• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benimle zayiflamaya varmisiniz..🥰

ikierkekannesi34

iki cocuk annesi ❤❤
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2018
894
842
103
30
Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar ben 2 cocuk annesiyim en son dogumumu yapali 11 ay oldu ve fazlasiyla kilom var artik bu kiloya dur demek istiyorum.. ilk dogumumdan sonra 20 kilo vermistim bunda da vermek istiyorum benimle beraber bana destek olacak arkadaslar ariyorum 🥰🥰🥰
Hangi yöntemi uygulamayı düşünüyorsun canım

Ayrica ekmeği kesip onun yerine yulafla yalilan krep tarifim var hem cok lezzetli hemde fazlasiyla tok tutuyor.. Sabah onunla kahvalti yapmak efsane 🥰

~YUKAFLI KREP TARİFİ ~
1 su bardağı yulaf
1adet yumurta
2 bardak süt
1cay kasigi tuz

Hazırlanışı

Aksamdan 1 bardak yulaf ustune 1 bardak süt döküp sabaha kadar yumusamasini bekliyorum sabah ustune yumurta tuz vve1 bardak daha sutu dokup blendr ice ile iyiye krep hamuru kivamina getiriyorum.. tavayi tereyagi ile sadece yaglayip hamurdan döküp krep gibi pisiriyorum..Not: 2. Sütü yavas dökün egerki az gelirse ustune süt ilave edebilirsiniz kivami krep kivaminda olmali vede kısık ateste pişirin 😉😉

~YUKAFLI KREP TARİFİ ~
1 su bardağı yulaf
1adet yumurta
2 bardak süt
1cay kasigi tuz

Hazırlanışı

Aksamdan 1 bardak yulaf ustune 1 bardak süt döküp sabaha kadar yumusamasini bekliyorum sabah ustune yumurta tuz vve1 bardak daha sutu dokup blendr ice ile iyiye krep hamuru kivamina getiriyorum.. tavayi tereyagi ile sadece yaglayip hamurdan döküp krep gibi pisiriyorum..Not: 2. Sütü yavas dökün egerki az gelirse ustune süt ilave edebilirsiniz kivami krep kivaminda olmali vede kısık ateste pişirin 😉😉
Bu krep'in arasina peynir domates yesilik koyup sar ye.. Kalorisi cok düşük,lezzetli ve fazlasiyla tok tutuyor 🥰🥰

Benim de güncel kilo 68.8 ilk hedefim 55.
Kilolarımız yakın 😉
Huhuuu aynen 🤣 peki mervecim sabah kacta kahvaltini yapiyorsun ben oglen vakti yapiyorum birde cayimi sekerli iciyorum ama sekeri birakmam gerek cayi sekerle icmek veya cayin yaninda tatli birsey yemek yag yakimini durduruyormus

Huhuuu aynen 🤣 peki mervecim sabah kacta kahvaltini yapiyorsun ben oglen vakti yapiyorum birde cayimi sekerli iciyorum ama sekeri birakmam gerek cayi sekerle icmek veya cayin yaninda tatli birsey yemek yag yakimini durduruyormus
Ben de 12 gibi yapıyorum. Çayı şekersiz içiyorum ve Yeşilçay içiyorum. Mecbur kalmadıkça siyah çay içmiyorum. Mutlaka şekeri bırakmalısın canım. Oruç takip programını kullanıyor musun?

Back