Benmi alınganım yoksa bu normalmi?

Kaylulee

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2021
175
-3
Bir aylık evlilikte haftada iki kez cinsel iliski yasamak normal mi ? Aşırı yorgun olduğunu surekli ayakta çalıştığı icin halsiz olduğunu söylüyor bazen haftada bir oluyor. Sorun bende mi anlamıyorum. Uyumadan once sarılıp opuyo saçlarımı kokluyo gun icinde akşamları sürekli benimle ilgileniyor ama cinsellik haftada bir iki kez normal mi sizce yorgunluk bir sebep mi ??

Onu anlamadığımı söylüyor 10 saat ayakta çalışıyorum halim kalmıyor diyor saçma sapan düşünme istememkle alakası yok diyor
Bakımlıyım temizlik makyaj konusunda olsun tatlı dil konusunda olsun aramızda büyük bi sevgi aşk var yatakta da sımsıkı sarılıyo mesela ama cinsellik konusunda yorgunum diyor sebep arıyorum bulamıyorum

Yaşı , sağlığı , kilosu vs ne durumda ?
Ben 22 o da 24 gayet neşeli esprili aşk dolu bi eş sabah 6 akşam 7 arası çalışıyor ama ne bileyim şey diye düşünüyorum yeterince çekici olsam istemezmi yorgun olsa bile ? Bacaklarim ağrıyor halim kalmıyor yanlis düşünme demişti zaten sadece bir kez sordum yatakta beni istemiyo musunndiye bunu soyledi konuyu kapattık

24 yaşında da enerji bitecekse sizin evlilik on sene sonra biter yani.

Bakımlıyım temizlik makyaj konusunda olsun tatlı dil konusunda olsun aramızda büyük bi sevgi aşk var yatakta da sımsıkı sarılıyo mesela ama cinsellik konusunda yorgunum diyor sebep arıyorum bulamıyorum
Ben bunu anlamıyorum. İstemeyen o, kendini açıklayan siz. Sizlik bir durum yok. Sorun onda. Kendinizde hata arayıp durmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…