• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benimle tanisanin kismeti aciliyor

jonquilla

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2010
143
5
118
Basliga bakilirsa guzel birsey yazacakmisim gibi. Ama hayir ya. Tam biriyle ciddi dusunuyorum cat diye bitirme karari alıyor.2-3 ay sonra Bir ogreniyorum ki nisanlanmis.

-universite 1'deyken bir cocugu seviyordum. O da beni seviyor zannediyordum, davranislarindan bunu anliyordum. Birgun kiz arkadasi oldugunu söyledi. Cok kirilarak ondan kaçtım. Cunku bana asikmis gibi bakmisti. "Kızlar iltifattan hoslanir" diye dusunerek oyle davraniyormus.

-bir sure sonra benden cok hoslandigini soyleyen başka biri cikti. Ona kalbim kirik iken bir sans tanidim ve zamanla onu sevdim. Guzel bir ask vardi aramizda. Evlilik hayalleri kuruyorduk, universite bitsin hemen evlenelum diye. Derslerim kotu, ev arkadaslarimla anlasamiyorum, kendimi derslere vericem gibi Sacma sapan sebepler yuzunden bitirdi. Baskalariyla cikti. Konserlere gitti, gezdi eglendi. Ben uzuldum agladim. Onu cok sevdim cok bekledim. Baslasiyla evlendigini ogrendim. Zar zor atlattim derken

-yillar sonra bir baskasiyla tanistim. Hoslandim fakat onu tanimak icin zamana ihtitacim vardi. Yani daha cok gorussek belki daha cok anlasacaktik. Yakin oturdugumuz halde onun istememesi sebebiyle
bulusamiyorduk daha cok telefondan gorustuk. O da evlenmeyi dusunuyordu guya.Daha tanisma asamasi sayılırdı ama cok sey konuşmuştuk telefonda. Yuzyuze de gorustuk. Guzel bir kizim. Beni begendigini soyledi. Gunun birinde whatsup'tan bitirme mesaji atti. Dogum gununde dayanamayip mesaj attim. Bir ogrendim ki baskasiyla tanismis 3 ayda nişan yapmislar. Nasil olur ya ne cabuk dedim. Daha benimle yeni konuşuyordun. Eylulde tanistim. Cok baska bi his oldu. Dun nisan yaptik dedi. Yapacak birsey yok. Birsey diyemem ama uzuldum. Bir yandan uzun sure sonra yeniden birseyler hissedip kalbimi acmak yine uzulmek. Diger yandan yeniden guvensizlik katmerlenerek hem de. Benden ayrilmadan diger kisiyi ayarlamış da olabilir ya da ayrilip nasil bu kadar cabuk baskasini buldu bilmiyorum.

Kimseye zararım yok, kendi
Halinde ise gidip gelen bir insanim.
Kime emek versem sonunda baskasina gidiyor. Kendimi dadi gibi hissediyorum, annesi gelince cocugu annesine birakiyor gibi. Mutlu olmak benim de hakkim değil mi? Hep mi yanlis kisiler geliyor? Kime inanacagimi bilmiyorum.

Herkesin hayatına birileri girip çıkar.
Demekki daha doğru insan karşına çıkmadı. Dadı gibi hissetmene gerek yok herkes her sevgilisi ile evlenmiyor sonuçta.
Deneyerek yanılarak görüyorsun zamanla.

Sana bir arkadaş tavsiyesi. Her evlilik hayali kurana inanma. Yeni nesil erkeklerin -çok afedersin ama- "kız düşürmek" için kullandıkları tek yöntem "seninle ciddi düşünüyorum" deyip, iş çıkmayacağını anlayınca sıvışıp gitmektir.

Herkese güvenme, hemen de kendini bırakıp aşkı buldum sanma.

Benimde boyle erkek bir tanidigim var ,hangi kizdan ayrilsa 6 ayta kiz baskasiyla evlendi ,
Cok kafana taskma o arkadasim evlendi mutlu ,sende mutlu olursun ,biraz zamana birak

Bunu bana bir erkek arkadaşım söylemişti , kimle çıksam kısmeti açılıyor benden ayrılıp gidip evleniyor diye , o zaman güldüm geçtim...

Çocuktan ayrıldım 6 ay sonra eşimle tanıştım ve 1 sene dolmadan evlendim cidden :D

Al benden de o kadar canım!
Aynı şekilde biri vardı biri vardı. İki kez görüştük ve sonra ben onunla görüşmeme kararı aldım. Bir de duydum ki iki ay sonra nişanlanmış!! :)
Ben de bulunmaz hint kumaşı değilim tabi ki... Ama hani aşkından ölüp biliyordun! İki ay ne çabuk birini sevip nişanlandı :)

Vardır bir hayır canım ben de karşıma çıkan insanların samimiyetine inanmaz oldum. Resmen bana rastlayanların daha sonra kısmeti açılıyor. Doğru kişi henüz karşımıza çıkmamıştır. Rabbim hayırlı insanları karşımıza çıkarsın inşallah...

1. ve 3. örnekte maalesef siz bazı şeyleri görmezden gelmişsiniz. Kısmetleri açılmaktan ziyade sevgililerini sizinle aldatmışlar gibi duruyor.

2. örnek ise kendi hayatına düzene sokmak ve yeni bir hayata atılmak istemiş. Bu süreçte de size vaadlerde bulunmak ya da beraberlik süresince ihanet ederek üzmek yerine kendisine yepyeni bir sayfa açıp aklında kalan şeyleri de yaşamaya çalışmış.

Geçmiş defterleri kapatıp kendinize zaman verin ve yeni sosyal ilişkiler kurun.

Herkesin hayatına birileri girip çıkar.
Demekki daha doğru insan karşına çıkmadı. Dadı gibi hissetmene gerek yok herkes her sevgilisi ile evlenmiyor sonuçta.
Deneyerek yanılarak görüyorsun zamanla.
Sagol canim ya moralim bozuldu. Insanlardan yoruldum. Gercekten duzgun bir yuva kurma niyetindeyim. Kimseyle de dalga
1. ve 3. örnekte maalesef siz bazı şeyleri görmezden gelmişsiniz. Kısmetleri açılmaktan ziyade sevgililerini sizinle aldatmışlar gibi duruyor.

2. örnek ise kendi hayatına düzene sokmak ve yeni bir hayata atılmak istemiş. Bu süreçte de size vaadlerde bulunmak ya da beraberlik süresince ihanet ederek üzmek yerine kendisine yepyeni bir sayfa açıp aklında kalan şeyleri de yaşamaya çalışmış.

Geçmiş defterleri kapatıp kendinize zaman verin ve yeni sosyal ilişkiler kurun.
1.de sevgilisi oldugunu ogrendigim gunden sonra hic konusmadim. Arkadastik. Benden hoslandigini zannediyordum. Ben ara bozucu olmadim kactim.

2. Bencilce hareket etti.madem hayatini duzene sokmak istiyordu neden bana guzel sozler soyledi? Onu da 2 hafta sonra baskasiyla gordum zaten. O bahaneler cocuk kandirmak icin.

3. Yorum yapamiyorum. Hayatinda kimse yoktu. sevgilisi olan birine bakacak kiz degilim.

Kusura bakma ama benim kuzende ayni sen. Kendisi, kendisinin cok akli basinda ve evlilige hazir oldugunu dusunuyor ama bana göre tam tersi. Cocuklar evlilik duduncesiyle gelip, zart diye kaciyorlar... Sonrada neden acaba diye dusunuyor :KK70: neyse

Kusura bakma ama benim kuzende ayni sen. Kendisi, kendisinin cok akli basinda ve evlilige hazir oldugunu dusunuyor ama bana göre tam tersi. Cocuklar evlilik duduncesiyle gelip, zart diye kaciyorlar... Sonrada neden acaba diye dusunuyor :KK70: neyse
Neden guldunuz ki? Derdini anlatanla dalfa mi geciyorsunuz anlamadim. Cok tuhaf

Bir tane dizi vardi.
Ne olur ayrilalim diye. Herkes kisnetini acmak icin o kisiyle cikardi ve bu niyetle o kizla cikan biride kiza gercekten aşık olmuştu
Yasadigin dizi gibiymis resmen
Ama kısmet canim bu işler. Insanin evlenecgi kisi ile olecegi gun onceden yazilmistr zaten.

Sagol canim ya moralim bozuldu. Insanlardan yoruldum. Gercekten duzgun bir yuva kurma niyetindeyim. Kimseyle de dalga

1.de sevgilisi oldugunu ogrendigim gunden sonra hic konusmadim. Arkadastik. Benden hoslandigini zannediyordum. Ben ara bozucu olmadim kactim.

2. Bencilce hareket etti.madem hayatini duzene sokmak istiyordu neden bana guzel sozler soyledi? Onu da 2 hafta sonra baskasiyla gordum zaten. O bahaneler cocuk kandirmak icin.

3. Yorum yapamiyorum. Hayatinda kimse yoktu. sevgilisi olan birine bakacak kiz degilim.

Bakın size yanlış yoldasınız demedim. Maalesef kandırıldıgınızı düşünüyorum bu nedenle de tanıdıgınız kişilere güveninizin boş çıkmasının normal oldugunu söylüyorum.
Çünkü zaten güvenilmeyecek sadakatsiz insanlarmış. Hatta onlardan kurtuldugunuz için sevinin.

3. nün sizle ilişkisini kimsenin bilmemesini istemesi, aynı mahallede oldugunuz ve hatta sözde evlilik düşündügü biriyle yanyana gözükmek istememesinin nedeni sizce ne olabilir?
Eğer hayatında herhangi bir yoksa dahi sizinle oldugu bilinmesin ki kısmeti(!) kapanmasın istiyordur...

2.nin yaptıgı evet bencillik. Ancak digerlerine nazaran sizi kırmamaya en çok özen gösteren kişi o olmuş.
Birlikteliginize o sizin kadar baglanmamış ve size bir yanlış yapmaktansa ayrılmayı secmiş, bunun için de suçlayamayız.

Şahsen karsımdaki kişinin kendi duyguları hakkında bana dürüst olmasını isterim ancak bahanelere sıgınıyorsa da bunu farkederim zaten. O yüzden ne dediginden ziyade nasıl davrandıgı önemlidir.
Yine de yüzünüze karşı belki gururunuzu kırmamak için o kadar açık olmamıştır diyerek diğerlerinden net bir şekilde ayırdım. Fakat bu, geçmişinize takılı kalmanız için bir sebep degil kesinlikle.

Back
X