Beraber Anne Olma Yolunda

Insallah goreceksin canim icinden ne zaman geliyosa oyle yap testi

canım 2 aşılama da negatif olunca doktorum dedi tüpe geçelim diye. hatta 20 yumurtam toplanınca o da şaşırdı bu kadar beklemiyodum senden çok iyi dedi. sonra 20 yumurtadan 18 döllendi aradı süper dedi. 5. güne gidicez dedi. 5. gün olunca şans çok daha fazla dedi.5. günde 2 embriyo transfer oldu. hatta bebeklerim diye hep karnımı sevdim. ama nedendir bilmiyorum tutmadı.şimdi bu ay kontrolum var rahim zarına bakacakmış bakalım ne diyecek. şimdi dondurulmuş embriyolarım var. onları transfer edecek ama tutar mı bilmiyorum ağlamaktan mahvoldum.

Slm canim benim esimin degerleri kötü bizde geçen ay il tupu yaptık kimyasal oldu aralıklarla ikinciyi başlıyorum bizede doktor sizden ümitli yim hatta test yapmaya gittiğimde hayırlı olsun demişti hersey kismet canim insanın cani çok aciyo ama yapacak bisey yok insallah en yakin zamanda tutunur bebislerin canim

Beticim çok sağolun burası uğurlu inanıyorum. novaarta gittim canım ya. gazinin en iyi hekimi yaptı. ama orda olup negatif alan çok arkadaş varmış. kontrole gidince söylicem zaten herşey çok iyiydi de niye böyle oldu diye.

anladım canım kısmet degılmıs kontroller yapılsın bakalım saglam adımlarla ılerleyın uzulme dıyecegım ama bu zor bılıyorum Rabbım sabrını versın canım ınsallah bu defa tutar

Dr nasil yonlendirecek seni bende merakla bekliyorum canim. Insallah hayirlara vesile olur

aynen canım beni en iyi sen anlarsın benim kimyasal bile olmadı cnaım ya. o duyguyu hiç yaşayamadım o kadar merak ediyorum ki hamile olmak nasıl bişey içinde bir meleğin olması onu sevmek korumak kendinden çok sakınmak nasıl birşey acaba Allah hepimize nasip eder inşallah canım. ne zman başlıyosun tedaviye ve nerde canım

Dur canim daha cok yeni yasamissin bu durumu hamile kaldigimizds bu gunleri hic yasamamis gibi olucaz bak gör. Hangi hastane canim. Ben medicanadayim. Bu ay asilama dedi dr um ama dr dan memnun degilim.
novaart canım ben doktordan da hastaneden de çok memnundum onlar da benden:) ama bebişler memnun olmadı demek ki. hamile kalsak zaten hiçbiri canımızı acıtmaz ki kuzum. İnşallah o günleri görücez canım. Sana tavsiyem tek doktorla yetinme ve aşılamaya ben çok sıcak bakmıyorum bana sorarsan tüp yaptırın çünkü o kadar iğne oluyosun hormon yüklüyosun ve aşılamada başarı şansı çok az canım. nolur yanlış anlama beni ama şimdiki aklım olsa direk tüp yapardım. tek farkı anestezi alıp yumurtaların toplanacak.

anladım canım kısmet degılmıs kontroller yapılsın bakalım saglam adımlarla ılerleyın uzulme dıyecegım ama bu zor bılıyorum Rabbım sabrını versın canım ınsallah bu defa tutar

inşallah elisa. valla kuzum unutmak denen bişey iyi ki var. unutup umutlanmak çok güzel. şimdi moralimi bozmadan 2. ye başlıcam.

Dr nasil yonlendirecek seni bende merakla bekliyorum canim. Insallah hayirlara vesile olur
canım sen illa devlet hasatnesine gideceksen benim dr a gitsene ? bak adını yaz çok memnun herkes zaten tıp fakültesi çok iyi , aşılama tüp falan adam cidden alanında süper, yad azekai tahir e git sonra olmadı buna git inşallah gerek kalmaz da tabi prof.cem atabekoğlu

Anladim canim ama esim buna sicak bakmaz herseyin bi adımı var diyo ben de hic klomenle denemeden direk asilama olsun dedim yok dedi. 2 aydir bosuna hormon aldim vucuduma ama esim razi olmaz canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…