Aynen canım ya nasıl gectıgını anlamıyor ınsan. sımdıden dogumgunu hazırlıklarına basladım :) anca dıyorum zaman hızlıca gecıyo nede olsaMaşallah ya zaman su gibi akıyo rahisim:)
Rahisim doğum günü için internete çok hoş bir yaş kıyafetleri var ben çok beğendim bende alacaktim ama halası almış bile çok beğendim ben ayakkabı etek çorap toka tişört hepsi takımAynen canım ya nasıl gectıgını anlamıyor ınsan. sımdıden dogumgunu hazırlıklarına basladım :) anca dıyorum zaman hızlıca gecıyo nede olsa
Güzel haberlerini bekliyoruzGünaydınnn şimdi dr a gidiyorum dua eder misiniz bana rabbim kalp atışını duymayı kanama alanının yok olduğunu görmeyi nasip etsin inşallah
Canim hemen siddetli olmuyomus normal dogum sancisi amma gelmesin sancilar aceleyle sezeyana girme p.tesi alir dr seni ameliyata hakkinda hayirlisi olsun :)bende ondan korkuyorum ya normal dogum sancisi gelse yandim valla :) hadi hayirlisi seninde persembe belli olcak yani.. bu gidisle ben subati falanda bulurum herhalde hayirlisi :)
Hhadi guzel haberlerini bekliyoruz :)Günaydınnn şimdi dr a gidiyorum dua eder misiniz bana rabbim kalp atışını duymayı kanama alanının yok olduğunu görmeyi nasip etsin inşallah
Kaç haftalik canım?Kalp atışı yok yolk kesesi belli belirsiz fetus var ama kardiyolojik hareketi yok %80 gebelik sonlandırılacak dedi. Bu 3. kaybım. Ne suç işledim bilmiyorum. Tekrar kürtaj masasına nasıl yatıcam bilmiyorum. Konuşamıyorum..
Bugün 6+3. Geç döllenme değil 24.gün hcg 80di.Kaç haftalik canım?
okuyunca boğazım düğümlendi ne yazayım bilemedim ahh canım ya vardır bir hayır ne olur üzme kendini ne suc işledim diye sakın sakın düşünme bunlar bir imtihan Allah yardımcın olsun ve inşallah birdaha sağlıklı gebelik geçirip kucağına alman nasip olsunKalp atışı yok yolk kesesi belli belirsiz fetus var ama kardiyolojik hareketi yok %80 gebelik sonlandırılacak dedi. Bu 3. kaybım. Ne suç işledim bilmiyorum. Tekrar kürtaj masasına nasıl yatıcam bilmiyorum. Konuşamıyorum..
birde baska doktora görünsen mi cnmKalp atışı yok yolk kesesi belli belirsiz fetus var ama kardiyolojik hareketi yok %80 gebelik sonlandırılacak dedi. Bu 3. kaybım. Ne suç işledim bilmiyorum. Tekrar kürtaj masasına nasıl yatıcam bilmiyorum. Konuşamıyorum..
Amin inşallah. Diyecek tek kelime yok evet Allah bidaha tattırır inşallah bu duyguyu ve devamı gelir.okuyunca boğazım düğümlendi ne yazayım bilemedim ahh canım ya vardır bir hayır ne olur üzme kendini ne suc işledim diye sakın sakın düşünme bunlar bir imtihan Allah yardımcın olsun ve inşallah birdaha sağlıklı gebelik geçirip kucağına alman nasip olsun
6+2 biraz kucuk degil mi kalp atisi icin? 7+da gittik biz.Amin inşallah. Diyecek tek kelime yok evet Allah bidaha tattırır inşallah bu duyguyu ve devamı gelir.
Bugün 6+3 üm. Kese 1.6cm. Yolk kesesini net görmem gerekirdi kalp atışını duymam gerekirdi büyük ihtimal sağlıksız gebelik kürtaj yapıp patolojiye göndeririz dedi.6+2 biraz kucuk degil mi kalp atisi icin? 7+da gittik biz.
Bugün 6+3 üm. Kese 1.6cm. Yolk kesesini net görmem gerekirdi kalp atışını duymam gerekirdi büyük ihtimal sağlıksız gebelik kürtaj yapıp patolojiye göndeririz dedi.
Kötu konuşunca bende dr a karşı öyle hissettim eşim hemen baska dr a gidelim dedi gittik o karından baktı yolk kesesi net gözükmüyo 1 hafta sonra gel dedi. Ikiside aynı.. inşallah 4. hamileliğim çok bekletmez ve devamı gelir..Bilmiyorum da 5+da kese gorduk biz iki hafta sonra kalp atisini duyduk. Olumsuz konusan doktoru direk degistir derim ben. O ne öyle ya.
Bence biraz daha Bekle canım. 8.haftanın sonunda duyulanlar oluyormuş.7 haftaliktin sanırım. 1 hafta daha bekleyin bence.kalp atışı bazen geç duyulabiliyorKalp atışı yok yolk kesesi belli belirsiz fetus var ama kardiyolojik hareketi yok %80 gebelik sonlandırılacak dedi. Bu 3. kaybım. Ne suç işledim bilmiyorum. Tekrar kürtaj masasına nasıl yatıcam bilmiyorum. Konuşamıyorum..
Sakın acele etme canım.bende 7.hafta gibi duydum kalp atisini.biraz daha bekleyin.o doktorda ne kadar acele etmiş.Bugün 6+3 üm. Kese 1.6cm. Yolk kesesini net görmem gerekirdi kalp atışını duymam gerekirdi büyük ihtimal sağlıksız gebelik kürtaj yapıp patolojiye göndeririz dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?