Lekeler, Çiller Bephantene sayesinde Sivilce ve Sivilce izlerine son!

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
kızlaar ben de bepanten sayesinde ufak tefek kırmızı sivilce lekelerimden kurtuldum. ancak bu krem aktif sivilceye sürülmemeli diye düşünüyorum. akne ya da iltihaplı sivilce olan bölgelere cilt tipinize göre doktorun önereceği ürünler dışında hiçbirşey sürmeyin derim. ama sivilceler geçtikten sonra kalan izlere bepanteni sürebilirsiniz. gece yatmadan önce temizlenmiş yüzünüze sürün, ciltte soyma etkisi de istiyorsanız içine madecassol karıştırabilirsiniz. ancak aktif sivilcelere madecassol de sürmeyin çünkü bu krem soyucu bir üründür, aktif sivilceyi soyduğunuzda ne hale geleceğini tahmin edersiniz herhalde :)

ben de bephantenenin çok faydasını görenlerdenim. sadece geceleri kullandım. şu anda izlerim belli belirsiz beni rahatsız etmiyo. 1.5 ayda aldığım sonuç bu. umarım daha da iyileşir. tavsiye ediyorum..

bepantenin hangi kremini kullanıyosunuz,resim eklerseniiz çok sevinirim

ben hem gece hem gündüz kullandım

gündüz kullanıp dışarı çıktığım için bana zararları oldu.

bu tarz kremleri geceleri kullanmak daha faydalı

gündüz kullanınca lekeleri geçirelim derken daha çok lekeye sahip oluyoruz.

canım her cilt birbirinden farklı, inan sende işe yarar mı yaramaz mı bilemiyorum. ancak şunu söyleyebilirim benim cildimde hassas, ince ve yer yer kupkuru bir cilt, ben de herhangi bir sıkıntı yaratmadığı gibi baya toparladı. yalnız başlarda sabah akşam sürüyordum, şimdi sadece geceleri yatmadan önce sürüyorum, böylesi daha iyi geldi, öbür türlü sanki cildimi yağlandıracak gibi hissettim...

aynı cilt tipine sahibiz sanırım:KK43:(teşekkür ederim cnm sanırım ben merhem aldım ondan oldu bide kremini alayım öle deneyimm:)))

yarın sabah ilk iş cilt doktoruna gidicem zaten izler için krem kullanıyodum 2 aydır daha berbat ettim yüzümü. kafamı taslara vurayım. saol hülyalıcım yeri kötü olmasa dert etneyecem de yeri kötü tam dudak üstü. acısıda cok fena bu arada yanıyorum resmen:))

canım ne kullanıyordun ızler ıcın de daha kotu oldu, bızlere de soyle aklımızda bulunsun

bende bepantheni 2-3 gündür kullanıyorum. yorum yapmak için çok kısa bir süre. ama çıkmak üzere olan ve çıkmış sivilceler üzerinde çok başarılı. hemen söndürüveriyor ve iz kalmıyor. ama önceden oynanmış ve geçmesine rağmen kırmızı yada koyuluk halinde kalmış izler üzerinde etkisi sivilceler kadar hızlı değil. ama lekelerimi hafiflettiğini gözlemledim. kısa bir sürede hepsi geçicek umarım. çook eski lekeler için yorum yapamıyorum ama benim 3-4 aylık lekelerimi hafifletti. eğer ki oynamış ve sivilceyi yara haline getirmişseniz daha şanslısınız. hemen geçiriveriyor. ama ben ne yazıkki bepantheni geç fark ettim. yinede izleride yok edebiliyor. hepinize olumlu sonuçlar, sağlıklı günler. :KK3: :KK71:

bana hiç faydası olmadı bence imex bundan daha faydalı

bana hiç faydası olmadı bence imex bundan daha faydalı

canım cilt yapısına göre sanırım imex benim cildimi yağlandırıyordu sivilce kuruyordu evet sönüyordu ama parlıyordu resmen cildim ve sürmeyi bırakır bırakmaz hemen tekrar çoğalıyordu ama bepanthene'e başladım başlayalı yumuşacık oldu cildm 3 gün oldu ben başlayalı ama işe yaradı bende

hangı aşamada sivilcelerınızın boyutu vahimliği bilemem ama cok fazla kurutan temızleme jellerı vs kullanmayın derım bence maskeler en ıdeallerı. eger az sa sıvılcelerınız kızarıklık boyutunda peelingler guzel. benım yenı kullanmaya bsladıgım lush urunlerı var cok da methedıyorlar. benım cok sıvılcem yok regl donemlerınde olur sadece.

bende bepantheni 2-3 gündür kullanıyorum. yorum yapmak için çok kısa bir süre. ama çıkmak üzere olan ve çıkmış sivilceler üzerinde çok başarılı. hemen söndürüveriyor ve iz kalmıyor. ama önceden oynanmış ve geçmesine rağmen kırmızı yada koyuluk halinde kalmış izler üzerinde etkisi sivilceler kadar hızlı değil. ama lekelerimi hafiflettiğini gözlemledim. kısa bir sürede hepsi geçicek umarım. çook eski lekeler için yorum yapamıyorum ama benim 3-4 aylık lekelerimi hafifletti. eğer ki oynamış ve sivilceyi yara haline getirmişseniz daha şanslısınız. hemen geçiriveriyor. ama ben ne yazıkki bepantheni geç fark ettim. yinede izleride yok edebiliyor. hepinize olumlu sonuçlar, sağlıklı günler. :KK3: :KK71:

aynen bende de hafifletti söndürdü canım cildim yumuşacık ve bende iki iz vardı ve kırmızı değil kahverengi tonlarda benim izler ve rengi açılıyor yavaş yavaş :KK34:

bi aydır kullanıyorum pek bi faydasnı göremedim nemlendirme ve cildi yumuşatma dışında:KK59:

cilt tipine bağlı sanırım canım bende iz olmazdı hiç rahat rahat oynardım cildimde ve bir güün bu izler oldu ama şu an akıllandım kesinlikle patlatmam asla :KK20:

kızlar bepanten sıvılce ızlerıne ıyı gelıyor bu kesın
ama benım cıldımı cok kuruttu pul pul doktu
cıldı yenılıyor demek kı ama ben o kuru hıssı sevmedım bıraktım o yuzden
aksamları kullanın ve her aksam kullanmayın derım ben
bugun salyangoz kremı aldım bakalım o nasıl

Aslında bepanthane cok guzel bı kremdırbede nezle oldugumda burnuma dudakjlarıma surerım kışın
kuruluk cın ıyı gelır ama lekeerıme denememeıştım denıycez gayrı

bende kullanıyorum. tamam faydalı ancak kuruyor. ardından nemlendirici kullanmak zorunda kalıyorum. sonrada yeniden sivilce oluşuyor. nemlendiricyle bephanteni karştırdığım için oluyor sanırım.

sivilceye iyi gelen hangisi ?

$Bepanten-Krem.gif $benathen252520krem.jpg

ben mavi çizgili olanı kullanıyorum
cildimi çok kurutuyor

X