benimle zayıflayacak arkadaşlar arıyorum...

zeytin_zeytin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2010
46
1
36
Muğla
merhaba kızlar benimle birlikte zayıflayacak hergün birbirimizi motive ederek zayıflayacak 2 yada 3 kız arkadaş arıyorum. çok kalabalık olursa karmaşa olur diyorum. az olursak daha iyi anlaşır ve daha iyi tanıyıp motive verebiliriz diye düşünüyoruz. 3 5 kilo fazlası olan değilde fazla kilosu olan uzun yolu olan arkadaşlar bekliyorum..

merhaba kızlar benimle birlikte zayıflayacak hergün birbirimizi motive ederek zayıflayacak 2 yada 3 kız arkadaş arıyorum. çok kalabalık olursa karmaşa olur diyorum. az olursak daha iyi anlaşır ve daha iyi tanıyıp motive verebiliriz diye düşünüyoruz. 3 5 kilo fazlası olan değilde fazla kilosu olan uzun yolu olan arkadaşlar bekliyorum..

ben senle birlikte zayiflarimmm istersen:17:

merhaba kızlar hoşgeldiniz. katılacak arkadaşlar kilolarını yazarsa not tutarız. müsait saatlerimizide yazarsak ona göre haberleşip yazışırız.

ben 1,70 boy 90 kiloyum. evliyim 2 de kızım var :) 30 yaşındayım

bende 30 yasindayim 1.58 boy 66 kiloyum su an 1 kizim var kilo alip vermekten yoruldum artik verip kurtulmak istiyorum hangi yontemleri kullanacaksiniz diyette ben karar veremedim..

Konu içeriğinden dolayı ilgili alt başlığa taşınmıştır.Bilginize ..

benimde 2 kızım var bende 3 yıldır sürekli kiloluyum. yazın 13 kilo verdim. 87 indim. şimdi motivasyonum bozuldu. bi kaç arkadaşla yoluma devam etmek istiyorum. ben genelde balık ve tavuk yedim yanında salata ve birazda sporla 2 ayda 13 kilo verdim. ama bırakınca 3 kilo aldım. hergün yediklerimizi yazarsak motivasyonumuz artar diye düşünüyorum. zaten az kişi olacağımızdan karışıklık olmayacak. ben yarın başlıyorum. tüm yaptıklarımı yazıcam. ve sabah tartılıcam tam kilolarımızıda yazalım.

tesadüf hoş geldin 2 kişi olduk. bi kaç arkadaş daha bilgilerini yazınca gurubumuzu kurmuş oluruz.

bende yarin tartilam söylerim gerci tartiyla bu ara küsüm hic görmek istemiyorum amaaaa
4 cocuk annesi eski kkli yillarca bir kilo verip 10 kilo fazlaysila alan biriyimmm isallah sizle yarista kilo veririm yarin diyete spora baslarsam destekle kilo verebilirizzz

bende yarin tartilam söylerim gerci tartiyla bu ara küsüm hic görmek istemiyorum amaaaa
4 cocuk annesi eski kkli yillarca bir kilo verip 10 kilo fazlaysila alan biriyimmm isallah sizle yarista kilo veririm yarin diyete spora baslarsam destekle kilo verebilirizzz

yasimi yazmayu unutmusum 42de hisettigim yas 21 :9::9:
hayirlisi yarin baslarim isallahh diyete sporaaaa

Tekrar merhaba hanımlar :)
Bende 21 yaşındayım.Boyum 1.70 kilom 76.Bundan önce 13 kilo kadar verdim.Bir 10 kilo kadar vermek istiyorum.
Umarım istediğimiz sonuçlara ulaşırız.:16:

Back
X