How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Premature Bebekler Benimde dualarınıza çok ihtiyacım var....

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Bahar34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2009
81
2
86
48
İstanbul
Arkadaşlarım yarın sabah kızımın kafasından MR çekilecek narkoz verilerek yapılacak çok korkuyorum.. inanın şu an işyerinde onu düşünmekten başka bişi yapamıyorum......Ne olur dualarınızı esirgemeyin kızımdan olur mu...

tabiki dua ederiz ama endişelenme benim minicik 14 aylık kızımada yapıldı anne olarak mutlaka çok endişeleniyoruz ama sonucu iyi çıksın önemlisi o

saol canım inşallah bu sefer iyi bir sonuç çıkar altı ay önce yine yaptırmıştık kist olduğunu söylediler.. umarım bu sefer temiz çıkar...

çok geçmiş olsun dualarımız sizinle allah şifa versin güzel haberlerini bekliyoruz çok öpüyorum senide yavrunuda

inşallah ii haberler alırsınız cnım..çok geçmiş olsuna.s.

teşekkür ederim arkadaşlar hepinize.. inanın sizin desteğiniz çok iyi geliyo..iyiki varsınız :)

canım dualarımız seninle güzel haberlerle gelirsin inşaallah

yarını hayırlısıyla bir atlatsak inşallah çok rahatlıycam..MR dan sonra ayılmasını beklerken eşimle ömrümüzden ömür gidiyor...
teşekkür ediyorum tekrar kızlar..p.tesi yazarım sizlere..

Hiçbirşey olmaz annesi, merak etme. Mecbur narkoz verecekler, ufacık çocuk, rahat durmazki.

Çok geçmiş olsun:teselli:

allah yardımcınız olsun canım ınsallah ıı olur bebegın allah saglıklı uzun omurler versın

canım geçmiş olsun..merak etme dozunu az verirler...
inşallah sonuç temiz çıksın..

teşekkür ederim arkadaşlar çok şükür bir problem çıkmadan cumartesi günü kızımın MR ının çektirdik sonucu bugün almam gerekiyor 4 ten sonra dediler bende iş çıkışı gideceğim inşallah temiz çıkmıştır şu an bende merak içerisindeyim..

teşekkür ederim arkadaşlar çok şükür bir problem çıkmadan cumartesi günü kızımın MR ının çektirdik sonucu bugün almam gerekiyor 4 ten sonra dediler bende iş çıkışı gideceğim inşallah temiz çıkmıştır şu an bende merak içerisindeyim..

Geçmiş olsun canım İnşallah sonuçları da temiz çıkar.

inşallah canım yarın iyi sonuç haberlerini alırız

merhaba arkadaşlarım..dün sonuçları aldım henüz doktoruna göstermedim ama çokkk sevindim çünkü normal çıktı herhangi bir problem yok sanırım.. altı ay önce çektirdiğimde kist çıkmıştı yarında doktoruna götürücem bakalım o ne diyecek...prematüre doğduğu için yaklaşık iki yıldır üniversite hastanesine götürüyorum endokrine..o kadar çok tahliller yaptırdım ki sanırım bu tahliller ve testler ergenlik çağına gelene kadar sürecekmiş...

Back