• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benmi büyütüyorum

Amin tatlım cok teşekkür ederim. Bilmiyorumki, daha önce ben kimse yazdımı aradımı diye telefona baktığımı hatırlamam ama bunda öyle değil :oops: sinirimi ona fazla yansıtmamaya Özen gösteriyorum ama bazen tutamıyorum işte çenemi.bana kalsa biz kaç kere tartışırdık ama o uzak duruyor tartışmadan
Asssk nelere kadirsin.:KK36:
Iyi birine benziyor , hadi insallah.

Öylemi dersin tatlım? Bende onun kadar sakin Olmayı çok isterim aslında, inşallah bende senin gibi değişirim o zaman ne diyelim. Sakinliği normal zamanlarda Hoşuma gidiyor ama bi konu tartışırken o uzatmak istemiyor bende beni umursamadıgını düşünüyorum,daha çok kızıyorum. Daha önceki konumdada 5-6 gün hiç görüşmedik, sen sakinleş diye bekledim,sonucta mesajla herseyi yanlış anlayacaktın ve ben bana kırılmanı istemem falan dedi. Buraya danışmakla iyi yaptığımı birkez daha anladım, bende dediklerinizi yapmaya çalışacağım o halde, teşekkür ederim tatlım..
Ben eşimin bir şeyine gıcık oluyorsam sakince söylüyorum eğer o anda tartışmaktan kaçıyorsa sakin ve yüzyüze olduğumuz bir anda gene sakince söylüyorum hallediyoruz .. Adam o kadar sakinki 5. Dalaylamanın reankarnasyonu olduğunu düşünüyorum :))))) ama telefonda değilde yüzyüzeykwn rahatsız olduğun konuları konuşursan çok daha kolay halledersin gibime geliyor bende işe yaramıştı.. Not: bu arada amma çok sakin kelimesini kullanmışım resmen hücrelerime işlemiş :)))))

Ben eşimin bir şeyine gıvık oluyorsam sakince söylüyorum eğer o anda tartışmaktan kaçıyorsa sakin ve yüzyüze olduğumuz bir anda gene salince söylüyorum hallediyoruz .. Adam o kadar sakinki 5. Dalaylamanın reankarnasyonu olduğunu düşünüyorum :))))) ama telefonda değilde yüzyüzeykwn rahatsız olduğun konuları konuşursan çok daha kolay halledersin gibime geliyor bende işe yaramıştı..
:KK70: Ay tatlım cok yaşa ya cok güldüm.Benimkide Mevlana'nın Reenkarnasyonudur o zaman,sabrına,sakinliğine ve hoşgörüşüne bakarsak. Biz etten kemikten olanlara fazla biraz sanırım bu özellikler :KK48: annesi iyileşsin,buluşunca rahatsız Olduğum Konuları dile getireceğim,umarım en yakın zamanda gerçekleştiririm bunu

Back
X