Onu anlamadığımı söylüyor 10 saat ayakta çalışıyorum halim kalmıyor diyor saçma sapan düşünme istememkle alakası yok diyorDüğün Öncesinde de cinsel hayatınız yoksa bir aylık evlilikte normal değil bu
Bakımlıyım temizlik makyaj konusunda olsun tatlı dil konusunda olsun aramızda büyük bi sevgi aşk var yatakta da sımsıkı sarılıyo mesela ama cinsellik konusunda yorgunum diyor sebep arıyorum bulamıyorumOnu anlamadığımı söylüyor 10 saat ayakta çalışıyorum halim kalmıyor diyor saçma sapan düşünme istememkle alakası yok diyor
1 saat de yatakta çalış farz et ki mesaiye kaldın de jahsjahsjjsjajOnu anlamadığımı söylüyor 10 saat ayakta çalışıyorum halim kalmıyor diyor saçma sapan düşünme istememkle alakası yok diyor
Hadi uyuyalım dediğinde uyumayalım deyip cilve vs bişeyler de yapamıyorum yapsam yaparım ama sanki zorla yaptırır gibi hissederim ya1 saat de yatakta çalış farz et ki mesaiye kaldın de jahsjahsjjsjaj
E yatın uyuyun ozaman sis ne diyelimHadi uyuyalım dediğinde uyumayalım deyip cilve vs bişeyler de yapamıyorum yapsam yaparım ama sanki zorla yaptırır gibi hissederim ya
Ben 22 o da 24 gayet neşeli esprili aşk dolu bi eş sabah 6 akşam 7 arası çalışıyor ama ne bileyim şey diye düşünüyorum yeterince çekici olsam istemezmi yorgun olsa bile ? Bacaklarim ağrıyor halim kalmıyor yanlis düşünme demişti zaten sadece bir kez sordum yatakta beni istemiyo musunndiye bunu soyledi konuyu kapattıkYaşı , sağlığı , kilosu vs ne durumda ?
Dışarda oluyoruz gece geliyoruz eve uyuyor sonra bugün ful evdeydik misafir falan vardı tatil günüydü onlar geç gitti sabah beste kalkcagi icin yine uyuduTatil günlerinde nasıl?
24 yaşında da enerji bitecekse sizin evlilik on sene sonra biter yani.Ben 22 o da 24 gayet neşeli esprili aşk dolu bi eş sabah 6 akşam 7 arası çalışıyor ama ne bileyim şey diye düşünüyorum yeterince çekici olsam istemezmi yorgun olsa bile ? Bacaklarim ağrıyor halim kalmıyor yanlis düşünme demişti zaten sadece bir kez sordum yatakta beni istemiyo musunndiye bunu soyledi konuyu kapattık
Ne yapabilirim istemesi icin24 yaşında da enerji bitecekse sizin evlilik on sene sonra biter yani.
Daha bir aylık evlisiniz. Adam sabah beşte kalkınca bile kaldırır sizi bu zamanlarda. Başka bir problemi olabilir mi?Dışarda oluyoruz gece geliyoruz eve uyuyor sonra bugün ful evdeydik misafir falan vardı tatil günüydü onlar geç gitti sabah beste kalkcagi icin yine uyudu
İşte sorun şu ki bir şey yapmanıza gerek kalmaması gerekir normalde. Aynı odada bulunmanız, aynı yatakta uzanmaniz bile yeterli sebeptir ilk aylarda ve bu yaşlarda.Ne yapabilirim istemesi icin
Maddi problemler var ama belli etmez bi sorunu olduğunda geneldeDaha bir aylık evlisiniz. Adam sabah beşte kalkınca bile kaldırır sizi bu zamanlarda. Başka bir problemi olabilir mi?
Sadece tek bi pozisyon yapabiliyorum bir aydir misyonerdi galiba adı digerlerine cesaret edemiyorum acaba ondanmı sıkıldı?İşte sorun şu ki bir şey yapmanıza gerek kalmaması gerekir normalde. Aynı odada bulunmanız, aynı yatakta uzanmaniz bile yeterli sebeptir ilk aylarda ve bu yaşlarda.
Cinsel problemleri olabilir mi? Sertleşme sorunu, erken boşalma, erkesiyonu koruyamama falan. Böyle şeyler yaşayınca da pek ilişki yaşamak istemiyor erkekler.Maddi problemler var ama belli etmez bi sorunu olduğunda genelde
Ben bunu anlamıyorum. İstemeyen o, kendini açıklayan siz. Sizlik bir durum yok. Sorun onda. Kendinizde hata arayıp durmayın.Bakımlıyım temizlik makyaj konusunda olsun tatlı dil konusunda olsun aramızda büyük bi sevgi aşk var yatakta da sımsıkı sarılıyo mesela ama cinsellik konusunda yorgunum diyor sebep arıyorum bulamıyorum