Beraber Anne Olma Yolunda

sagol canim allah razi olsun dualarinizi eksik etmeyin.. persembe gidince anestezi doktoruylada konusup karar vericem artik hayirlisi bende 2 kez kucuk operasyonlar gecirdim genel anesteziyle kolay olmustu ama tabi bunu bilemiyorum nasil olacak hayirlisi artik.. haber veririm kuzum 4 gun kaldi zaten

canım geçmiş olsun bu uyuşmazlık işi sadece nasıl oluyor mesela ben A rh+ eşim B rh- bizdede öyle sotun olur mu gerçi biz de bebeğin b si yok ki rh ı kalsın
Canim benim tesekkurler...sizde uyusmazlik yok canim uyusmazlik durumu Anne negatifse oluyor... Simdiden ne kadar da dusunuyorsun minnakini cok sansli olacak sipa

Guzel gecer kontrolun insallah belki belli bile olur dogum seklin... Sariligimiz dusme egiliminde 11 den 10 a dustu habire besliyorum sipayi bakalim insallah daha duser
Mogamicim hayırlı olsun canım bebeğin doğum hikaye çok güzel ne güzel anlatmışsun. Okurken kendi dogumum geldi gözümün önüne gerçi hiç gitmiyor ki ben nasıl normal doğum yaptım diye hala sasiyorum))))) sarılık bizde de olmuştu en son doktor 10 a düşmüş takip etmeye gerek yok demişti doktor sonrada geçti zaten. Sağlıkla büyüt bebeğini canım

Ya ne yapacağımı şaşırdım vala.sırt üstü yatıyorum eşim hani böyle yatmayacaktin diye uyariyor:) zaten panik bi insanım.2 gündür hareketlerini hissetmeye başladım.şimdi de ya hareket etmezse diye düşünce sarıyor. Anne olmakta zormuş yahu.Lidya ismi güzelmiş. Anlamı ne ki acaba?arabayi da bi inceleyim o zaman.çok tesekkur ederim yardımın için canım. Sen nasılsın, bebiş nasil:)

Çok teşekkür ederim canım benim.iremin anlamı çok güzel değildi.bakmistim anlamına. Kuzenim var bi de o isimde.duru da var.eylül güzelmiş bebisin için. Ben daha çok turkce ya da arapca olmasına dikkat ediyorum.yabancı kökenli olsun istemiyorum.bi de anlamlı olsun istiyorum.çok şey istiyorum:))) onun için isim bulamadım bi türlü. Doğurana kadar bulurum inşallah. Sen nasılsın canım?nasıl gidiyor hamilelik,şikayetler başladı mi:)

Benim 0rh- esimin Arh- benim annemle de aramda uyuşmazlık varmış.bunca yıl sonra ogrendim:)) uyuşmazlık konularini çok önceleri bilmediğim için. babamın arh- annemin 0rh + anne hiç mi iğne vurulmadin dedim.yo bizde uyuşmazlık yok ki dedi.nasıl uyuşmazlık yok,olebilirdik sapasağlamiz.şaşkınlık yaşadım o an:) Ab0 uyuşmazlığı duydum ama ne olduğu konusunda bi fikrim yok:/ ikinizde onleminizi almissiniz.sarilikta atlatilir allahın izniyle. Güneş ciktikca meteyi güneşin olduğu yere yatir.en iyi kaynak güneş isigiymis.güneş az da olsa ise arar.

O zaman senin için birlikte biraz daha düşünelim canım. İştahsızlık ve göğüs acısı dışında bişey yok henüz. Bugün 6+1 şükür. 5+3te kese üstünde kanama alanı çıktı 5 gündür kalkmadan yatıyorum 10 gün rapor verdi dr. 6+3te çarşamba dr kontrolüm var inşallah kalp atışlarını duyarım ve kanama alanı yok olmuş olur inşallah.

Çok teşekkür ederim canım. Erkenden hissettirmeye başladı bizim sipa:) gidikliyor içeriden. Sırt üstü yatınca 2 gündür hissettirmeye başladı. Him bakayım bakalım. Birazda uygun fiyatlı olsun istediğim için aradayim.kayinvalidem sen araştır kaliteli olsun dedi.kayinvalidem alacak sanırım:)) ama çokta uçuk bişiy istemiyorum.kismetiyle geliyor yavrucugum.gerçekten dedikleri dogruymus:) isim konusuna gelince turkce yada arapca istiyorum.anlamlı bi isim istiyorum.biraz daha arastirip karar verince söylerim canim

Canim karından kontrol ederse ve duyulmazsa panik yapma.vajinal ultrasonda daha net duyuluyor.o şekilde kontrol ederler sanırım. Güzel haberlerle gel insallah:) kanama alanından hiç korkma.dedim ya kuzenim bu durumu yaşadı ve kanamasi çok fazlaydı. Doktor bu bebeği kaybedeceksin diye suratına karşı söyledi. Kız helak olmuştu. Ama şimdi sapasağlam 8 aylık bi bebisi var.maşallahı var hatta:) sen yeter ki sakin ol.Dualarımız seninle hiç bişiy olmayacak bak goreceksin

Amin canım güzel düşünmeye çalışıyorum rabbim güzel kılsın hayırlı kılsın inşallah. Vajinal bakıyo canım inşallah görünecektir.

Canım nenum çok şükür aldık sıpayı kucağımıza... Bizimde sarılık cumartesi günü 10,74 tü sanki rengi düzeliyor inşallah cuma günkü tahlilimizde daha da düşmüş olur bitanem

Canım nenum çok şükür aldık sıpayı kucağımıza... Bizimde sarılık cumartesi günü 10,74 tü sanki rengi düzeliyor inşallah cuma günkü tahlilimizde daha da düşmüş olur bitanem
Düşer canım merak etme ben çok uzuluyordum sarılık oldu diye bir de sutum de iyice gelmemişti lohusaligin verdiği duygusallikla agliyordum.cok alingandim ya .neyse ki geçti. gözlerinin beyazı sariydi o düzelince anliyordum ki geçiyor. 40 inin çıkmasını merakla bekliyoruz cücüğün fotoğrafını görmek için. .))(ben cücük diye seviyorum)

Balım annenin grubu negatifse uyuşmazlık çıkıyor anne pozitifse sorun olmuyor... Sizde ikinizinde negatif acaba sizden pozitif çocuk çıkar mı onu bilemedim ama sonuçta sen negatifsin o yüzden doktorunla konuş bu konuyu... Gün ışığı yok ki anacım hep kar hep kar ama sanki sarılığı azalıyor... Bakalım inşallah geçecek

Evet annemde eşimde renginin normalleştiğini söylüyorlar inşallah geçecek cücüğüm ellerinden öper teyzesi

Uyuşmazlıktan bahsetmediler hiç canım. Kaç kez sordum:)) sarılık geçer allahın izniyle.bol bol emiyorsa daha kolay geçiyor hatta.gamzeli Pasayı 40 gün sonra görürüz insallah:)

Merhaba guzel anneler, anne adaylari :) bebis olduktan sonra bakamaz oldum buraya pek ama unutmadik tabikii yavru kusumla sizi teyzeleri. Suan vizirdanarak yine bu postu sabote ediyor, sanirim size bebekce selam gonderiyor
friendlyfriendly canim gecmise bakamadm, hersey yolundadir diye umut ediyorum. Bu arada elisa dan haber alabiliyo musun?

Mogami hosgrldin uykusux anneler kulubunee :) gece uyanmaya programli bu yavrular :) sarilik ab0 uyusmazligi yuzundrn bizde de cikmisti canim 18 degerle fototerapi aldik, cok aglamistim o gunlerde ama geciyor gidiyor. İnsallah sizdeki coook daha hizli ve kolay gecer. Kayisi kompostosu ic, iyi geliyor diyorlar en azindan zarari yok :) gamzesindrn opuyorum mete pasayi.
cnntrm sen hamikr misin bakiymm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…