- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.138
- Konu Sahibi Nickimnick
Kimsecikler yok..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba sen suudi arabistandami yasiyosun eger oyleyse harikaymisKimsecikler yok..
Kimsecikler yok..
Evet malesef:)))merhaba sanirrim az onceki mesajim olmadi suudi arabistandami yasiyosun gercekten harikaymis
Nniye kineEvet malesef:)))
Kimsem yok sadece esimleyim...o yuzden ailmde trdde oldugu icin..Nniye kine
Bende su an orda olmak isterdimKimsem yok sadece esimleyim...o yuzden ailmde trdde oldugu icin..
Valla mı? nerelisin ki evlimisin..Bende su an orda olmak isterdim
Kayseriliyim evliyim arap ulkelerine cok merakim varValla mı? nerelisin ki evlimisin..
Ayyyh boswer hepsi cokmitici kndilerni bişey sanıyorlar..Kayseriliyim evliyim arap ulkelerine cok merakim var
Insallah isterim gelmeyiAyyyh boswer hepsi cokmitici kndilerni bişey sanıyorlar..
Kotum anım varda o yuzden..
gelemez misiniz yani..ziyaratci olrk..
Dubai gercektende harika bir yer glck yıl oraya gtmyi dsnyrz tatil amaclı..en cok dubai ye gitmek isterdim
basin sagolsun canim cok uzuldumDubai gercektende harika bir yer glck yıl oraya gtmyi dsnyrz tatil amaclı..
Burası hepsinin musluman oldugu bir ülke kuralları olan bir ülke herkes siyah carsaf giyiyor,herkesin yuzu kapalı..
bide kendilerini cok begenmişler ..gecen bebegim öldü bende bir yerde oturup aglıyordum.hepsi yuzume bakıp geri dönüyorlar allahım bir sorun neyim var diye niye bakıp gidiyorsunuz yabani gibiler..
Evet giyiyorum kural geregi bende sizin gibi düsünmüştüm ayyh ne güzel diyordum.. ama oyle degil,dışarıya ckmyrm tekim bide esim calısıuor oluyor..sendemi carsaf giyiyosun yasa garegi olunca tabi giyilir herhalde ben arap kulturunu egzotik buluyorum ama araplari soyleyemeycem neyse herkes bir degildir herhalde
Kalpi durdu canım k.bkma gec cvb vryrm ..tabletten girmişim..Bebegine ne oldu canim