sagol canim allah razi olsun dualarinizi eksik etmeyin.. persembe gidince anestezi doktoruylada konusup karar vericem artik hayirlisi bende 2 kez kucuk operasyonlar gecirdim genel anesteziyle kolay olmustu ama tabi bunu bilemiyorum nasil olacak hayirlisi artik.. haber veririm kuzum 4 gun kaldi zatenbalım umarım rahat geçer doğumun ama spinali yine de düşün derim valla bak korkulacak bi tarafı yok...ben genel anestezi ile ameliyat olduğumdan o şekilde kendine gelmenin zor olduğunu biliyorum...karar senin iyi düşün...göz açıp kapayacaksın miniğin kucağında bak 4 gün kaldı inşallah hayırlı sağlıklı bi doğumun olur bitanem...resim için kırkımızın çıkmasını bekliyorum babamız foto paylaşmamı istemiyor öncesinde... doğuma gitmeden haberdar et
Canimmm cars gunu kontrolum bakalim ne diycek :) oglusun nasil sarilik degerinz dustumuhatuuun sana da az kaldı doktorun bişey dedi mi doğumla ilgili..oğlumda teyzesinin ellerinden öper
Canim benim tesekkurler...sizde uyusmazlik yok canim uyusmazlik durumu Anne negatifse oluyor... Simdiden ne kadar da dusunuyorsun minnakini cok sansli olacak sipacanım geçmiş olsun bu uyuşmazlık işi sadece nasıl oluyor mesela ben A rh+ eşim B rh- bizdede öyle sotun olur mu gerçi biz de bebeğin b si yok ki rh ı kalsın
Guzel gecer kontrolun insallah belki belli bile olur dogum seklin... Sariligimiz dusme egiliminde 11 den 10 a dustu habire besliyorum sipayi bakalim insallah daha duserCanimmm cars gunu kontrolum bakalim ne diycek :) oglusun nasil sarilik degerinz dustumu
Taze anne süt saati mi hayırdır :)Guzel gecer kontrolun insallah belki belli bile olur dogum seklin... Sariligimiz dusme egiliminde 11 den 10 a dustu habire besliyorum sipayi bakalim insallah daha duser
Mogamicim hayırlı olsun canım bebeğin doğum hikaye çok güzel ne güzel anlatmışsun. Okurken kendi dogumum geldi gözümün önüne gerçi hiç gitmiyor ki ben nasıl normal doğum yaptım diye hala sasiyorumGuzel gecer kontrolun insallah belki belli bile olur dogum seklin... Sariligimiz dusme egiliminde 11 den 10 a dustu habire besliyorum sipayi bakalim insallah daha duser
Ya ne yapacağımı şaşırdım vala.sırt üstü yatıyorum eşim hani böyle yatmayacaktin diye uyariyor:) zaten panik bi insanım.2 gündür hareketlerini hissetmeye başladım.şimdi de ya hareket etmezse diye düşünce sarıyor. Anne olmakta zormuş yahu.Lidya ismi güzelmiş. Anlamı ne ki acaba?arabayi da bi inceleyim o zaman.çok tesekkur ederim yardımın için canım. Sen nasılsın, bebiş nasil:)Canim tam senin haftandayken aynı soruyu burda sormuştum ben de , doktorun abartmis cook erken yatış pozisyonunu takmak.icim , ben o haftada yüzüstü bile yatıyodum tabi istemsiz ama yatiyodum yani sırtüstü de, yan yatıp acı çekmek. İçim çok erken.somlara doğru yan dan başka yatamayacaksin zaten sırf o yan ağrılarından neler çektim son bikaç hafta..
Araba konusunda Kraft twist favorim benimki.omdam değil ama öneririm ablam kullanıyo iki bebek büyüttü olucak da sağlam
Kız ismi olarak ben deniz koyacaktim ama erkek oldu bu aralar Lidya ismi çok hoşuma gidiyo
Adet ağrısı gibin benim hiç olmadı son haftalarda bile çok nadir oldu gaz da olmazdı bende bilmiyorum :)
Çok teşekkür ederim canım benim.iremin anlamı çok güzel değildi.bakmistim anlamına. Kuzenim var bi de o isimde.duru da var.eylül güzelmiş bebisin için. Ben daha çok turkce ya da arapca olmasına dikkat ediyorum.yabancı kökenli olsun istemiyorum.bi de anlamlı olsun istiyorum.çok şey istiyorum:))) onun için isim bulamadım bi türlü. Doğurana kadar bulurum inşallah. Sen nasılsın canım?nasıl gidiyor hamilelik,şikayetler başladı mi:)Canım ben en aceminiz olarak bikac soruna belki cevap verebilirim.
1. Makalede okudum 12.haftadan sonra sırtüstü yatmak önerilmiyor ya sağa ya sola yazıyordu belki yavaş yavaş alışırsın bu duruma.
3.soru eşim şimdiden bebek arabalarını araştirmaya başladi yapma etme diyorum ama yok. Concord ve cadillac air iyi diyor ancak biraz pahalı. Bunlarda araba gibi bide yıl varmıs eger bulabilirsen 2014 modeller daha uygunmuş. Benim fikrim bu kadar pahalı almamak. Muhtemelen max 800-1000tl bütçe ayırmak istiyorum kraft olabilir bu fiyata cadillacta 1049 gibi bişey diyodu eşim.
4. Kız olursa ben Eylül istiyorum hem de çok. Belki Kuranı Kerimde geçen bi isim olsun diye kararlaştırırsak başka alternatif düşünürüz. İrem hoşuma gidiyor. Çevremde duyduğum çokta anlamını bilmediğim hoş isimler derin duru ipek..
Benim 0rh- esimin Arh- benim annemle de aramda uyuşmazlık varmış.bunca yıl sonra ogrendim:)) uyuşmazlık konularini çok önceleri bilmediğim için. babamın arh- annemin 0rh + anne hiç mi iğne vurulmadin dedim.yo bizde uyuşmazlık yok ki dedi.nasıl uyuşmazlık yok,olebilirdik sapasağlamiz.şaşkınlık yaşadım o an:) Ab0 uyuşmazlığı duydum ama ne olduğu konusunda bi fikrim yok:/ ikinizde onleminizi almissiniz.sarilikta atlatilir allahın izniyle. Güneş ciktikca meteyi güneşin olduğu yere yatir.en iyi kaynak güneş isigiymis.güneş az da olsa ise arar.kuzum kan uyuşmazlığı eşimle benim aramda vardı...ben 0 rh - im eşimde a rh + olduğundan uyuşmazlık oldu... 28. haftada uyuşmazlık iğnesi oldum...eğer mete benim gruptan olsaydı sıkıntı olmayacaktı ama metede babasından çıktı...bende bi iğne daha oldum... şimdi bizim sıpada hem rh uyuşmazlığı var hem ab0 uyuşmazlığı çıktı (bunu bende bilmiyorum) ve bu uyuşmazlıkta sarılığa sebep oluyormuş... sizin eşinle kan gruplarınız ne
O zaman senin için birlikte biraz daha düşünelim canım. İştahsızlık ve göğüs acısı dışında bişey yok henüz. Bugün 6+1 şükür. 5+3te kese üstünde kanama alanı çıktı 5 gündür kalkmadan yatıyorum 10 gün rapor verdi dr. 6+3te çarşamba dr kontrolüm var inşallah kalp atışlarını duyarım ve kanama alanı yok olmuş olur inşallah.Çok teşekkür ederim canım benim.iremin anlamı çok güzel değildi.bakmistim anlamına. Kuzenim var bi de o isimde.duru da var.eylül güzelmiş bebisin için. Ben daha çok turkce ya da arapca olmasına dikkat ediyorum.yabancı kökenli olsun istemiyorum.bi de anlamlı olsun istiyorum.çok şey istiyorum:))) onun için isim bulamadım bi türlü. Doğurana kadar bulurum inşallah. Sen nasılsın canım?nasıl gidiyor hamilelik,şikayetler başladı mi:)
Çok teşekkür ederim canım. Erkenden hissettirmeye başladı bizim sipa:) gidikliyor içeriden. Sırt üstü yatınca 2 gündür hissettirmeye başladı. Him bakayım bakalım. Birazda uygun fiyatlı olsun istediğim için aradayim.kayinvalidem sen araştır kaliteli olsun dedi.kayinvalidem alacak sanırım:)) ama çokta uçuk bişiy istemiyorum.kismetiyle geliyor yavrucugum.gerçekten dedikleri dogruymus:) isim konusuna gelince turkce yada arapca istiyorum.anlamlı bi isim istiyorum.biraz daha arastirip karar verince söylerim canimOyyyy kız annesi seni... şimdi hemn sorularına geçiyorum...
1. gebelikte sola yatılması tavsiye edilir zaten balım...sağa yatma sağdan büyük damarların geçiyormuş ve o yana yatarsan damarlardaki kan akışını yavaşlatırsın ayrıca ödemin olur... sırt üstü yatmayı da pek önermiyorlar ama ben yatıyordum ara sıra yine de zaten ağırlaştıkça yatamaz oluyorsun çünkü nefes darlığı yapıyor sırt üstü yatmak...sola yatmaktan çekinme biliyorum sanki onu eziyormuşun gibi hissediyorsun ama bi zarar vermezsin şöyle de yapabilirsin bi yastık al soluna sokuştur göbek yastığın üzerinde kalsın çok yüklenmemişş olursun böylece..ben son dönem öyle yatmıştım... diz ağrsı dersen onu bilemiyorum ama kalsiyum alımına dikkat et emi...
2. bu soruya cevabım yok umarım dediği gibi gazdır
3. benim bebek arabam joie muze travel sistem canım...ben severek aldım güzel bi araba...katlanması kolay
4. modern mi olsun klasik mi yoksa dini bi anlamı mı olsun bunlar da önemli... öykü, yağmur, beste, aylin aklıma ilk gelenler...seçince haberim olsun listeye ekleyeceğim
Canim karından kontrol ederse ve duyulmazsa panik yapma.vajinal ultrasonda daha net duyuluyor.o şekilde kontrol ederler sanırım. Güzel haberlerle gel insallah:) kanama alanından hiç korkma.dedim ya kuzenim bu durumu yaşadı ve kanamasi çok fazlaydı. Doktor bu bebeği kaybedeceksin diye suratına karşı söyledi. Kız helak olmuştu. Ama şimdi sapasağlam 8 aylık bi bebisi var.maşallahı var hatta:) sen yeter ki sakin ol.Dualarımız seninle hiç bişiy olmayacak bak goreceksinO zaman senin için birlikte biraz daha düşünelim canım. İştahsızlık ve göğüs acısı dışında bişey yok henüz. Bugün 6+1 şükür. 5+3te kese üstünde kanama alanı çıktı 5 gündür kalkmadan yatıyorum 10 gün rapor verdi dr. 6+3te çarşamba dr kontrolüm var inşallah kalp atışlarını duyarım ve kanama alanı yok olmuş olur inşallah.
Amin canım güzel düşünmeye çalışıyorum rabbim güzel kılsın hayırlı kılsın inşallah. Vajinal bakıyo canım inşallah görünecektir.Canim karından kontrol ederse ve duyulmazsa panik yapma.vajinal ultrasonda daha net duyuluyor.o şekilde kontrol ederler sanırım. Güzel haberlerle gel insallah:) kanama alanından hiç korkma.dedim ya kuzenim bu durumu yaşadı ve kanamasi çok fazlaydı. Doktor bu bebeği kaybedeceksin diye suratına karşı söyledi. Kız helak olmuştu. Ama şimdi sapasağlam 8 aylık bi bebisi var.maşallahı var hatta:) sen yeter ki sakin ol.Dualarımız seninle hiç bişiy olmayacak bak goreceksin
Gece gözler fıldır fıldır betim bende tepesinde dikiliyorum işteTaze anne süt saati mi hayırdır :)
Canım nenum çok şükür aldık sıpayı kucağımıza... Bizimde sarılık cumartesi günü 10,74 tü sanki rengi düzeliyor inşallah cuma günkü tahlilimizde daha da düşmüş olur bitanemMogamicim hayırlı olsun canım bebeğin doğum hikaye çok güzel ne güzel anlatmışsun. Okurken kendi dogumum geldi gözümün önüne gerçi hiç gitmiyor ki ben nasıl normal doğum yaptım diye hala sasiyorum))))) sarılık bizde de olmuştu en son doktor 10 a düşmüş takip etmeye gerek yok demişti doktor sonrada geçti zaten. Sağlıkla büyüt bebeğini canım
Düşer canım merak etme ben çok uzuluyordum sarılık oldu diye bir de sutum de iyice gelmemişti lohusaligin verdiği duygusallikla agliyordum.cok alingandim ya .neyse ki geçti. gözlerinin beyazı sariydi o düzelince anliyordum ki geçiyor. 40 inin çıkmasını merakla bekliyoruz cücüğün fotoğrafını görmek için. .Canım nenum çok şükür aldık sıpayı kucağımıza... Bizimde sarılık cumartesi günü 10,74 tü sanki rengi düzeliyor inşallah cuma günkü tahlilimizde daha da düşmüş olur bitanem
Balım annenin grubu negatifse uyuşmazlık çıkıyor anne pozitifse sorun olmuyor... Sizde ikinizinde negatif acaba sizden pozitif çocuk çıkar mı onu bilemedim ama sonuçta sen negatifsin o yüzden doktorunla konuş bu konuyu... Gün ışığı yok ki anacım hep kar hep kar ama sanki sarılığı azalıyor... Bakalım inşallah geçecekBenim 0rh- esimin Arh- benim annemle de aramda uyuşmazlık varmış.bunca yıl sonra ogrendim:)) uyuşmazlık konularini çok önceleri bilmediğim için. babamın arh- annemin 0rh + anne hiç mi iğne vurulmadin dedim.yo bizde uyuşmazlık yok ki dedi.nasıl uyuşmazlık yok,olebilirdik sapasağlamiz.şaşkınlık yaşadım o an:) Ab0 uyuşmazlığı duydum ama ne olduğu konusunda bi fikrim yok:/ ikinizde onleminizi almissiniz.sarilikta atlatilir allahın izniyle. Güneş ciktikca meteyi güneşin olduğu yere yatir.en iyi kaynak güneş isigiymis.güneş az da olsa ise arar.
Evet annemde eşimde renginin normalleştiğini söylüyorlar inşallah geçecek cücüğüm ellerinden öper teyzesiDüşer canım merak etme ben çok uzuluyordum sarılık oldu diye bir de sutum de iyice gelmemişti lohusaligin verdiği duygusallikla agliyordum.cok alingandim ya .neyse ki geçti. gözlerinin beyazı sariydi o düzelince anliyordum ki geçiyor. 40 inin çıkmasını merakla bekliyoruz cücüğün fotoğrafını görmek için. .))(ben cücük diye seviyorum)
Uyuşmazlıktan bahsetmediler hiç canım. Kaç kez sordum:)) sarılık geçer allahın izniyle.bol bol emiyorsa daha kolay geçiyor hatta.gamzeli Pasayı 40 gün sonra görürüz insallah:)Balım annenin grubu negatifse uyuşmazlık çıkıyor anne pozitifse sorun olmuyor... Sizde ikinizinde negatif acaba sizden pozitif çocuk çıkar mı onu bilemedim ama sonuçta sen negatifsin o yüzden doktorunla konuş bu konuyu... Gün ışığı yok ki anacım hep kar hep kar ama sanki sarılığı azalıyor... Bakalım inşallah geçecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?