benm fikrim alınması gerekmez mi ?

aynen bende böyleyım..
bi iş varsa yada bir şey sırf bana sorulmadan yada bana danısılmadan yapılırsa sevsemde istesemde vazgecıyorum hemn.. bende sizin gibiyim ..
benm yengemde öyle hatta evde muahbbetı de oldu.. halamlara gitmiştik abim x hayatım halleder dedi.. yengem kalktı ama çay fln getirmedi lavobaya gitti :KK70: hatta yolda dönuste muhabbetı olunca hee abi dedim sen söylemesen yengem yapmayacaktı zaten ama yapmadı dedi eeee söylednde yapmadı mecbur mu dedim hatta :KK70:

babasıgile giderken ben tatlı al derim mesela bazen
eğer benden önce o tatlı alsakmı derse , baban mı istedi gene derim ,
yokkk aklıma geldi desede gerek yok hadi bas gdelim artık derim ,

bu huyumu sevmıyorum yapıyorum yaniii ,

Eşim böyle yapsa ben de alacağız tatlı, dur surda derim. Sadece paramız yok şuan falan derse kabul ederim. Gerek yok falan hoş değil ama:KK43:

Daha çok vakit varmış. Zaten ortak yapılan bir kına size de o zamana kadar sorarlar bence. Bana yardımcı olmaya çalışıyor gibi geldi. Sonuçta kardeşinin de kınası olacak...
elbette kötu nıyet algılamıyorum zaten .. sadece sorması gerek fıkrımı alması gerek.. sonucta evklenen benm hee gelir sorar anlatr bende zaten hayır demem yada isteklerimi söylerim sonucta benm isteklerim olmalı onn seçtiği değil yani.. hani gelin benm yaa.. organ. firması demeyecekmi ? gelin kim ? bunun provası vs vs

yok kız ben bu ko ularda değilim.. tamam alalım derim yada babası annesi vs vs istemişte olabilir sorun yok yani :KK70:
ben benmle ilgili konulrda ayar oluyorum.. kendi kendine karar verilmesine mesela

gorumceyim, kucum capli organizasyonlar yapiyorum, gelinimizin kina gecesi icin acikcasi cok fikrini almadim, boyle boyle dusundum ne dersin disinda oyle sen planla tasarla ben hazirlayayim
yapmadim. kotu gorumce mi oldum acaba bende simdi?

bizimkinde fark suydu, tum masraflari ben karsiladim, dolayisiyla sectigim tercihler kendi butcem dahilinde oldu o da memnun kaldi ya da kalmadiysa da bisey diyemedi bilmiyorum.

gorumceyim, kucum capli organizasyonlar yapiyorum, gelinimizin kina gecesi icin acikcasi cok fikrini almadim, boyle boyle dusundum ne dersin disinda oyle sen planla tasarla ben hazirlayayim

bizimkinde fark suydu, tum masraflari ben karsiladim, dolayisiyla sectigim tercihler kendi butcem dahilinde oldu o da memnun kaldi ya da kalmadiysa da bisey diyemedi bilmiyorum.
bende görumceyım .. sorun org yapılması değil. Kötu olmuyorsun ama yapılan emri vaki oluyor biraz yani ben öyle dusunuyorum.. mesela ben yengemn kına gecesınde şahsen aradım böle dusunuyorum istediğin bir şey var mı diye niye gelin o çünkü onun gecesi benm değil o da yok ii dusunmussun sordugn için tşk ederim bana uyar söylediklerin dedi. gayet tatlılıkla hallettık. ben sorulması fikir alınması taraftarayım.. yani kına gecesi bu butun kızların onnda abisi elbette bir şeyler yapmak ısteyecek bende istedim. ama gelin olan şahısa sormak gerek fikir almak gerek.. Kendi basına yapılması çok hoş değil bence.. Beni sever sayarsa fikrimi alırsa bende ona göre davranırım ama yok tam tersi olursa da ona göre mesafe mi koyarım.. Bu 1 kere oluyor ya bende gelinsem benm isteklerimn olması gerek.. yani ben böyle dusunuyorum tabi ama bu kimsenn kötu oldugu anlamna gelmez kötu nıyet yok ortada.. ben bozulurum.. emınım yengenzde bozulmustr bir şey dıyememıstr.. Size yapılsa bozulmazmsnz benm gecem ama bnm fıkrım alınmıyor garip değil mi ?

bende görumceyım .. sorun org yapılması değil. Kötu olmuyorsun ama yapılan emri vaki oluyor biraz yani ben öyle dusunuyorum.. mesela ben yengemn kına gecesınde şahsen aradım böle dusunuyorum istediğin bir şey var mı diye niye gelin o çünkü onun gecesi benm değil o da yok ii dusunmussun sordugn için tşk ederim bana uyar söylediklerin dedi. gayet tatlılıkla hallettık. ben sorulması fikir alınması taraftarayım.. yani kına gecesi bu butun kızların onnda abisi elbette bir şeyler yapmak ısteyecek bende istedim. ama gelin olan şahısa sormak gerek fikir almak gerek.. Kendi basına yapılması çok hoş değil bence.. Beni sever sayarsa fikrimi alırsa bende ona göre davranırım ama yok tam tersi olursa da ona göre mesafe mi koyarım.. Bu 1 kere oluyor ya bende gelinsem benm isteklerimn olması gerek.. yani ben böyle dusunuyorum tabi ama bu kimsenn kötu oldugu anlamna gelmez kötu nıyet yok ortada.. ben bozulurum.. emınım yengenzde bozulmustr bir şey dıyememıstr.. Size yapılsa bozulmazmsnz benm gecem ama bnm fıkrım alınmıyor garip değil mi ?

arayıp yapmak istediklerini söyleseydın butcem bu deseydın belki kırmızı değilde yeşil olsun derdi sana :KK66:

Görümceniz kına salonu tutmamış fikir vermiş. Ben orayı istemiyorum dersiniz olur biter, uzatacak bir durum yok. Mesafeli olduğunuz içinde abisine söylemiş.

Düğün olmadığı için o da bişeyler yapmak istemiştir. Sen yarın çok sorun yaşarsın bu şekilde.
bir şey yapmasında sıkıntı yok ki yapsın tabi. sorun fikir alması gerek , sorması gerek ve benm bnn önune gecmem gerek ama nasıl ? yukarda da dendiği gibi bnm bunu nişanlma söylemem gerek..

Görümceniz kına salonu tutmamış fikir vermiş. Ben orayı istemiyorum dersiniz olur biter, uzatacak bir durum yok. Mesafeli olduğunuz içinde abisine söylemiş.
arastırıyorum demiş.. kına salonunu nişanlmla ben bakacagım ve organizasyonlu tutacagız. muzık lıstesnı fln ben ayarlayacagım salonla konusup.. bana sormadan böle bir şeye atılması garibime geldi sadece

arastırıyorum demiş.. kına salonunu nişanlmla ben bakacagım ve organizasyonlu tutacagız. muzık lıstesnı fln ben ayarlayacagım salonla konusup.. bana sormadan böle bir şeye atılması garibime geldi sadece
Belki senin gözden kaçırdığın, ama senin çok hoşuna gidecek olan bir mekan önerecek. Tavsiyelere açık ol ama içine sinen yeri tut. Nişanlına da direk bakmasın, istemiyorum demek yerine; Aaa evet orası da güzel de, laf arasında istediğin mekana tut götür yani. Boşver hayat didişmekle geçmez.

Size sormadan dj ayarlar da nişanlın tamam derse o evlilik sıkıntılı geçer zaten
bazen erkekler akıl edemıyor ya hep kadınn söylemesi gerkeıyor .. İnce dusunmuolr maalesf onlra göre aaa kardesm bak ne guzel dusunuyr modu oluyo çunku ..

Neden hım iyi dusunmus dediniz duydugunuz da?
Ne munasebet evlenecek olan benim, ablana söyle zahmet etmesin deseniz ne olurdu?

Fikrinizi alacak saygıyı duymayan insanlara saygısızlık olur diye istemiyorum diyememenız ilerde basınıza is acar, AA ne tatlı kız demezler haberiniz olsun.

Bence siz hoş karşılayın olabilir . Ne insanlar var görümcesi herşeye müdahale edip yaptırmayan dahi var. Bence hoş karşılayın

Neden hım iyi dusunmus dediniz duydugunuz da?
Ne munasebet evlenecek olan benim, ablana söyle zahmet etmesin deseniz ne olurdu?

Fikrinizi alacak saygıyı duymayan insanlara saygısızlık olur diye istemiyorum diyememenız ilerde basınıza is acar, AA ne tatlı kız demezler haberiniz olsun.
o da var tabi ben sadece sanki kardesnı kötulemek olarak algılanmasın diye dusundum.. haklısınız aslında o kırılacak bu kırılacak dıye dıye olan bize oluyor

X