde eline sağlık bende beyaz başladım bitti bugün
Eki Görüntüle 1800956

Ayy Ayyy Maşallah size ellerinize sağlık .Kadınlar kulübünün Marifetli hanımları :KK68::KK200:

X