- 3 Haziran 2016
- 971
- 261
- 33
- 28
- Konu Sahibi loveyourselff
-
Depresyon mudur sizce bu?Anksiyeteden sonra birden böyle olunca cok garip hissettim kendimi cok manasız birsey iyileşmek istiyorum bir yandan ama motivasyonum cok düşükDepresyon boyle geliyor ,birde psikiyatr bazi hormonlari olcuyor ,biz hersey yolunda sanarken vucut alarm veriyor ,
Boslamayin cok gencsiniz daha
İnşallah sana hitap edebilecek birini bulursun. Ergen ile klinik arasında fark oluyor özellikle tedavi sürecinde seçtikleri yaklaşım bakımından. Ben de lise döneminde senin gibi ergen psikologuna gidiyordum ama klinik psikoloğum farkındalık kazanmamda çok daha başarılı oldu.Bu gittigim ergen psikologu işte lisedeyken gidiyordum ama kendisine cok guveniyorum gercekten cok memnundum terapiye gittiğim zamanlarda uzaga gidince daha cok danışman gibi oluyor terapi yapamiyor ben de son bir kez daha konusiyim ona göre birini bulucam
Sizinki nasıl meydana geldi birden mi oldu benim gibiBende de var cnm
İnşallah bulurum gercekten bu durumu herkese anlatamiyosun normal insanlara cok sacma geliyor anlam veremiyorlar ben de anlatmiyorum iste ama artik birine anlatmaya cok ihtiyacim var cok doldum cunkuİnşallah sana hitap edebilecek birini bulursun. Ergen ile klinik arasında fark oluyor özellikle tedavi sürecinde seçtikleri yaklaşım bakımından. Ben de lise döneminde senin gibi ergen psikologuna gidiyordum ama klinik psikoloğum farkındalık kazanmamda çok daha başarılı oldu.
Hmm anladim benim de aynen öyle ayrıca biraz sosyal anksiyetemde var hepsi birbirini tetikliyor..Son zamanlarda da analttiginiz hepsini birer birer yasadim ama su an duygusal anlamda uyuşmuş gibiyim bu da ayrıca zor..İnşallah hepimiz iyileşiriz bu günler hep geride kalır tek isteğim o..Çalışma hayatım yok kendime guvenim kalmadi surekli evde olmak istiyorum disari bileciksam mutlu degilim evdede mutlu deglm kalp carpintisi ic sikintisi yapiyor korku ataklari kapi calsa kalbim vlcarpiyor en ufak bisi olsa kesin kotu bisi oldu diye abartı var mesela karnim agrisa hemen internetten bakarim bütün olumsuzluklari kendimde varmis gbi iskillenirim dogru olmadgni bildiğim halde bazen agir geciriyrm bazen yok oluyor hap kullanmiyorm doktora gitmedim ucaga bile binemiyorm ailevi sorunlardan snra boule oldum 1 senedir alkol kullanmıyorum daha onceleri cok sosyal hayatim vardi simdi birtane arkadasm yok önceki seneler alkol cok sik kullanirdim
Anlatma zaten çevrene hatta sakın anlatma. İnsanlar senin zayıf noktanı görüp üstüne oynamaya kalkışacaktır. Profesyonel birine anlat ki yardım bulasın, farkındalık kazanasın.İnşallah bulurum gercekten bu durumu herkese anlatamiyosun normal insanlara cok sacma geliyor anlam veremiyorlar ben de anlatmiyorum iste ama artik birine anlatmaya cok ihtiyacim var cok doldum cunku
Öyle oluyor ama işte insanlara anlatamadikca da daha yalnizlasiyosun herkes bana derdini anlatiyor sürekli ben kimseye tam anlamiyla aciklayamiyorum cok agir geliyorAnlatma zaten çevrene hatta sakın anlatma. İnsanlar senin zayıf noktanı görüp üstüne oynamaya kalkışacaktır. Profesyonel birine anlat ki yardım bulasın, farkındalık kazanasın.
Emin olun destek cok önemli psikolojiyi güçlü tutmak savaşmak adına,eminim ki iyi geliyordur inşallah ailevi sorunlariniz da ortadan kalkar ve siz de daha iyi olursunuzAilevi sorunlarm haLa devam ediyor cnm 1 senelik iliskim var oda olmasa kafayi yerdim galiba o destek oluyor
Ben genel olarak tanıdıklarıma açılmıyorum artık. Bak ne güzel bir platform var burada kimse seni gerçek hayatta tanımaz ve yargılamaz ya da üstüne oynamazÖyle oluyor ama işte insanlara anlatamadikca da daha yalnizlasiyosun herkes bana derdini anlatiyor sürekli ben kimseye tam anlamiyla aciklayamiyorum cok agir geliyor
Aynen ben de öyleyim..Hahahaha evet gercekten artik son zamanlarda o kadar kötü oldum ki o son gittiğim doktorda beni hayal kırıklıgına ugratinca cok yalniz kaldim ve artik birilerine sorma ihtiyaci hissettim sizi sizle aynı durumu yaşayandan başka kimse kesinlikle anlamiyor bunu anladim..En azindan benle aynı durumu yaşayanlara sorabiliyorumBen genel olarak tanıdıklarıma açılmıyorum artık. Bak ne güzel bir platform var burada kimse seni gerçek hayatta tanımaz ve yargılamaz ya da üstüne oynamaz
İlgisizdi ve sorunumla alay etti cok pismanim gittigim icinDoktor nedem hayal kirikligina ugratti
Haklısın. Aynı durumda olmayan için sallaması kolay bu yüzden sinir oluyor insan. Hangi bölümde okuyorsun?Aynen ben de öyleyim..Hahahaha evet gercekten artik son zamanlarda o kadar kötü oldum ki o son gittiğim doktorda beni hayal kırıklıgına ugratinca cok yalniz kaldim ve artik birilerine sorma ihtiyaci hissettim sizi sizle aynı durumu yaşayandan başka kimse kesinlikle anlamiyor bunu anladim..En azindan benle aynı durumu yaşayanlara sorabiliyorum
İngilizce öğretmenliği okuyorumHaklısın. Aynı durumda olmayan için sallaması kolay bu yüzden sinir oluyor insan. Hangi bölümde okuyorsun?
Şu an inandirmak istesem de olmuyor bazı sorunlar yüzünden gercekten hersey cok manasiz geliyor hayatimdakiBende atak şeklinde geliyor resmen stres olduğun dönemlerde daha artarken normal zamanlarda hiç tık yok. Ben sınav döneminde doktor doktor gezmiştim resmen ama kendini hayatının normal olduğuna herşeyin güzel olduğuna inandır İnan herşey daha düzgün olacak
Aa tesadüfe bak ben de ingilizce öğretmeniyim ama dil edebiyat mezunuyum:)İngilizce öğretmenliği okuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?