Benleri Aldırmak

mujersolitaria

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2017
11
1
1
Öncelikle herkese iyi günler dilerim.
Yüzümde aldırmak istediğim benlerim var. Bu konuda tecrübesi olanlar, daha önceden benlerini aldırtanlar bana bilgi verebilirler mi? Ne sıkıntı yaşadınız, ortalama fiyatları, alınırken kullanılan yöntemler, tavsiyeleriniz....
Aldırmak istediğim benlerim sadece yüzümde yer alıyor. Sol yanağımda burnumun yanında, gözüme yakın noktada 1 tane, sağ yanağımda gözüme çok yakın noktalarda 4 tane var. Bunlar ufacıklar ve elinizi değdirdiğinizde hissetmeyeceğiniz sadece görünüm olarak beni rahatsız eden ufak benler.
Bir de çenemde çap olarak yanağımdakilerle aynı ama tomurcuk halinde bir benim var.
Bunları aldırtmak istiyorum.
Sevgiler..

Ankara da isen Plasma yontemi var acisiz ve kisa suren bi islem nemlendiriciler yardimiyla da iz kalmiyor diger yerleri bilmiyorum ama Mehmet Akgun yapiyor ben bazi akne lekelerim ve kucuk benlerim icin uygulatmistim memnun kaldim iz kalmadi inceleyin derim

Merhaba bahsettiğiniz yöntem tek seansta mı oluyor .Bende fakülte hastanesine gidiyorum ilk seansı yaptılar lazerle , 3-4 seansta ancak biter dedi doktor . Soldurma işlemi yapacaz dedi .

bir süredir benim kasık bölgemde de bu benlerden çıkmaya başladı ve açıkçası korkuyorum. kısa zamanda bir dermotologa gideceğim gibi gözüküyor, bekledim yok olmalarını ama nafile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…