Beraber Anne Olma Yolunda

Aynen canım ya nasıl gectıgını anlamıyor ınsan. sımdıden dogumgunu hazırlıklarına basladım :) anca dıyorum zaman hızlıca gecıyo nede olsa
Rahisim doğum günü için internete çok hoş bir yaş kıyafetleri var ben çok beğendim bende alacaktim ama halası almış bile çok beğendim ben ayakkabı etek çorap toka tişört hepsi takım

bende ondan korkuyorum ya normal dogum sancisi gelse yandim valla :) hadi hayirlisi seninde persembe belli olcak yani.. bu gidisle ben subati falanda bulurum herhalde hayirlisi :)
Canim hemen siddetli olmuyomus normal dogum sancisi amma gelmesin sancilar aceleyle sezeyana girme p.tesi alir dr seni ameliyata hakkinda hayirlisi olsun :)

hanfendi25 canimmm Allahin izniyle haftaya gittiginde her sey normal olmus olcak insallah daha cok minnak annesi o

Kalp atışı yok yolk kesesi belli belirsiz fetus var ama kardiyolojik hareketi yok %80 gebelik sonlandırılacak dedi. Bu 3. kaybım. Ne suç işledim bilmiyorum. Tekrar kürtaj masasına nasıl yatıcam bilmiyorum. Konuşamıyorum..

okuyunca boğazım düğümlendi ne yazayım bilemedim ahh canım ya vardır bir hayır ne olur üzme kendini ne suc işledim diye sakın sakın düşünme bunlar bir imtihan Allah yardımcın olsun ve inşallah birdaha sağlıklı gebelik geçirip kucağına alman nasip olsun

birde baska doktora görünsen mi cnm

Amin inşallah. Diyecek tek kelime yok evet Allah bidaha tattırır inşallah bu duyguyu ve devamı gelir.

Bilmiyorum da 5+da kese gorduk biz iki hafta sonra kalp atisini duyduk. Olumsuz konusan doktoru direk degistir derim ben. O ne öyle ya.
Bugün 6+3 üm. Kese 1.6cm. Yolk kesesini net görmem gerekirdi kalp atışını duymam gerekirdi büyük ihtimal sağlıksız gebelik kürtaj yapıp patolojiye göndeririz dedi.

Bilmiyorum da 5+da kese gorduk biz iki hafta sonra kalp atisini duyduk. Olumsuz konusan doktoru direk degistir derim ben. O ne öyle ya.
Kötu konuşunca bende dr a karşı öyle hissettim eşim hemen baska dr a gidelim dedi gittik o karından baktı yolk kesesi net gözükmüyo 1 hafta sonra gel dedi. Ikiside aynı.. inşallah 4. hamileliğim çok bekletmez ve devamı gelir..

Bence biraz daha Bekle canım. 8.haftanın sonunda duyulanlar oluyormuş.7 haftaliktin sanırım. 1 hafta daha bekleyin bence.kalp atışı bazen geç duyulabiliyor

Bugün 6+3 üm. Kese 1.6cm. Yolk kesesini net görmem gerekirdi kalp atışını duymam gerekirdi büyük ihtimal sağlıksız gebelik kürtaj yapıp patolojiye göndeririz dedi.
Sakın acele etme canım.bende 7.hafta gibi duydum kalp atisini.biraz daha bekleyin.o doktorda ne kadar acele etmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…