Maşaallah allahım bu ne tatlı bir bebek tam ısırmalıkprensesim sizleri çok öpüyor teyzeler
Normal ayla hamilelik ayı aynı degil hamilelik ayı 28 gün oyüzden her aydan 2 yada 3 gün arttıgı için artan günleri topladıgımızdada birkaç hafta önden gidiyo hamilelik ayı.Bide o kadın hamileligi öğrendiginiz günden başlıyodur saymaya o yüzdende onunki eksik çıkıyordur.Amaan oda her halta atlamasın 20 haftalıgım diyosan 20 haftalıksın neyini didikliyo daha sanki yalanmı söylüyorsun sinir oluyorum böyle eksik kırık arayan insanlardanMerhaba arkadaşlar ben rabia biaralar buradaydım da nasılsınız ne var ne yok :)
Sizlere bir şey danışmak istiyorum ya bu konuda kayınvalideme gıcık olmuş durumdayım da.
Usg'ye göre şuan 19+5 hamileliğim yani 2 gün sonra 20. haftam bitmiş oluyor değil mi?
doğum süreci de 40 hafta yani yarısını bitirmiş oluyorum değil mi? Ben mi yanlış biliyorum.
Kayınvalidem takmış siz yanlış hesaplıyorsunuz da benim tahminime göre temmuzun sonunda hamile kaldın da o kadar büyük değil bebek falan da, kadına bak hamile kaldığım zamanı bile düşünmüş bıdı bıdı her konuşmaya lafını yapıyor ya sinir oldum iyice.
Ben de bazen dayanamıyorum eski zamana göre değil doktor nasıl hesaplıyorsa ona göre hesaplıyoruz uydurmuyoruz diye.
Neyse geçen eşime sormuş eşim de demiş işte bi kaç gün sonra 20 hafta biticek falan ayyy bi öğrenemediniz hesaplamayı da daha 4.aya yeni girdi o falan.
ayyyyy anlatabildim mi bilmiyorum kızlar çok gıcık oldum,kafama taktım çok fena. İçimden sanane diyorum zor tutuyorum kendimi, kırmak da istemiyorum.
içimi döküp rahatlamak istedim kimseyle konuşamıyorum çünkü ...
hormonlardan dolayı mı bu kadar sinir yaptım bilmiyorum ama gerçekten çok gıcık oldum ya anlatamam.
Insallah dedigin gibi olur canim. Esim tedirgin testten sonra henuz yuzyuze gorusmedik. Kadin dogum ne dicek bakalim.
Günaydın kızlaaar :)friendlyfriendly canım eşinin değerleri çok iyi baksana bize 6 milyona düşmüş hiç sıkıntı yapma elisa__ sen nasılsın canım ateş nasıl gidiyor :)
Bende iyiyim canım tşk ederim haftasonu için annemler e geldim ama seni merak ettim bi bakayım dedim ben ateş ölçmüyorum tatlım takip etme işini pek beceremiyorum :) 0.2 derecelik bi düşüş bi anlam ifade eder mi bilmiyorum inşallah iyiye işarettir canım adet olmazsak pazartesi birlikte test yaparız inşallah ben daha fazla sabredemeyece ğimGunaydın canım tesekkur ederım ıyıyım sen nasılsın nasıl gıdyor sen ates ölçuyormusun
tatlım ilk ölçtüğüm gunden berı atesım 36.8 36.8 36.9 36.9 36.7 oldu bugun yarınkı ates belırler durumu bgun iğne gununu saymazsam 15. gunum 36.7 lık dusus olmasa ıyıydı sımdı acabamı dıyorum :)
Bende iyiyim canım tşk ederim haftasonu için annemler e geldim ama seni merak ettim bi bakayım dedim ben ateş ölçmüyorum tatlım takip etme işini pek beceremiyorum :) 0.2 derecelik bi düşüş bi anlam ifade eder mi bilmiyorum inşallah iyiye işarettir canım adet olmazsak pazartesi birlikte test yaparız inşallah ben daha fazla sabredemeyece ğim
Sen pazar ve pazarteside olc canim ates kesin sonuc degil cok seyden etkileniyo atesGunaydın canım tesekkur ederım ıyıyım sen nasılsın nasıl gıdyor sen ates ölçuyormusun
tatlım ilk ölçtüğüm gunden berı atesım 36.8 36.8 36.9 36.9 36.7 oldu bugun yarınkı ates belırler durumu bgun iğne gununu saymazsam 15. gunum 36.7 lık dusus olmasa ıyıydı sımdı acabamı dıyorum :)
Sen pazar ve pazarteside olc canim ates kesin sonuc degil cok seyden etkileniyo ates
Sukur canim ben de iyi oldugunu dusunuyorum bakalim kadin dogumcu ne diyecek. Pazartesi aksama aldim randevuyu gogsen hocadan yeni bi dr yeni bi göz hayirlisi olur insallah.Günaydın kızlaaar :)friendlyfriendly canım eşinin değerleri çok iyi baksana bize 6 milyona düşmüş hiç sıkıntı yapma elisa__ sen nasılsın canım ateş nasıl gidiyor :)
Ben umutluyum canim aynı atesölçerimi kullandin peki?Ölçecegım canım dun evımde kalmadım oda etkılermıkı :) bu tabloya ne dıyorsun pekı
Ben umutluyum canim aynı atesölçerimi kullandin peki?
Anladim canim kaldigin ortamda etkiler belki. Dur bakalim bosver atesi pazartesi bi olsun hayirlisiylaİnşallah umutlarınız bosa cıkmaz canım evet aynı ates ölçerdı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?