Benimde kv derdim oldu:(

Sonra ailesinin evinde nasıl davranacağını öğrenemeyenler yüzünden uğraşsın yarın bir gün eşleri...

Aramıza hoş geldiiiin :)
İşin özü ne biliyor musun
Kaynanama bana onu sevme, öpüp sarılma, onu kendi annem gibi görüp benimseyip bana kendim olabilme fırsatını tanımadığı için kızıyorum. Çok neşeli, sıcak kanlı bir insanım. Ama kaynanam kendim olmama engel oluyor. Ah ah..

size de iyi günler salon kadını

Hahaha şok olmuştur

Benim kv de diyor ben oğlumu tanırım diye. Sanki biz kocalarımızı tanımıyoruz

ne güzel eşiniz yanınızda bizimkide geçen annesinin morali bozuk anneme bişemi yaptın niye suratı asık dedi keşke benimde arkamda duran bi eşim olsa ayrıca karışma mevzusu hepsinde var yüz verme derim

Hata en başında. Niye evliliğin ilk günleri ailenin yanında geçirili? Ne iğrenç ya. Kayınpederinde çok seviyesiz. Ben o eve gitmezdim en başında. Ne alaka yani

Canim cogu ailede o var. Ben daha nisanlanmadan kv akrabalr icinde oglumun cocugu olursa ismini ben koyacam demisti benim haberim yok. Ama esimde herkesin isinde esim onu 9ay tasiyacak ve isim koyma hakki onundur kimse fikir belirtmesin demisti. Duydugumda cok sasirdim ve cok kizmistim bana duzgun bi uslupla gelseler kabul ederim zaten esimde ben resti cekiyorm sen oyle yaparsan sonra annen boyle yapiyo deme dedi. Bence resti cekecek kisi esin burda. Ne guzel demis esim olmadan uyuyamam. Yani basit seylerden yola cikarak fikir belirtirse kv den zamanla geri cekilir vr sende yuzgoz olmazsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…