- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.344
- 198
- Konu Sahibi AklinYolu1
HahahaHerşeyin bir ilki var demişler lucky arada beni birileriyle böyle tanıştırir alıştım ben![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HahahaHerşeyin bir ilki var demişler lucky arada beni birileriyle böyle tanıştırir alıştım ben![]()
Kötü kalpli cadı seniya masallar karıştı sen üvey anne olursun ancak bibibella bulur ayakkabımi malum gece yarısı olmak uzere
![]()
anladın sen bu ifadelerden sanıyorum
![]()
Al al yavrucuğum bikereden bişey olmazGece yarisini eklemeseydin anlamayacaktik.
Bu aralar ickiyi birakmaya ugrasiyorum.Almayayim canim.
![]()
Bibi ne vefasizsin kiz o kadar seni sevdigmi yazdimYok ben nuri alço oluyorum güzellerimbuz gibi gazozum var ilaçlı
![]()
Ama önce babanın pul koleksiyonunu göster bakalımYok ben nuri alço oluyorum güzellerimbuz gibi gazozum var ilaçlı
![]()
Kız dememe gerek mi var bütün kk biliyorBibi ne vefasizsin kiz o kadar seni sevdigmi yazdimInsan ben de seviyorum demez mi zalımın gızı
![]()
Ooo seninle işim kolay olucak yivrucummAma önce babanın pul koleksiyonunu göster bakalım![]()
Peki hadi oyle olsunKız dememe gerek mi var bütün kk biliyor![]()
![]()
Ooo seninle işim kolay olucak yivrucummgel sen gel neler göstericem sana ben
![]()
Ooo saflarıda pek severim ben ya
K6skandıysan sanada gösterebilirimtöbeler olsun yarabbim gece gece elif ablaya hemide![]()
K6skandıysan sanada gösterebilirim![]()
ben hepücünüze yeterim
![]()
K6skandıysan sanada gösterebilirim![]()
ben hepücünüze yeterim
![]()
töbeler olsun yarabbim gece gece elif ablaya hemide![]()
Göstersin matmazelim bakarız bizde neymiş:)
tamam ablam iyi bak![]()
Ooo sen gercekten yaramazmissin.![]()