How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Premature Bebekler Benimde dualarınıza çok ihtiyacım var....

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
merhaba arkadaşlarım..dün sonuçları aldım henüz doktoruna göstermedim ama çokkk sevindim çünkü normal çıktı herhangi bir problem yok sanırım.. altı ay önce çektirdiğimde kist çıkmıştı yarında doktoruna götürücem bakalım o ne diyecek...prematüre doğduğu için yaklaşık iki yıldır üniversite hastanesine götürüyorum endokrine..o kadar çok tahliller yaptırdım ki sanırım bu tahliller ve testler ergenlik çağına gelene kadar sürecekmiş...

çok sevindim canım dr da onaylar iyice için rahatlar inşallah. iyi olsunlarda biz hastanelere koşturalım o önemli değil hep sevindirici sonuçları alalım yeter.gözüna aydın

çok sevindim canım dr da onaylar iyice için rahatlar inşallah. iyi olsunlarda biz hastanelere koşturalım o önemli değil hep sevindirici sonuçları alalım yeter.gözüna aydın

teşekkür ederim arkadaşlar......ebrizm inan bende dünden beri çok mutluyum o sonucu aldığım an önce bir beş dakika bekledim çok dua ettim Allahım inşallah bişi yoktur dedim sonra sonucu okudum ve o anki halimi görmeniz lazım dı hemen eşimi aradım tabi ki oda çok sevindi..umarım Allah bu sevinci herkese yaşatsın bütün bebişlere sağlık sıhhat versin....Kızlar inanın etrafımdaki bir çok insan bana çok kızıyor neden o kadar çok doktora götürüyorsun çocuğun hiç bir şeyi yok sadece yavaş büyüyor işte diyorlar ama bunu onların anlaması gerçekten çok zor..Ben ileride vicdan azabı çekmek istemiyorum şimdiden yapılacak bişiler varsa bir anne olarak ne yapılması gerekiyorsa elimden geldiği kadarını yapmaya çalışıyorum tabi bütün bu aşamalarda bir çok sıkıntı çektim 5 yıldır psikolojim çok bozuldu ama bunlarında üstesinden gelicez bir gün inşallah.... Onlar bizim minik kuzularımız...

şimdi sırada fizik tedavimiz var devlet hastaneleri çok geç zamana randevu veriyor sinir oluyorum..bakalım özele götürmeye çalışıcam inşallah...

sağol canım...fiziğe gidiyoruz çünkü yürürken sol ayağının parmak uçlarına basarak yürüyor ve özellikle koşarken sol bacağında problem olduğu çok belli oluyor bir kaç kere ortopediyede götürdüm kalıcı bişey değil dediler ama büyüdükçe bu problem daha çok belli olmaya başladı çok canım sıkılıyor bu duruma o yüzden en son fiziğe götürdüm egzersiz hareketleri verdiler sol ayak kasları fazla gelişmemiş dediler ama dünde söylediğim gibi çok geç randevu veriyorlar mart ın bir ine randevu verdiler bende mart ı beklemeden özele götüreyim diyorum ama bu birazda maddiyata bağlı.. özelde pahalı oluyor.. bakalım artık düşünücez bişeyler

Beril fizik tedavi alıyor dediğin gibi her seansına ayrı para ödeniyor malesef az buz da tutmuyor biz heyete başvurduk bir kısmını devlet karşılayabilsin en azından diye gerçi onun içinde 4 aydır uğraşıyoruz oda ayrı bir hikaye. ıstersen dr ile bir görüş heyete başvurabilirsiniz.ınşallah o küçük problemde tedavi ile çabucak atlatılabilir

Beril fizik tedavi alıyor dediğin gibi her seansına ayrı para ödeniyor malesef az buz da tutmuyor biz heyete başvurduk bir kısmını devlet karşılayabilsin en azından diye gerçi onun içinde 4 aydır uğraşıyoruz oda ayrı bir hikaye. İstersen dr ile bir görüş heyete başvurabilirsiniz.İnşallah o küçük problemde tedavi ile çabucak atlatılabilir

evet canım ya zaten şimdiye kadar devlet hastaneleri geç randevu verdiği için çoğu tetkikleri muayeneleri hep özel hastanelerde ve özel labaratuvarlarda yaptırdık ama artık yetiştiremiyoruz da....offff çok zor çokkkk....şimdi değin gibi fizik içinde en az bir kerede olsa özele götüreyimde ondan sonra gerekirse heyet raporu işini araştırırım....

sağol canım...fiziğe gidiyoruz çünkü yürürken sol ayağının parmak uçlarına basarak yürüyor ve özellikle koşarken sol bacağında problem olduğu çok belli oluyor bir kaç kere ortopediyede götürdüm kalıcı bişey değil dediler ama büyüdükçe bu problem daha çok belli olmaya başladı çok canım sıkılıyor bu duruma o yüzden en son fiziğe götürdüm egzersiz hareketleri verdiler sol ayak kasları fazla gelişmemiş dediler ama dünde söylediğim gibi çok geç randevu veriyorlar mart ın bir ine randevu verdiler bende mart ı beklemeden özele götüreyim diyorum ama bu birazda maddiyata bağlı.. özelde pahalı oluyor.. bakalım artık düşünücez bişeyler

Evet canım aslında erken doğan bebeklerde çok görülebilen birşeymiş bu parmağın ucuna basarak yürüme ve erken dönemde fizik tedavi ile tamamen tedavi edilebiliyor. Çok geçmiş olsun inşallah çabucak düzelir.
Ben de Berkay'ın nörolojik takibini üniversite hastanesinde yaptırmak istemiştim. ÇAPA'yı aradım 26 Mayısa randevu verdiler. Randevuyu yine de aldım ama çok gecikmemek için özelden nöroloğa götürdüm. Ama bundan sonraki kontrollerini üniversitede takip edeceğim.

Evet canım aslında erken doğan bebeklerde çok görülebilen birşeymiş bu parmağın ucuna basarak yürüme ve erken dönemde fizik tedavi ile tamamen tedavi edilebiliyor. Çok geçmiş olsun inşallah çabucak düzelir.
Ben de Berkay'ın nörolojik takibini üniversite hastanesinde yaptırmak istemiştim. ÇAPA'yı aradım 26 Mayısa randevu verdiler. Randevuyu yine de aldım ama çok gecikmemek için özelden nöroloğa götürdüm. Ama bundan sonraki kontrollerini üniversitede takip edeceğim.

evet canım bende üniversite hastanesinden randevu alıyorum ne olur ne olmaz belki özele götüremem diye zaten yaklaşık 2 yıldır üniversite hastanesine gidip geliyoruz istedikleri herşeyi yaptırdık ama şimdiden yine mart ayına fiziğe, nisana nörolojiye ve mayıs sonunada endokrine randevu verdiler galiba bu böyle devam edecek ama kızımda bıktı artık annecim artık gitmeyelim doktora diyor :) bende büyümen için gitmemiz lazım kızım diyorum :) Allah herkesin yavrusuna yardım etsin inşallah......gerçekten zor.

canim allah yardimcin olsun benim ogluma ilk mr cekildiginde 5 aylikti ve ilac vererek uyuttular ikinci mr inda 8 bucuk aylikti yine ilacla uyuttular korkacak birsey yok aslinda ama bende senin gibi o gun cok heyecanli ve korku icindeydim insallah sonucu temiz cikarda saglikli olsunda kiziniz gerisi iyi olur zaten

canim allah yardimcin olsun benim ogluma ilk mr cekildiginde 5 aylikti ve ilac vererek uyuttular ikinci mr inda 8 bucuk aylikti yine ilacla uyuttular korkacak birsey yok aslinda ama bende senin gibi o gun cok heyecanli ve korku icindeydim insallah sonucu temiz cikarda saglikli olsunda kiziniz gerisi iyi olur zaten

teşekkür ederim arkadaşım....narkoz verildiği için insan ister istemez panik oluyor. Fazla narkoz la ilgili bir sürü kötü haberler duyuyoruz o yüzden endişelenmemek mümkün değil malesef...

Back