Lekeler, Çiller Bephantene sayesinde Sivilce ve Sivilce izlerine son!

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
almanyada hatta dünyanın heryerinde vardır bence eczaneye gidip bepanthen demen yeterlidir canım öpüyorumm

sıvılce problemı yasayan arklara onerım cıldı kurutmamalarıdır cok fazla yıkamak veya pudra gıbı sıvılceyı kuratan seyler kullanmak cıldı de kurutuyor bu o andakı sıvılcelerın gecmesıne yarasa da cılt kurudugu ıcın daha fazla yag uretmesıne sebep oluyor yanı sıvılcelerın cogalmasına sebep oluyor
cok kurutmayan bır yıkama jelı ve hafıf bır krem veya bepanthen krem kullanarak fazla dokunmazsanız cıldın kendı dengesıne kavusmasına ve sıvılcelerın hafıflemesını saglarsınız bır sure sonra da gececektır.
yanı soyle cıldı temız tutun ama bunu sureklı yıkayarak degıl ornegın sık sık yattıgınız yastık yorgan kılıfını degıstırerek saclarınızın cıldınıze cok fazla temas etmesını engelleyerek yuzunuze cok fazla dokunmayarak ve gunde bır veya ıkı kez yıkama jelı kullanarak ardından nemlendırıcı surerek sıvılcelerden kurtulabılırsınız ben bır suru yol yontem denedım sıvılcelerım ıcın en sonunda kullandıgım urunlerı bırakıp bu yolu ızledım ve sımdı malum gunler dısında sıvılce problemım yok

bugün aldım çok masumane bir duruşu var kokusu fln çok hoş. hem bebeklerde de kullanılıyormuş, bakalım...

ya bepanthen bnm sivilcelere ve izlerine pek ii gelmedi yane kötü geldide diemem ama ii geldiide sölenemez

arkadaşlar bende şimdi burada okuyunca hemen sürdüm evde vardı kokusu çok güzel bana iyi gelirse herkese iyi gelir :1rolleyes: denemekte fayda var teşekkrüler kızlar

be-pantene çok yağlı bir kremdir bir süre sonra yüzdeki kıl folüküllerini besler ve yüzde tüylenme olabilir.düzenli yüze sürülecek bir krem değil.zaten asıl kullanımı yanıktır.

ewt bepantene yanık kremi bazen kuruluklar için de kulanılır

evet arkadaşlar bu krem hem heryerde bulunuyor fiyat olarakda çok uygun ve gerçektende herşeyde çok işe yarıyor. topuk yumuşatmak,yüz el kremi her şeye iyi geliyor.

5 gündür yüzüme acnelyse ve bepantene kullanıyorum sabah birini aksam birini 5 gün içinde bile varketti yüzümde hiç gitmeyen sivilce izleri azalmaya başladı fotoğraflamıştım hepsini acaip farkediyo artık yüzümde ben gibi kanıksadığım sivilce izini görmekte zorlanıyorum gerçekten harıkaymş tabi acnelyseninde fonksiyonu büyük bide acnylseyi daha önce tek başıma kullanmıştım yüzüm delik deşik olmuştu acıdan ölmüştüm şimdi hiç öyle bişey olmuyo sabah bepanteneyle hemen yumuşacık oluveriyo

kzlar ya bşy dicem şmdi yenı svlcem cktıda ben onnla ugraştm brz ellrm kırılsaydıda ypmasaydm böle soyulur gbi oldu bayada kızarık duzenli bepanten halledermi 1 hftda fln 1 hftaya kadar gecmesini istiormdaa cıkamam insan içine wlla tamda burnumun ucu cok komk duruo:KK70:

bepanthen merhem cok yaglıdır ve yanık ıcın merhem ozellıkle kullanılır ayrıca ben goz altlarıma surerım ne kadar yaglı ve yogun goz altı kırısıklıgını onlemek ıcın o kadar ıyı. bepanthen krem ona gore daha az yaglıdır ayrıca derıyı tedavı edıcı ozellıgı var yara ya da cılttekı tahrıse falan ıyı gelıyor bende kullanıyorum ve sıvılce lekelerımın hafıfledıgını goruyorum.
benım cok ama cok sıvılcelı bır arkadasım uzman gozetımı altında uzun bı sure bı dolu para harcadı bı kac ay gorusemedık sorakı gorusumde yuzunde sıvılce ızı bıle yoktu cok sasırdım gıttıgı dermatologta cok sasırmıs naaptın dıye sormus o da hıcbısey yuzumu bıle yıkamadım dustan dusa demıs
bende dustan dusa olmasa bıle bı sure bu sıvılce urunlerınden uzak kaldım ve her sabah yuzumu sadece suyla yıkadım makyaj yapmadıysam eger.yuzunuzu kurutmamaya dıkkat edın.en hızlı kurtulus yolu bu bız sıvılcelerden kurtulalım dıye bır suru kımyasal urunle cıldımızın dengesını bozuyoruz sanırım o da kuruyan cılde daha cok yag uretmeye cabalıyor sonuc bı sure sora daha fazla sıvılce.

sonuc olarak sıvılcesı cok olanlar makyaj yapmadıgınız zamanlar yuzunuzu sadece suyla yıkayın nemlendırıcı dahıl hıc bırsey surmeyın makyaj yaptıysanız eger yuzunuzu yıkama jelıyle yıkayın ve bepanthenınızı surun yanı hergun aynı tempo cıldı yormasın bence.

kzlar ya bşy dicem şmdi yenı svlcem cktıda ben onnla ugraştm brz ellrm kırılsaydıda ypmasaydm böle soyulur gbi oldu bayada kızarık duzenli bepanten halledermi 1 hftda fln 1 hftaya kadar gecmesini istiormdaa cıkamam insan içine wlla tamda burnumun ucu cok komk duruo:KK70:

bence hemen başla vakitkaybetmeden kaydirigubbakcemile2

aynı şeyi 3-4 gün önce bende yaptım günde iki defa sadece o yaranın üstüne kullandım hala kullanıyorum sana 1 hafta sonrasını değilde 3-4 gün sonrasını söyleyebilirim sürdükten ertesi gün yara söndü kızarıklık halini aldı bu sabah baktığımda yara soyulmuş kalkıyordu normalde öyle olmazdı altından ne çıkacak bilmiyorum umarım iz kalmaz

arkadaslar bepanthenin hangisi icin olani alacagiz.pisik mi yanik icin mi bilgilendirirseniz sevinirim

anaaaam hemen başlamayılımsırnaşık şeysırnaşık şey saolun kzlar sonuclarını yazarmyerimsenibena.s.

bu arada bşy sorcam hulyalı ben mavi olanını kullanıorm fark yaparmı

kızlar dün bıyıklarımı alırken derimi hep kaldırdım cok acıyo. acaba bepanten alsam mı .iz kalırsa bide bıyık gibi. bıyıktan kurtulalım derken daha fecisini yaptım. cok pişmanımm:KK43:((

Kiyamam cnm gecmis olsunsenağlama
CADIARZU bi cozumu vardir insallah :KK43::KK43::KK43: Allah yardimcin olsun ..
hoscakala.s.

X