Lekeler, Çiller Bephantene sayesinde Sivilce ve Sivilce izlerine son!

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
cılt tıpım yaglı kedicim bepanthene nın yanında acnelyse kullandım ben ,daha dogrusu bu ılac cıldımı cok kurutuyordu bepanthene cıldımı yaglandırsın dye kullanıyordum

sadece bepanthene plustan mı bahsedıyorsunuz yoksa bepanthene mavı kutulu kremı de olur mu, bende yaramama nedenı acaba plus kullanmamam mı

ben bugün bepanten aldım ama merhemini almışım tüpü açınca farkettim çok yağlıydı kreminin fiyatı nekadar acaba yeniden almayı düşünüyorm

Hemen bugün alıp uygulamayı düşünüyorum kremi, benim sivilcem çok olmaz ama lazer epilasyondan sonra sivilceler geniş kızarıklık halinde leke olarak kalmaya başladı yüzümde vede geçmiyor. Umarım bepanthene banada iyi gelir bilgi için teşekkürler...

aaa canım sen o zaman gunes kremı de kullan mutlaka allah korusun dıkkat et:)

Saol güzelim Allah korusun tabi aman aman :) güneş kremi kullanıyorum evet ihmal etme gibi bir lüksümüz yok maalesef ama oluncada oluyo işte napalım daha beterinden korunmak dileğiyle artık :)

aaaaaaa cnm ne kadar guzel olmus ...makyajlı fot koydugunda da ilk cildin dikkatımı cekmısti puruzsuz ve cok guzeldi ...gunde kac defa suruyorsun bi de cnm surdukten sonra fazlalıkları pecete ile alıyor musun

Kedicim bu krem tek sivilceyemi iyi geliyor cilt rengini açarmı benim cildimde doğum lekelerim var onada iyi gelirmi bütün sayfaları okuyamadım ama konunun takipcisiyim kremi aldım ama yanlış almışım merhem almışım benim cildim karma merhemini kullanamam heralde dimi camım

Kedicim bu krem tek sivilceyemi iyi geliyor cilt rengini açarmı benim cildimde doğum lekelerim var onada iyi gelirmi bütün sayfaları okuyamadım ama konunun takipcisiyim kremi aldım ama yanlış almışım merhem almışım benim cildim karma merhemini kullanamam heralde dimi camım
Cnm sivilce ve sivilce izlerine iyi geldiğini biliyorum fakat cilt rengini açmada etkili olur mu bilemem :sm_confused:
Bence kremini kullan tatlım inşallah doğum lekelerine iyi gelirr opuyorumnanaktan

valla arkadaşlar benimde bi ara ciddi anlamda cilt sorunum vardı bepanthene de kullandım gülsuları kullandım aklınıza gelecek herşeyi kullandım ama geçmedi son çare deramatoloğa gittik ve roacuttane kullandım yan etkisi çok fazla bi ilaç belki ama bana çok yan etki yapmadı Allah'a şükür yüzümde bir sivilce zerresi bile kalmadı:) sadece geçen sivilcelerin küçük izleri var onlarda zamanla geçer herhalde

ben de plus aldım geçen gün bacaklarımda batıklardan olan lekelere için sürüorum bi de çenemde 2-3 tane işgalci sivilce cıktı onların lekeleri geçsin de oraya da uyguladım zaten en fazla 2 haftaya biter bacaklara sürdgm için hemen mavisini alcamfisfisfis

paylaşım için teşekkürler,deneyelim bakalım bizde :)

Bepanthen Krem diye mi soracağız isterken? Yoksa farklı adları var mı? Ben sivilce için değil de izi için kullanmak istiyorum. ıltihaplı sivilce içinse imexi tavsiye ederim.

bephantene den bende 2 gündür kullanıyorum:) 1 haftadır savastıgım 2 sivilcem nihayet söndü bugün ben memnunum acıkcası .. tesekkur ederim gercekten..=))))

Bepanthen Krem diye mi soracağız isterken? Yoksa farklı adları var mı? Ben sivilce için değil de izi için kullanmak istiyorum. İltihaplı sivilce içinse imexi tavsiye ederim.
bepanthen krem diyeceksin cnm alırken yerimseniben
bephantene den bende 2 gündür kullanıyorum:) 1 haftadır savastıgım 2 sivilcem nihayet söndü bugün ben memnunum acıkcası .. tesekkur ederim gercekten..=))))

rica ederim cnm böyle güsel haberler duydukça daha çok seviniyorum opuyorumnanaktan

bise diil cnm hatta suanda svilcemin yarısı soyuldu bu cok ii bisey bence:))

X