Benimi aldırsam ne olur

aybasimagriyi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2011
3
0
Merhaba ben 40 yaşındayım burnumun altında ne zamandan beri olduğunu hatırlamadığım renksiz bir yağ beni var. Aslında çok küçük dikkat çekmiyor ama ben çok fazla rahatsız oluyorum. Bir doktorla görüştüm, aldırırsam aynı büyüklükte dikiş izi kalacağını söyledi. Ve çevremdeki herkes bunu aldırdıktan sonra daha fazla yağ beni çıkar dıyor. Fikriniz nedir sizce riskli bir olay mı? Aldırınca iz kalır mı? aldırmalı mıyım? Cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Merhaba,

Beninizi aldırınca o kısımda iz kalması muhtemeldir. Lakin burnunuzun altında ve yara iyileşme probleminiz yok ise çok belirgin olmaz diye düşünüyorum. Benler aldırdıkça çoğalmaz. O benler çıkacaksa zaten çıkacaktır. Ben nevüs yani ben aldırmayı riskli bir olay olarak görmüyıorum. Aksine bazı nevüsler vücutta kaldıkça hücre değişimine uğrayarak daha riskli bir hale gelirler. Aldırmak istemiyorsanız da renk ve şekil değişikliğini takip edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…