- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.138
- Konu Sahibi Nickimnick
NSılsın tanısalım mı?Hoş buldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
NSılsın tanısalım mı?Hoş buldum
Iyiyim bayan filizoff,sen nasılsın?tanisalimNSılsın tanısalım mı?
Sanane giz , napiyon burda sen cadalozBu ne heyecan böyle
Hosgeldin....canım beklerim senide..Hayırlı uğurlu olsun tatlım :)
Güzel hoş sohbetlere :)
Seni takip ettim buraya düştümSanane giz , napiyon burda sen cadaloz
Filozofum dimi ahahahBide aşk filozofu gelde burdan yakKötüuüyüm kocişimle birbirimize girdik laf dalaşına...Iyiyim bayan filizoff,sen nasılsın?tanisalim
Aaa nedenFilozofum dimi ahahahBide aşk filozofu gelde burdan yakKötüuüyüm kocişimle birbirimize girdik laf dalaşına...
Öküzlügünden bekarmısın yas kac..Aaa neden
Erkeklerin hobisi zaten tatlım o sıkma canını yok canım 26 yaşındayım 2 yıllık evliyimÖküzlügünden bekarmısın yas kac..
Ruh haline bayıldımmm bende 3 yıllık evliyim yemwk yapmayı biliyormusun sacma soru ama ben bilmiyorum...Erkeklerin hobisi zaten tatlım o sıkma canını yok canım 26 yaşındayım 2 yıllık evliyim
Teşekkür ederim,bütün forumun derdi oldu avatarmRuh haline bayıldımmm bende 3 yıllık evliyim yemwk yapmayı biliyormusun sacma soru ama ben bilmiyorum...
Az önce yemegi yaktım esim sinirlendi ne yani bilmiyorum anlayıslı davransakar ne olacakki evet avatarın ilgi cekiyorTeşekkür ederim,bütün forumun derdi oldu avatarm
Yooo bende bilmiyorum. Uydur kadar yapıyorum kendi çapımda biseyler şu internet olmasa aç kaldık yeminle
Ben neler neler yaktım bir bilsen eşim her seferinde cinnete geliyor ama yapacak bişey yokAz önce yemegi yaktım esim sinirlendi ne yani bilmiyorum anlayıslı davransakar ne olacakki evet avatarın ilgi cekiyor
Bu gidişle mutfagı yakmayalımda esim bnden daha guzel yemek yapar vallahi utandırıyor bni bna senın agzının tadı yok diyor hıhBen neler neler yaktım bir bilsen eşim her seferinde cinnete geliyor ama yapacak bişey yok
Hangi kıvılcım nasıl bir kıvılcımbir kivilcim yeter ben hazirim bak
Merhaba hosgeldin canım.Merhaba kızlarr :)
yemekleri yaktiginiz kivilcim hahahaHangi kıvılcım nasıl bir kıvılcım