- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.880
- 218
- Konu Sahibi AklinYolu1
Bak senin yuzunden geyige tasiniyoruz.![]()
tamam sustum tamam aman ben kaçayım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak senin yuzunden geyige tasiniyoruz.![]()
hemde nasıl yaramaz şirin tatlı br ablamdır elif ablam bir de reelde görsen yanacıklarından öp dur![]()
@Mune konuyu geyik bolumune tasir misin?
Uçuk çıkmasınGöstersin matmazelim bakarız bizde neymiş:)
E bilmemki:)çıkarım belki:)
anam benden önce vardı geyik ben tam ortasına geldim keşke mune demeseydiniz şimdi cımbızıyla gelir.
ve özürdilerim tabanlara kuvvet kaçarım![]()
Ben de biz geldik konu birden parladi diyordum oysaki
Bibim kk sana ve gazozuna alisti artik bacim
E taktik o tabikide yoksa o kadar hatunla nasıl uğraşıcan tek gecelikCik bakalim bekliyoruz.
Senden once yoktu iste . Geyik yapmiyorduk biz.
Aksam hatirlarsin sabah unutursun.![]()
E taktik o tabikide yoksa o kadar hatunla nasıl uğraşıcan tek gecelikmüdürüm gelip cımbızı ağzıma sokucak şimdi
![]()
E taktik o tabikide yoksa o kadar hatunla nasıl uğraşıcan tek gecelikmüdürüm gelip cımbızı ağzıma sokucak şimdi
![]()
Ben de biz geldik konu birden parladi diyordum oysakiCok cekici yorumlarimz varsa demek
Bibim kk sana ve gazozuna alisti artik bacim. Yapacak bir sey yok biz seni böyle kabul ettik reyizz
![]()
A AklinYolu1 yide bu topiğide yakarız uleyynnnBanlanirsam bu topigi yakarim
Geldim geleli banlanmamaya dikkat ediyorum halbukilucky gece ruyana girerim bak soylim he
![]()
Kız sen zaten zayıf değilmisin ben başımı nerelere vuram ya şişkolyktan yuvarlanıyorum hala bişey yaptığım yokBanlaniriz dediniz sustuk.Yarin kilo bildiririm var banlanmamam gerek.
![]()
Banlanirsam bu topigi yakarim
Geldim geleli banlanmamaya dikkat ediyorum halbukilucky gece ruyana girerim bak soylim he
![]()
Ilac mi ilacla mi zayiflican bibi.Kız sen zaten zayıf değilmisin ben başımı nerelere vuram ya şişkolyktan yuvarlanıyorum hala bişey yaptığım yok3 ilaç ve diyet listesi verdi dr oysaki
![]()
Kız sen zaten zayıf değilmisin ben başımı nerelere vuram ya şişkolyktan yuvarlanıyorum hala bişey yaptığım yok3 ilaç ve diyet listesi verdi dr oysaki
![]()
Siz fazla kilolari benim üstüme atın ya dert ettginiz şeye bakBen de sizi yakarim sizin yuzunuzden oldu.Benim isim var yarin kilo vericem ben.
: kilo hayalleri yikilan smiley: