• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benzer durum yaşayanlar?Anksiyete?

Ahahaha aynen süpermiss siz kac senedir öğretmenlik yapiyorsunuz
3 senedir devletteyim öncesinden de 3 senem var. Özel ders falan veriyordum sonra dershaneye gireyim bakalım nasılmış dedim sonra dil kursundan teklif aldım. Üniversite deniyim dedim torpil işlediği için 90 notla bile almadılar. En sonunda eşim sınava girmeye ikna etti şansıma ilk senemde atandım:) iyiki atanmışım özel sektör insanın gözünün yaşına bakmıyor etinden sütünden her şeyinden faydalanmak için fırsat kolluyor. inşallah benim gibi şanslı olursun:)

Artar.. Azalir.. Zamanla gelir gider..
Bana yine gelcek gibi oldu mu takinti ve anksiyete, daha once gecti yine gecer diye telkin ediyorum kendimi :süslü:

3 senedir devletteyim öncesinden de 3 senem var. Özel ders falan veriyordum sonra dershaneye gireyim bakalım nasılmış dedim sonra dil kursundan teklif aldım. Üniversite deniyim dedim torpil işlediği için 90 notla bile almadılar. En sonunda eşim sınava girmeye ikna etti şansıma ilk senemde atandım:) iyiki atanmışım özel sektör insanın gözünün yaşına bakmıyor etinden sütünden her şeyinden faydalanmak için fırsat kolluyor. inşallah benim gibi şanslı olursun:)
Cok iyiymis gercekten sevindim sizin adiniza cok güzel bir meslek eminim cocuklarla zaman gecirdikce kafanız da dagılıyordur mesgul oluyordur kafanın mesgul olmasi anksiyeteyi uzaklastiriyor cunku ben sürekli bir stresli durumun icerisinde oldugum icin anksiyete beni terketmiyor ne yazik ki simdide farkli bir sekilde hissediyorum insallah ben de sizin gibi olabilirim..

Artar.. Azalir.. Zamanla gelir gider..
Bana yine gelcek gibi oldu mu takinti ve anksiyete, daha once gecti yine gecer diye telkin ediyorum kendimi :süslü:
Bilmiyorum ya kafama takıldıgı yer sadece su hani stres yaptigim durum hala devam ediyor ona ragmen böyle hissediyorum.. cok anlamsiz geliyor hersey artik

Cok iyiymis gercekten sevindim sizin adiniza cok güzel bir meslek eminim cocuklarla zaman gecirdikce kafanız da dagılıyordur mesgul oluyordur kafanın mesgul olmasi anksiyeteyi uzaklastiriyor cunku ben sürekli bir stresli durumun icerisinde oldugum icin anksiyete beni terketmiyor ne yazik ki simdide farkli bir sekilde hissediyorum insallah ben de sizin gibi olabilirim..
Derse girdiğimde her şeyi unutuyorum haklısın canım. Evet ben çok seviyorum yaptığım işi çocuklarla ilgilenmek onlara bir şeyler öğretmek çok iyi hissettiriyor. Mezun olduğunda inşallah şanslı kesimde olursun ;)

Derse girdiğimde her şeyi unutuyorum haklısın canım. Evet ben çok seviyorum yaptığım işi çocuklarla ilgilenmek onlara bir şeyler öğretmek çok iyi hissettiriyor. Mezun olduğunda inşallah şanslı kesimde olursun :KK66:
İnşallah... su durumdan bir kurtuliyim hersey daha kolay olacak benim icin cok taktim kafaya

İnşallah... su durumdan bir kurtuliyim hersey daha kolay olacak benim icin cok taktim kafaya
Kendi kendini telkin etmeye çalış, oyala sürekli kendini yalnız kitap okumak falan işe yaramıyor ne yazıkki dizi ya da film izlemek gibi tamamen dikkat dağıtıcı şeyler yapmaya çalış.

Himm. O zaman rahatlığa kavustugun için olabilir. Anksiyete öyle birşey ki çok farklı etkileri olabiliyor. Ruh hali veya fiziki etkenleri ile.
Stres yaptigim durum ayni sekilde devam ediyor ama o gecmis olsa tamam da kendimi uyusmus gibi hissediyorum her anlamda hicbisey icinde enerjim yok o zamanda cok kötüydüm ama bu daha degisik o yüzden sormak istedim

Back