- 6 Ocak 2012
- 10.357
- 9.245
- 198
- Konu Sahibi gadjo dilo
-
isim/gün | 24 şubat | 25 şubat | 26 şubat | 27 şubat | 28 şubat | 29 şubat | 1 mart | 2 mart | 3 mart | 4 mart | 5 mart | 6 mart |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
jooker | √ | . | . | X | . | . | . | X | . | . | . | X |
miyav_su | . | . | . | X | . | . | . | X | . | . | . | X |
kanikey | . | . | . | X | . | . | . | X | . | . | . | X |
önerilere açığım :)ben isterim amabunlar cok az daha kapsamli biseyler secsek spor icin
insanty ,jillian yada lelise mill gibi olur muönerilere açığım :)
Yok canım ya, uzun süren ve hoplmalı zıplamalı egzersizler istemiyorum. Kalori yakmaktan ziyade bölgesel çalışmak istiyorum çünkü 48-49 kiloyum. Kardiyoyu yürüyüş ve bisikletle yapmayı seviyorum.insanty ,jillian yada lelise mill gibi olur mu
Hay senin kilona48 49 kilo arkadaşa az gelmiş spor ama bende yapacak diz yok özellikle squat hoş benim çoook kilo vermem lazım spor şöyle dursun senden 2 tane var vicudumda canım hatta birazda fazlası tüüü bana
ben katılabilirim sana canım :)
inşallah canım benim umarım daha fazla katılım olur :)Canım halinden memnun olduktan sonra sıkıntı değil ama ilerde sağlık açısından da sıkıntı olabiliyor tabi.Yürüyüş yapsan biraz biraz?
İlk spor arkadaşım hoşgeldin. :) Bu gece katılım olmadığı için başlatamadım, yarın başlarız inşallah. :)
tabiki gülüm
bizi kendiyle karıştırıyo zaar150 squat ne demek vicdansız
bizi kendiyle karıştırıyo zaar
bizi kendiyle karıştırıyo zaar
Bide baslangıc demiş. Canımızı alacak
aman yeteriz kız biz bizeAyy hiç talep yok iç yapımlara dönecek bizim spor. Kendi aramızda.
Ayy hiç talep yok iç yapımlara dönecek bizim spor. Kendi aramızda.
Yok len iyi umduğumdan iyi çıktınız diyet konusunda.aman yeteriz kız biz bize
yeterki benim şu tembelliğimi al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?