- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
Insallah goreceksin canim icinden ne zaman geliyosa oyle yap testiAyy gercektenmı canım heyecanlandm bak :) inşallah canım dedıgın gıbıdır cuma gunune kadar ölçececgım canım hala yuksek devam ederse hafta sonunuda belkı ates ölcerek gecırırım gunum gecerse test yaparım uzun zamandır beklıyorum deger yukselsınkı kıpkırmızı bır cıft cızgı goreyım ınsallah :)
Canım zamanı gelmemısse olmayacaksa olmuyor duanı et gönlunu ferah tut olur ınsallah en yakın zamanda hepımızın sınavı bu yavas yavas sona gelıyoruz az kaldı hepımız bebeklerımızı kucaklarımıza alacagız Allah'ın ıznıyle senınle durumumuz aynıydı ben bu ay ılk defa klomen kullandım uc ay böyle deneyecegız ondan sonra asılam olacak sen neden hemen tup bebege yoneldın degerlerde duzelmıs dr mu ıstedı senmı
Slm canim benim esimin degerleri kötü bizde geçen ay il tupu yaptık kimyasal oldu aralıklarla ikinciyi başlıyorum bizede doktor sizden ümitli yim hatta test yapmaya gittiğimde hayırlı olsun demişti hersey kismet canim insanın cani çok aciyo ama yapacak bisey yok insallah en yakin zamanda tutunur bebislerin canimya ben bu doktorları da anlamıyorum kızlar madem herşey çok iyi çok güzel niye tutmuyor arkadaş. 20 tane yumurta topadılar 7 tanesi 5. güne kadar geldi. a kalite dediler. 2 tane transfer ettiler işlemden sonra o kadar umutlandım ki. sonucu alınca inanamadım. şimdi de gel bakalım diyo bizde şok olduk senden çok iyi sonuç bekliyorduk diyor. o koltuğa yeniden oturmak istemiyorum çok zor geliyor herşey sil baştan. Allahtan iğneler olmayacak. ama umutlanmak varya o çok kötü işte
Insallah goreceksin canim icinden ne zaman geliyosa oyle yap testi
Dur canim daha cok yeni yasamissin bu durumu hamile kaldigimizds bu gunleri hic yasamamis gibi olucaz bak gör. Hangi hastane canim. Ben medicanadayim. Bu ay asilama dedi dr um ama dr dan memnun degilim.ankara canım. inşallah hiç öğrenmezsin bu tür şeyleri boşver :)
Adet gelmek uzere hissediyorum bugun daha iyiyim canim.Sagol canım hep beraber mutlu haberler verelım sen nasılsın canım
Beticim çok sağolun burası uğurlu inanıyorum. novaarta gittim canım ya. gazinin en iyi hekimi yaptı. ama orda olup negatif alan çok arkadaş varmış. kontrole gidince söylicem zaten herşey çok iyiydi de niye böyle oldu diye.sürekli ediyoruz her girişimde bi heyecanla açıyorum var mı güzel haber diye.. ankarada kime gittin o kadar kaliteli yumurta ile nasıl başarız oldu ben de şaşırdım açıkçası allah ın işi mi desek
canım 2 aşılama da negatif olunca doktorum dedi tüpe geçelim diye. hatta 20 yumurtam toplanınca o da şaşırdı bu kadar beklemiyodum senden çok iyi dedi. sonra 20 yumurtadan 18 döllendi aradı süper dedi. 5. güne gidicez dedi. 5. gün olunca şans çok daha fazla dedi.5. günde 2 embriyo transfer oldu. hatta bebeklerim diye hep karnımı sevdim. ama nedendir bilmiyorum tutmadı.şimdi bu ay kontrolum var rahim zarına bakacakmış bakalım ne diyecek. şimdi dondurulmuş embriyolarım var. onları transfer edecek ama tutar mı bilmiyorum ağlamaktan mahvoldum.
Dr nasil yonlendirecek seni bende merakla bekliyorum canim. Insallah hayirlara vesile olurfriendlyfriendly Öğleden sonra çıkar cnm. Kaan hoca bakalım ne diyecek bu sefer. Bekleyelim biraz daha demez umarım. Aşağı yukarı aynı çıkıyo sonuç gebelik yok. O yüzden beklemenin anlamı yok bence
Adet gelmek uzere hissediyorum bugun daha iyiyim canim.
aynen canım beni en iyi sen anlarsın benim kimyasal bile olmadı cnaım ya. o duyguyu hiç yaşayamadım o kadar merak ediyorum ki hamile olmak nasıl bişey içinde bir meleğin olması onu sevmek korumak kendinden çok sakınmak nasıl birşey acaba Allah hepimize nasip eder inşallah canım. ne zman başlıyosun tedaviye ve nerde canımSlm canim benim esimin degerleri kötü bizde geçen ay il tupu yaptık kimyasal oldu aralıklarla ikinciyi başlıyorum bizede doktor sizden ümitli yim hatta test yapmaya gittiğimde hayırlı olsun demişti hersey kismet canim insanın cani çok aciyo ama yapacak bisey yok insallah en yakin zamanda tutunur bebislerin canim
novaart canım ben doktordan da hastaneden de çok memnundum onlar da benden:) ama bebişler memnun olmadı demek ki. hamile kalsak zaten hiçbiri canımızı acıtmaz ki kuzum. İnşallah o günleri görücez canım. Sana tavsiyem tek doktorla yetinme ve aşılamaya ben çok sıcak bakmıyorum bana sorarsan tüp yaptırın çünkü o kadar iğne oluyosun hormon yüklüyosun ve aşılamada başarı şansı çok az canım. nolur yanlış anlama beni ama şimdiki aklım olsa direk tüp yapardım. tek farkı anestezi alıp yumurtaların toplanacak.Dur canim daha cok yeni yasamissin bu durumu hamile kaldigimizds bu gunleri hic yasamamis gibi olucaz bak gör. Hangi hastane canim. Ben medicanadayim. Bu ay asilama dedi dr um ama dr dan memnun degilim.
sebastianderki Mrhb arkadaşım. Tüp bebek tedavinizi nerede yaptırdınız Ankara'da mı?
anladım canım kısmet degılmıs kontroller yapılsın bakalım saglam adımlarla ılerleyın uzulme dıyecegım ama bu zor bılıyorum Rabbım sabrını versın canım ınsallah bu defa tutar
canım sen illa devlet hasatnesine gideceksen benim dr a gitsene ? bak adını yaz çok memnun herkes zaten tıp fakültesi çok iyi , aşılama tüp falan adam cidden alanında süper, yad azekai tahir e git sonra olmadı buna git inşallah gerek kalmaz da tabi prof.cem atabekoğluDr nasil yonlendirecek seni bende merakla bekliyorum canim. Insallah hayirlara vesile olur
Anladim canim ama esim buna sicak bakmaz herseyin bi adımı var diyo ben de hic klomenle denemeden direk asilama olsun dedim yok dedi. 2 aydir bosuna hormon aldim vucuduma ama esim razi olmaz canim.novaart canım ben doktordan da hastaneden de çok memnundum onlar da benden:) ama bebişler memnun olmadı demek ki. hamile kalsak zaten hiçbiri canımızı acıtmaz ki kuzum. İnşallah o günleri görücez canım. Sana tavsiyem tek doktorla yetinme ve aşılamaya ben çok sıcak bakmıyorum bana sorarsan tüp yaptırın çünkü o kadar iğne oluyosun hormon yüklüyosun ve aşılamada başarı şansı çok az canım. nolur yanlış anlama beni ama şimdiki aklım olsa direk tüp yapardım. tek farkı anestezi alıp yumurtaların toplanacak.
Tebrik edrim Allah kucagina almayi nasip etsin insallah :)Sonuç pozitif . 6 haftalık hala çok şaşkınım
kuzum gecmis olsun merak etme bebisinde sende iyi olacaksiniz bolbol dinlenmen gerekiyo demekKasılma var yaaiki koldan serum popodan iğne
duydum o hocayı o da çok bilindik birisi gerçekten güven veriyo ama kısmet demek ki benim oına giden arkdaslarım olmujştuevet arkadaşım ankara novaart tüp bebek merkezinde mehmet erdemin hastasıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?