benimde mobilyalarım alındı :))

sahil2185

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2009
977
13
643
40
İzmir
evet sonunda benimde mobilyalarım tamamlandı sıra geldi dekore etmeye yardımınıza ihtiyacım var
ilk koltuk takımı salon için en sondaki oturma odası için benziyorlar birbirlerine ama olsun ben farklı dekore edeceğim:34:

Eklentiler

• $mer.webp
    $mer.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 119
  • $sa.webp
    $sa.webp
    47,7 KB · Görüntüleme: 115
  • $metr.webp
    $metr.webp
    39,8 KB · Görüntüleme: 123
Hayırlı uğurlu olsun.. Güzel seçimler.. Ağız tadıyla oturun inşallah

evet sonunda benimde mobilyalarım tamamlandı sıra geldi dekore etmeye yardımınıza ihtiyacım var
ilk koltuk takımı salon için en sondaki oturma odası için benziyorlar birbirlerine ama olsun ben farklı dekore edeceğim:34:

merhabalar;

yatak odası takımınız benimki ile aynı bende nisan ayında evlendim. çok güzel ben de çok beğenerek almıştım ve memnunum kullanımından da. ama ben gardırobu almadım odam müsait olmadığı için aynısını bir mobilyacıya köşe gardırop olarak yaptırdım :)

iyi günlerde kullanman dileğiyle...

merhabalar;

yatak odası takımınız benimki ile aynı bende nisan ayında evlendim. çok güzel ben de çok beğenerek almıştım ve memnunum kullanımından da. ama ben gardırobu almadım odam müsait olmadığı için aynısını bir mobilyacıya köşe gardırop olarak yaptırdım :)

iyi günlerde kullanman dileğiyle...

çok tşk ederim
sizede ömür boyu mutluluklar diliyorum

Her 2 koltuk takımı da çok güzel ama yatak odası biraz koyu renk gibi geldi bana

Back
X