fıstııııııık hatun yaaa tü tü tü maaşallahKar yağıyoooişin kötüsü babamız aracı alıp Üniv ye gitti biz işten eve yürümek zorunda kaldık mesafede kısa otobüs filan olmuyor ama güzeldi ohh ilk karı yedik bebişim diyorum tabi sen rahatsın içerde ben napim elimde bi dolu
fıstııııııık hatun yaaa tü tü tü maaşallahoğluşunda sana benzesin emiiii azcık rapor alsana sen niye almıyon evde dinlen biraz
Yazdiklarini okuyunca oyle sevinc doluyoki icime ama bu konu hep aklimda bu ay soz verdim kendime bu konuyu hic esime acmicam kendimi de telkin etmeye calisicam. Sagol destegin icin mogamim iyiki varsinizÜzme kendini de eşini de bitanem herşey gelip geçiyor Allahın izniyle evladını alınca kucağına hepsi silinip gidecek... Hayatta insanın yüzünü güldürecek çok şey var görmesini bilmeli...eşine sarıl önce kuzum sonra sağlıklı olduğun için şükret... cama geç karları izle huzur bul lütfen...evladının geleceği zamana kadar sabrını koru Allahım yüzünü güldürecek elbet
Ohhhhh siz karin tadini cikarin biz burda sogunu gorelim sadeceKar yağıyoooişin kötüsü babamız aracı alıp Üniv ye gitti biz işten eve yürümek zorunda kaldık mesafede kısa otobüs filan olmuyor ama güzeldi ohh ilk karı yedik bebişim diyorum tabi sen rahatsın içerde ben napim elimde bi dolu
sende iyi ki varsın kuzum benim çok şükür sağlıklısınız inşallah gelecek yakında sen düşürme gül yüzünüYazdiklarini okuyunca oyle sevinc doluyoki icime ama bu konu hep aklimda bu ay soz verdim kendime bu konuyu hic esime acmicam kendimi de telkin etmeye calisicam. Sagol destegin icin mogamim iyiki varsiniz
Sen yine de bir haftalık almayı düşün azcık dinlensen şu dönem belki hiç kalmaz o kasılmalar... eşine söyle yormasın yürütmesin seniGüzellik yaaa teşekkür ederimaslında işim oturarak ve işe hep arabayla giderdim o yüzden evde sıkılmak yerine giderim dedim ama eşim arabayı alınca böyle oldu doktor amcası yakışıklı olacak diyordu babasına yada bana benzesin ikimizden de alsin fındık yaa sağlıkla..
Sen yine de bir haftalık almayı düşün azcık dinlensen şu dönem belki hiç kalmaz o kasılmalar... eşine söyle yormasın yürütmesin seni
Ayy tatlım şimdi de yağıyor -2 dışarısı aslında soğuğu da yiyoz gene erciyes karlı oluncaOhhhhh siz karin tadini cikarin biz burda sogunu gorelim sadece
Karı görünce kat kat giyindim yine antifiriz içmesem de donmadım şükürGünaydın herkesee karlı bir günden :)pesettim342 hayatta misin aklıma sen geldin kar yağdığını görünce
Kızlar napıyosunuz ne güzel kar yağıyor tüm kötülükleri silip götürüyor bizi bembeyaz gelecek bekliyor. bende kahvemi aldım ( transfer tutmayınca kahve serbest nasılsa:)) düşüncelere daldım. hepiniz günü güzel geçsin canlarım iyi ki varsınız
Korkma canim bence hamilesin ben de hamileyken 36.9du hep. Test yapar yapmaz iyi haberini bekliyorum canimSagol tatlım ıyıyım sen nasılsın atesım 36.9 cıktı canım 13 gunum bugun test alamadım henuz canım aksamda esım benı ısten alacak oda aldırmaz gunun gecsın der yarınkı atesımıde merak edıyorum canım sanırım korkuyorum bırazda test yapmaya
Korkma canim bence hamilesin ben de hamileyken 36.9du hep. Test yapar yapmaz iyi haberini bekliyorum canim
sen hangi şehirdesin canım battaniyeni falan al bi de çay demle kuzum için ısınsınCanım kar yağıyor ama bize soğu nasip oluyor sabahtan beri elektriklerde kesildi dondum dondum acayip rüzgar soğuk var bembeyaz güzel geleceklerimiz olsun inşallah sağol canım sende iyiki varsın
sen hangi şehirdesin canım battaniyeni falan al bi de çay demle kuzum için ısınsın
O degisiyo canim bazen adet sabahi bazen adetten 2 gun once dusuyo benim. Bence umutlanmalisin seni anne yapiyoruz bu ay hissediyorum. Keske benim dr umda 16mmde vurmasaydiCanım ağzıdan bal damlıyor inşallah öyleyımdır canım muhakkak hemen paylasacagım yer burasıdır mogamı 36.8 36.9 olup bırdes dusup adet oldugumda oldu dedıgı ıcın acaba dıyorum bazen be ıgne vuruldgum gunu saymıyorum 20de cuma gunu ıgne vuruldum cumartesıden baslayıp sayıyorum bugun 13 gunum ve ates 36.9 hanı hıc ates olcmedım adet olunacaksa ne zaman dusmesı lazım onuda bılmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?