Lekeler, Çiller Bephantene sayesinde Sivilce ve Sivilce izlerine son!

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
yaw arkadaslar bepanthen hangisinden lutfen ozelime foto yollayin bilmek istiyorum ki bir an once yapim

resim yollamaya falan gerek yokki bepantenin kremini istiyorum diceksin eczacıya okadar.bide merhemi var zaten.ben kremini aldım bana burdaki bi arkadaş öyle demişti

ya kızlar 3gündür kullanıyorum suratımdaki kızarıklık dahada artmış gibi anlamadım gitti elma sirkesi yapmış olabilir mi ?ama çok az koydum birdaha onu denmiycem sadece bepanteni sürücem sabah akşam inşallah işe yarar

regl olacağmdan ötürü 3-4 tane iğrenç görünümlü sivilce çıktı çenemin yan tarafında.tabi elimde boş durmadı oynadım yoldum yara yaptm akşam duştan sonra bepanten sürdüm ve sabah kalktığımda sadece 1 tane sivilce kaldıını gördüm.ben sirke falan kullanmıyorum...

bende sirke falan kullanmıyorum.kokusuna tahammülüm yok.5 gündür kullanıyorum bepanteni sir ağda yüzünden allerjik olmuştu çene bölgem islik gibi pütür pütür,buna engel olmasan sivilceye dönüşücekti ve onlar sivilceye dönüşseydi nasıl bi görüntü olurdu tahmin edin.şimdi kızarıklıklar geçti.rahatım yani.kızamık gibiydi suratım geçen hafta şimdi düzeldi.yalnız ben biraz sık kullanıyorum.yara gibi düşünüyorum emdikçe sürüyorum günde 3 defa falan.

bende sirke falan kullanmıyorum.kokusuna tahammülüm yok.5 gündür kullanıyorum bepanteni sir ağda yüzünden allerjik olmuştu çene bölgem islik gibi pütür pütür,buna engel olmasan sivilceye dönüşücekti ve onlar sivilceye dönüşseydi nasıl bi görüntü olurdu tahmin edin.şimdi kızarıklıklar geçti.rahatım yani.kızamık gibiydi suratım geçen hafta şimdi düzeldi.yalnız ben biraz sık kullanıyorum.yara gibi düşünüyorum emdikçe sürüyorum günde 3 defa falan.

bende sıkça sürdüm cnm ilk başlarda şimdi sivilceler geçince azalttım zaten kozmetik alerjisi çıktı bende sadece bundan sürüyorum gamyoncuiremsu

ben de yeniden başladım bepanthen kullanmaya,
şaşırcaksınız belki ama, benim bir doktor tanıdığım önermişti bize, hanım teyzemiz, kendini bildi bileli göz çevresi dahil olmak üzere bu kremi kullanmış hep. şuan 70 küsür yaşında gerçi :)) değerlendirmeye almak için biraz geç ama yaşına göre bile cildi iyi durumda. :))
ben de göz çevreme sürüyorum çok az az 3 gündür, iyi geldi sanki....
bende hafif sivilce sorunu da var, ona da iyi geliyor, cildi baştan yaratmıyor tabi ama izlere karşı etkisi olduğu kesin =))

ben de bi hafta oldu başlayalı
ilk kullandıgımda iltihaplı sivilceler fırlayıverdi dha yeni söndürdüm onları
şimdi tek tük kızarıklar var onları da hallettikmi tescillicem bepantenii

ben de bi hafta oldu başlayalı
ilk kullandıgımda iltihaplı sivilceler fırlayıverdi dha yeni söndürdüm onları
şimdi tek tük kızarıklar var onları da hallettikmi tescillicem bepantenii

cnm zaten önce çıkmak üzere olan sivilceleri hemen çıkarıyo hihoyyyt
sonra sivilceler geçiyo kızarıklıkta kalmıyo sivilcede kaydirigubbakcemile3

ya bu losyonu falan var ya ne kadar fiyatı bilen varmı

resim004rd5.jpg

ben yuzume bunu kullanıyorum. eczacı bunu yüz için verdi. 2.5 YTL.

:kahve:kızlar bende aldım bugünn bakalım ne olacak sonuç inş iyi gelir rahatsız oluyorum sahsen izlerden:kahve:

eczaneye arkadaşımı gönderdim şimdi..

sormuş kremi..2 çeşiti varmış birinin altında turuncu renk çizgi diğeri mavi..birine plus yazıyomuş diğeri antibiotikliymiş..

hangisini alcam ben bana yardımcı olurmusunuz..

veya resim yollarmısınız...yüüzmde sivilce var benimde :KK43:((

eczaneye arkadaşımı gönderdim şimdi..

sormuş kremi..2 çeşiti varmış birinin altında turuncu renk çizgi diğeri mavi..birine plus yazıyomuş diğeri antibiotikliymiş..

hangisini alcam ben bana yardımcı olurmusunuz..

veya resim yollarmısınız...yüüzmde sivilce var benimde :KK43:((

mavi olanı alacaksın cnm Şeniz
farkı göreceksin sengözlerimebaksanab
istersen ilk sayfada koyduğum fotolara bak sositososito

mavi olanı alacaksın cnm Şeniz
farkı göreceksin sengözlerimebaksanab
istersen ilk sayfada koyduğum fotolara bak sositososito

canım ben hastanede çalışıyorum...

mavi olan var zaten...onu anladım da birine plus yazıyo diğeri antibiotiklimi neymiş arkadaş dedi hangisini alıyım ben..

oo üstte bi arkadaş resim eklemiş aynı ondan mı olsun

tşkler:eek:

Buradan ve bir kaç yerden duymuştum bephantenin nemlendirici olarak kullanıldığını. Tüylenme yapar mı yapmaz mı diye tereddüt ettim fazla kullanmadım. Yanlız sürdüğüm gün ildim pırıl pırıl ışıltılı oluyor. Hemen farkedilyor. Yeni sivilce lekelerini yoketti. Eski izlere fayda edermi bilmiyorum.

Birde kuaförüm bıyıkları aldıktan sonra behpanten sürüyor. Tüylenme konusundaki fikrini sormak kısmet olmadı ne yazık ki.

canım ben hastanede çalışıyorum...

mavi olan var zaten...onu anladım da birine plus yazıyo diğeri antibiotiklimi neymiş arkadaş dedi hangisini alıyım ben..

oo üstte bi arkadaş resim eklemiş aynı ondan mı olsun

tşkler:eek:

canım sen foto varya üstteki işte ondan al aynısı olsun yani hihoyyyt

canım sen foto varya üstteki işte ondan al aynısı olsun yani hihoyyyt

tamam canım çok tşk ederim...Bu akşam iş çıkışı hemen alıcam..

cildimin ilk hali ve son halini paylaşcam sizlerle..

inşallah daha sivilce çıkmaz yüzümde antep fıstıı yememe rağmenkaydirigubbakcemile3

kızlar lekeler ne kadar süre sonra gidiyor bilgisi olan varsa yazabilirmi yani etkisini ne zaman anlarım sizde lekeler ne kadar süre sonra gitmeye basladı ya bide bu konuyuda sabitleseler keşke bazen arka sayfalara sarkıo

kızlar lekeler ne kadar süre sonra gidiyor bilgisi olan varsa yazabilirmi yani etkisini ne zaman anlarım sizde lekeler ne kadar süre sonra gitmeye basladı ya bide bu konuyuda sabitleseler keşke bazen arka sayfalara sarkıo

evet cnm sabitlenmesi iyi olacak
benim bir kaç günde etkisini gösterdi canım ve bir ay içinde tamamen geçti :teytey:

X