Yaptim ama anlamadim yaa neyse yarin ben tekrar deniyeyim bakayim4 sağda 4 solda canım neden aklın gitti ki... Sırayı aynen takip edince çıkıyor örnek... Hiç ilmek atlamayacksın..
Benbile yazdigimdan bisey anlamadimYaptim ama anlamadim yaa neyse yarin ben tekrar deniyeyim bakayim
4 sira pirinc ordum gerisinide onkere yapip soktum en son bi baktim kizim sisten cikarmis oh dedim tam olduEvet ben de anlamadım
Kaçıncı sıradasın 8 mi?
masallah ya ben niye yapamiyorumEki Görüntüle 1798354 14. sıra tamam ve yapraklar merhaba diyor
Teşekkür ederim canımEline sağlık flores çok güzel olmuş...
Sağol canımkızlar süpersinizflores elin çok düzgün maşallah.
Etiketler gelmemiş abimin nişanı vardı telaşlar telaşlar ipimi şişimi aldım başlıyorum inşallah
totem oldu bu yelek sana maşallah takvimi de hemen eklemişsin Allah gönlüne göre versinNazar etme ne olur çalış senin de olur
sen nerdesin canım bende yeni başladım 8. sıradayım henüz :) evimde değildim bu akşam dönüyoruzKizlar
Orguler me durumda ben yine duvara tosladim
yaka kis!indan ileri gidemedim aslinda oyle beceriksiz biri degil ama bende anlamadimHayırdır noldu canım...
Nerde takıldın... Resim çeksene yaptığın kadarını...
hic bilmiyorum hic ilerleyemiyorum yapmicam galibasen nerdesin canım bende yeni başladım 8. sıradayım henüz :) evimde değildim bu akşam dönüyoruz