Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok mu yardım edecek? bir tane benime fraksiyonel karbondioksit lazer yaptrdm ama pembelik kaldı.izsiz bir yöntem yokmu?
merhabalar nasılsınız.siz franksiyonel CO2 lazer ile ben almışsınız.zamanınız var ise bana biraz bundan bahsedermisiniz.bende almayı düşünüyorum..
peki sheZofren sende iz kaldımı kesip alınınca? büyüklüğü fln ne kadardı? ben bu forumdan duymuştum keserek dikişsiz aldırmış traşlama yöntemiyle 2 benini ve hiç iz kalmamış.ona ulaşamadım başka yaptıran var mı diye merak ediyodum.
teşekkr ederim aklımda iz konusunda kuşkular vardı ama sn böyle deyince rahatladm.1 tane küçük olanı bn de kestiriyim o zmn :)bi tanesi mercimek kadardı diğerleri daha küçüktü küçüklerin izleri gitti büyüğün izi yok olmak üzere, doktorum bir yılda tamamen geçer demişti gittikçe izi küçülüyor yakından bakmadıkça zaten belli olmuyor. ama traşlama hakkında gerçekten pek bir bilgim yok.
Ben traşlama yöntemi lazer uygulaması ile mümkündür. İz kalma durumu yok denecek kadar az olur. kesi ile yapılırsa her şekilde iz kalıcaktır. Dermatolog Dr. Şerafettin Saraçoğlu 'nu önerebilirim bu konuda.
ben cerrahi yontemle aldırdım..o.... dr.nasıl diktiyse daglamıs gibi iz kaldı.Sonra 1 tane burnumun ucunda cıktı-onu alan dr.Allah razı olsun hiç iz kalmadı.dr dan dr.a fark var..2 si de özelde alındı.!. dr.her aynaya baktıgımda saydırıyorum..8 sene gecti ama izler geçmedi..şimdi kücükler için lazer denesem diyorum ..bir de bu izler lazerle gecer mi acaba?*