benm fikrim alınması gerekmez mi ?

Tuhaf olacak bir durum yok.
Kibarca rahatsız olduğunu söylersen çözülür.
Adam düşünememiştir,olabilir,bundan sonraki olaylarda kendisi devreye girer,sana kadar gelmez bu laflar.
inş öyle olur ya.. Sanırım bende ki de kötu huy haberim olmadan yapılan her seye ayar oluyorum

Görümcenizle niye iletişime geçmiyorsunuz

Bu üslupta konuşup haklıyken haksız duruma düşmeden de derdinizi anlatabilirsiniz.
Yada size açıkça şunu şunu ayarladım vs demediyse o demeden siz arayın ben kına için bunları bunları istiyorum öyle ayarliycam sizin de haberiniz olsun istedim diye söyleyip topu onun üzerine atabilirsiniz.
Gayet kendinizi net ifade edebilen birisine benziyorsunuz neden iletişime geçmek konusunda çekiniyorsunuz?
Farkındaysanız burda konular hep böyle başlıyor sevgiliyken nişanlıyken tadımız kaçmasın sorun çıkmasın diye susup sindirilip evlendikten birkaç sene sonra daha büyük görümce kaynana vb sorunlar çıkıyor.
yok haklısınız ben iletişime geçmekten asla çekinmem.. biraz ters yada zıtımdır belki ama iletişime gecerım sorarım ederim. 3 ay önce de çok basit bi konu da kendisini arayıp sorup söylemiştim mesela yani hallederim söylerim kimseden çekinmem yok nişanlmdanda.. şu tarih alınsın salon tutulsun eger direk yine kulagıma gelirse arar söylerim hani kına bizim ya derim kızların direk benmle iletişime geçmesi gerektiği bna sorması gerektiğini söylerim zaten hee aksi bi durum olursa o bana abisinden hbr yollaydsa bende abisinden hbr yollarım org istemediğimi kendi ekstre bir şey istiyorlrsa beni aramaları yeterli derim nişanlma o da gider söyler anlayan anlr 36 yasında kadın..

inş öyle olur ya.. Sanırım bende ki de kötu huy haberim olmadan yapılan her seye ayar oluyorum
Kötü huy değil ki.
Emin ol görümcene de aynısı yapılsa o da bozulurdu.
Boş yere sıkıntı yapma,nişanlın halleder,çok basit bir konu.

Kötü huy değil ki.
Emin ol görümcene de aynısı yapılsa o da bozulurdu.
Boş yere sıkıntı yapma,nişanlın halleder,çok basit bir konu.
ayenn kim olsa bozulıur.. su tarih alınsın eger söylenmezse nişanlma konusurm

iyi de bakarsa baksın parasını verip tutacak halin yok. nişanlın da bunun farkındadır yani.

bende aynı senın gibiyim , benım yapacagım işi benım yerime eşim blond yapar derse bile ,yapmaktan vaz geçiyorum ,

aynen bende böyleyım..
bi iş varsa yada bir şey sırf bana sorulmadan yada bana danısılmadan yapılırsa sevsemde istesemde vazgecıyorum hemn.. bende sizin gibiyim ..
benm yengemde öyle hatta evde muahbbetı de oldu.. halamlara gitmiştik abim x hayatım halleder dedi.. yengem kalktı ama çay fln getirmedi lavobaya gitti :KK70: hatta yolda dönuste muhabbetı olunca hee abi dedim sen söylemesen yengem yapmayacaktı zaten ama yapmadı dedi eeee söylednde yapmadı mecbur mu dedim hatta :KK70:

kızlar selam ,

nisanda evleniyorum kısmetse .. ocak 2de tarih alınınca belli olacak(yıl atladıgı için bu zaman alabiliyoruz?
gel gelelim ben nikahtan gideceğim için kına gecesinn ödemesi ortak olacak salon parası yani aileler öyle konustu..
görumcemle muhabbetım yoktur merhaba merhaba gule gule bir toplumda o kadr ..
görumcem kına gecesi için organizasyon dj falan bakmaya baslamıs bunu da kendi aile arasında abisi varken ortaya öyle ustun köru söylemiş. Nişanlm bana dedi. Bir şey demedim o an ona. Sadece hmm ii dusunmus ama keşke benmde fikrimi sorsaymıs dedim baska bir şey demedim.
Yani bana söylemesi gerekmiyor mu istiyor muyum istemıyorum muyum ne biliyim ne gibi bir konsept istiyorum muzık arsivi ne olsun fln filan.. Tamam hoş bişy dusunmus ama bunu kendi basına yapması garip geldi.
En basından düğün istiyordu kına yı duğun gibi yapmak istiyor olabilir.. (Nikah olacagı için) ama bunu benmle paylaşman gerekmez mi ?
yada daha var paylaşır mı bilemedim..
Benmde şöyle bir huyum var haberim olmadan yapılan her seyden rahatsız oluyorum. özellkle konu benmle alakalı ise..
ters anıma gelir o an kabul etmeyebilirim hbrım yoktu diyip kına gecemde olsa mesela haberim olmazsa..
emrivaki durumlrdan nefret ediyorum..
Sizce ne yapmam gerek ?

Öyleyse sen de abla ben şöyle şöyle bir şey istiyorum öyle olsa olur mu de.. İlk günden kötü olma. O da senin istediğin gibi bir şey ayarlar ya da birlikte yaparsınız..

Öyleyse sen de abla ben şöyle şöyle bir şey istiyorum öyle olsa olur mu de.. İlk günden kötü olma. O da senin istediğin gibi bir şey ayarlar ya da birlikte yaparsınız..
onun gelip bana fikrimi sorması gerek .. Bunu öğrenmesi lazım daha şimddiden en basında benmle ilgili konuda atlamasın herseye..

Daha çok vakit varmış. Zaten ortak yapılan bir kına size de o zamana kadar sorarlar bence. Bana yardımcı olmaya çalışıyor gibi geldi. Sonuçta kardeşinin de kınası olacak...

X