Aynı kişi mi diye şaşırdım ama değilmiş benim dediğim bekar halaBenimde boyle erkek bir tanidigim var ,hangi kizdan ayrilsa 6 ayta kiz baskasiyla evlendi ,
Cok kafana taskma o arkadasim evlendi mutlu ,sende mutlu olursun ,biraz zamana birak
Sagol canim ya moralim bozuldu. Insanlardan yoruldum. Gercekten duzgun bir yuva kurma niyetindeyim. Kimseyle de dalgaHerkesin hayatına birileri girip çıkar.
Demekki daha doğru insan karşına çıkmadı. Dadı gibi hissetmene gerek yok herkes her sevgilisi ile evlenmiyor sonuçta.
Deneyerek yanılarak görüyorsun zamanla.
1.de sevgilisi oldugunu ogrendigim gunden sonra hic konusmadim. Arkadastik. Benden hoslandigini zannediyordum. Ben ara bozucu olmadim kactim.1. ve 3. örnekte maalesef siz bazı şeyleri görmezden gelmişsiniz. Kısmetleri açılmaktan ziyade sevgililerini sizinle aldatmışlar gibi duruyor.
2. örnek ise kendi hayatına düzene sokmak ve yeni bir hayata atılmak istemiş. Bu süreçte de size vaadlerde bulunmak ya da beraberlik süresince ihanet ederek üzmek yerine kendisine yepyeni bir sayfa açıp aklında kalan şeyleri de yaşamaya çalışmış.
Geçmiş defterleri kapatıp kendinize zaman verin ve yeni sosyal ilişkiler kurun.
Tamam canim evlenmene vesile olurum. Cocugun olursa adimi koyarsin. :)Tanışalım mı?
Kız sevgilim var da maddi,iş yönden kısmetim açılsa ne güzel olurTamam canim evlenmene vesile olurum. Cocugun olursa adimi koyarsin. :)
Allah gonlune gore bir is versin canim. En yakin zamanda insallah.Kız sevgilim var da maddi,iş yönden kısmetim açılsa ne güzel oluryine çocuğuma koyarım adını
Neden guldunuz ki? Derdini anlatanla dalfa mi geciyorsunuz anlamadim. Cok tuhafKusura bakma ama benim kuzende ayni sen. Kendisi, kendisinin cok akli basinda ve evlilige hazir oldugunu dusunuyor ama bana göre tam tersi. Cocuklar evlilik duduncesiyle gelip, zart diye kaciyorlar... Sonrada neden acaba diye dusunuyorneyse
Sagol canim ya moralim bozuldu. Insanlardan yoruldum. Gercekten duzgun bir yuva kurma niyetindeyim. Kimseyle de dalga
1.de sevgilisi oldugunu ogrendigim gunden sonra hic konusmadim. Arkadastik. Benden hoslandigini zannediyordum. Ben ara bozucu olmadim kactim.
2. Bencilce hareket etti.madem hayatini duzene sokmak istiyordu neden bana guzel sozler soyledi? Onu da 2 hafta sonra baskasiyla gordum zaten. O bahaneler cocuk kandirmak icin.
3. Yorum yapamiyorum. Hayatinda kimse yoktu. sevgilisi olan birine bakacak kiz degilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?