- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.138
- Konu Sahibi Nickimnick
Allah korusun valla bende olur mu? olur..Cocukların kac yasınta sempatik..yemekleri yaktiginiz kivilcim hahaha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah korusun valla bende olur mu? olur..Cocukların kac yasınta sempatik..yemekleri yaktiginiz kivilcim hahaha
11, 7 , 5 teyzesiAllah korusun valla bende olur mu? olur..Cocukların kac yasınta sempatik..
Masallah allah bagışlasın kac yasında evlndin ..baya gencsin cnku 3 cocuk allah nazarlardan sakınsın..11, 7 , 5 teyzesi
19 yasinda idim evlendigimde kucuk evlilik hic iyidegilMasallah allah bagışlasın kac yasında evlndin ..baya gencsin cnku 3 cocuk allah nazarlardan sakınsın..
Bende kucük gelinlerdenim bencede hic iyi degil ama cocuklarnzla birlikte buyorsunuz masallah bu yönden iyi..19 yasinda idim evlendigimde kucuk evlilik hic iyidegil
Cocuklari yatirma saati geldi kuzum ben gecede bakiyorum buralara karsilasirsak devam edelimBende kucük gelinlerdenim bencede hic iyi degil ama cocuklarnzla birlikte buyorsunuz masallah bu yönden iyi..
7/24 buralardayım bir mesaj at yeter....Cocuklari yatirma saati geldi kuzum ben gecede bakiyorum buralara karsilasirsak devam edelim
aradiginiz numaraya ulasilamiyor... canim benim7/24 buralardayım bir mesaj at yeter....
Ödemeli at,ben ararım seni gibi oldu..
Nicun kapattın teli kız aglaırım bakaradiginiz numaraya ulasilamiyor... canim benim
okula gonderiyorum butun gun rahatim heheytYatırdın mı? cocukları..
okula gonderiyorum butun gun rahatim heheyt
Nsilsin canimne guzel ..
İyiyim canım sen nasılsın yaa ..bizden baska kimse yok buralarda olsun ilk arkadsmsn....Nsilsin canim
Ayip ettin kanka ben hep buralardayim yazarim sanaİyiyim canım sen nasılsın yaa ..bizden baska kimse yok buralarda olsun ilk arkadsmsn....
Aynn kanka kaynanla aran nasıl ....Ayip ettin kanka ben hep buralardayim yazarim sana
Cok kotu berbat 3 yildir kusumAynn kanka kaynanla aran nasıl ....
Aaa niye anlatmak istersen tabi..Cok kotu berbat 3 yildir kusum
Beimkide ayni careyi konusmamakta buldumAaa niye anlatmak istersen tabi..
Benimde bir kaynana var dusman basına vermesin ahhhh ahh...