- 3 Haziran 2016
- 971
- 261
- 33
- 28
- Konu Sahibi loveyourselff
- #41
Ahahaha aynen süpermiss siz kac senedir öğretmenlik yapiyorsunuzAa tesadüfe bak ben de ingilizce öğretmeniyim ama dil edebiyat mezunuyum:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahahaha aynen süpermiss siz kac senedir öğretmenlik yapiyorsunuzAa tesadüfe bak ben de ingilizce öğretmeniyim ama dil edebiyat mezunuyum:)
3 senedir devletteyim öncesinden de 3 senem var. Özel ders falan veriyordum sonra dershaneye gireyim bakalım nasılmış dedim sonra dil kursundan teklif aldım. Üniversite deniyim dedim torpil işlediği için 90 notla bile almadılar. En sonunda eşim sınava girmeye ikna etti şansıma ilk senemde atandım:) iyiki atanmışım özel sektör insanın gözünün yaşına bakmıyor etinden sütünden her şeyinden faydalanmak için fırsat kolluyor. inşallah benim gibi şanslı olursun:)Ahahaha aynen süpermiss siz kac senedir öğretmenlik yapiyorsunuz
Cok iyiymis gercekten sevindim sizin adiniza cok güzel bir meslek eminim cocuklarla zaman gecirdikce kafanız da dagılıyordur mesgul oluyordur kafanın mesgul olmasi anksiyeteyi uzaklastiriyor cunku ben sürekli bir stresli durumun icerisinde oldugum icin anksiyete beni terketmiyor ne yazik ki simdide farkli bir sekilde hissediyorum insallah ben de sizin gibi olabilirim..3 senedir devletteyim öncesinden de 3 senem var. Özel ders falan veriyordum sonra dershaneye gireyim bakalım nasılmış dedim sonra dil kursundan teklif aldım. Üniversite deniyim dedim torpil işlediği için 90 notla bile almadılar. En sonunda eşim sınava girmeye ikna etti şansıma ilk senemde atandım:) iyiki atanmışım özel sektör insanın gözünün yaşına bakmıyor etinden sütünden her şeyinden faydalanmak için fırsat kolluyor. inşallah benim gibi şanslı olursun:)
Bilmiyorum ya kafama takıldıgı yer sadece su hani stres yaptigim durum hala devam ediyor ona ragmen böyle hissediyorum.. cok anlamsiz geliyor hersey artikArtar.. Azalir.. Zamanla gelir gider..
Bana yine gelcek gibi oldu mu takinti ve anksiyete, daha once gecti yine gecer diye telkin ediyorum kendimi![]()
Derse girdiğimde her şeyi unutuyorum haklısın canım. Evet ben çok seviyorum yaptığım işi çocuklarla ilgilenmek onlara bir şeyler öğretmek çok iyi hissettiriyor. Mezun olduğunda inşallah şanslı kesimde olursunCok iyiymis gercekten sevindim sizin adiniza cok güzel bir meslek eminim cocuklarla zaman gecirdikce kafanız da dagılıyordur mesgul oluyordur kafanın mesgul olmasi anksiyeteyi uzaklastiriyor cunku ben sürekli bir stresli durumun icerisinde oldugum icin anksiyete beni terketmiyor ne yazik ki simdide farkli bir sekilde hissediyorum insallah ben de sizin gibi olabilirim..
İnşallah... su durumdan bir kurtuliyim hersey daha kolay olacak benim icin cok taktim kafayaDerse girdiğimde her şeyi unutuyorum haklısın canım. Evet ben çok seviyorum yaptığım işi çocuklarla ilgilenmek onlara bir şeyler öğretmek çok iyi hissettiriyor. Mezun olduğunda inşallah şanslı kesimde olursun![]()
Kendi kendini telkin etmeye çalış, oyala sürekli kendini yalnız kitap okumak falan işe yaramıyor ne yazıkki dizi ya da film izlemek gibi tamamen dikkat dağıtıcı şeyler yapmaya çalış.İnşallah... su durumdan bir kurtuliyim hersey daha kolay olacak benim icin cok taktim kafaya
Aynen öyle yapiyorum dediginiz gibi kitaba cok odaklanamiyorum film veya dizi daha iyi geliyorKendi kendini telkin etmeye çalış, oyala sürekli kendini yalnız kitap okumak falan işe yaramıyor ne yazıkki dizi ya da film izlemek gibi tamamen dikkat dağıtıcı şeyler yapmaya çalış.
Yok hayir kullanmadim,yan etkilerinden cekindigimden dolayiİlaç kullandınız mı acaba?
Yok hayir kullanmadim,yan etkilerinden cekindigimden dolayi
Stres yaptigim durum ayni sekilde devam ediyor ama o gecmis olsa tamam da kendimi uyusmus gibi hissediyorum her anlamda hicbisey icinde enerjim yok o zamanda cok kötüydüm ama bu daha degisik o yüzden sormak istedimHimm. O zaman rahatlığa kavustugun için olabilir. Anksiyete öyle birşey ki çok farklı etkileri olabiliyor. Ruh hali veya fiziki etkenleri ile.
Stres yaptigim durum ayni sekilde devam ediyor ama o gecmis olsa tamam da kendimi uyusmus gibi hissediyorum her anlamda hicbisey icinde enerjim yok o zamanda cok kötüydüm ama bu daha degisik o yüzden sormak istedim
Aynen gittim bir süre daha önce ama sonra kendisi uzaga gittigi icin yarim kaldi yeni birini ariyorum psikologPsikolog yada psikiyatri ye gitmeyi dusundun mu hiç