Beraber Anne Olma Yolunda

Normal ayla hamilelik ayı aynı degil hamilelik ayı 28 gün oyüzden her aydan 2 yada 3 gün arttıgı için artan günleri topladıgımızdada birkaç hafta önden gidiyo hamilelik ayı.Bide o kadın hamileligi öğrendiginiz günden başlıyodur saymaya o yüzdende onunki eksik çıkıyordur.Amaan oda her halta atlamasın 20 haftalıgım diyosan 20 haftalıksın neyini didikliyo daha sanki yalanmı söylüyorsun sinir oluyorum böyle eksik kırık arayan insanlardan

InFlames canım kaynana da olsa ben derdim doktordan iyi mi bilcen diye ağzı kapanirdi bırak o düşünsün ben artık kimseyi alttan almamayı öğrendim. Geçen benim kaynamaya diyorum başla örgülere diyo annen yapıyor ya dedim olmaz sende yapcan o anneanneyse sende babaannesin yapacaksın diye ohh içimde kalmasın benim için yap demiyorum ona oğlunun oğlu sonuçta

Insallah dedigin gibi olur canim. Esim tedirgin testten sonra henuz yuzyuze gorusmedik. Kadin dogum ne dicek bakalim.

Emınım gayet ıyı dıyecektır canım cunku benım esımın hız yuzdesı senın esının degerı kadar degıldı ve morfolojı %4 tu bana kalırsa boyle 6 ay bır deneyın derım sıfırdan demıstı hanı kotu olsa onu soylemezdı sızınkı bızımkınden ıyı ıcınızı rahat tutun

Günaydın kızlaaar :) friendlyfriendly canım eşinin değerleri çok iyi baksana bize 6 milyona düşmüş hiç sıkıntı yapma elisa__ sen nasılsın canım ateş nasıl gidiyor :)

Gunaydın canım tesekkur ederım ıyıyım sen nasılsın nasıl gıdyor sen ates ölçuyormusun
tatlım ilk ölçtüğüm gunden berı atesım 36.8 36.8 36.9 36.9 36.7 oldu bugun yarınkı ates belırler durumu bgun iğne gununu saymazsam 15. gunum 36.7 lık dusus olmasa ıyıydı sımdı acabamı dıyorum :)

Bende iyiyim canım tşk ederim haftasonu için annemler e geldim ama seni merak ettim bi bakayım dedim ben ateş ölçmüyorum tatlım takip etme işini pek beceremiyorum :) 0.2 derecelik bi düşüş bi anlam ifade eder mi bilmiyorum inşallah iyiye işarettir canım adet olmazsak pazartesi birlikte test yaparız inşallah ben daha fazla sabredemeyece ğim

Sagol canım dusundugun ıcın ıyı tatıller anne evınde :) bende yarın sabah gıdececım annemlere kahvaltıya canım bu kadarlık ınıs cıkıslar olabılıyormus yarınkı ates belırler durumu artık evet canım adet olmazsak pazartesı yaparız beraber :)

Sen pazar ve pazarteside olc canim ates kesin sonuc degil cok seyden etkileniyo ates

Günaydın kızlaaar :) friendlyfriendly canım eşinin değerleri çok iyi baksana bize 6 milyona düşmüş hiç sıkıntı yapma elisa__ sen nasılsın canım ateş nasıl gidiyor :)
Sukur canim ben de iyi oldugunu dusunuyorum bakalim kadin dogumcu ne diyecek. Pazartesi aksama aldim randevuyu gogsen hocadan yeni bi dr yeni bi göz hayirlisi olur insallah.

E ELisa_ pazartesi aksamustune aldim yeni dr dan randevumu. Adetimin 31.gunu oluyo o gun. Adet olmasamda gidicem. Kist oldu muhtemelen uzulmicem ama bu hocaya guvenmek istiyorum once Allaha sonra dr a teslim edicem kendimi. Ne derse o.

E ELisa_ pazartesi aksamustune aldim yeni dr dan randevumu. Adetimin 31.gunu oluyo o gun. Adet olmasamda gidicem. Kist oldu muhtemelen uzulmicem ama bu hocaya guvenmek istiyorum once Allaha sonra dr a teslim edicem kendimi. Ne derse o.

bencede iyi yaparsın gitmekle canım şimdiye kadar olman lazımdı kirt dusunmeyelımde belkıde bebıs vardır sana gostermemıstır kendını dr a guvenmek cok onemlı canım ııcn rahat emın adımlarla ılerlıyorsun o zaman inşallah en kısa zamanda bebısının haberını alacagız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…