• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benimde çağırılan lazim mi sizce?

ayyy kuzzzuuu derdiniz yok dert mi ariyosunuz yaa? valla anlamiyorum boyle seyleri dusunenleri...aramazsa aramasin cokta tin

küsken çağırmak barış girişimidir, belki böyle bir girişimde bulunmak istemiyordur. eşinizi de çağırmaması bana mantıklı geldi, çağırsaydı daha çok incinirdiniz emin olun.

Merhaba lar yarın görüncemin kızının doğum günü var ben bir senedir konuşmuyorum eltimleri herkesi çağırmış ama beni geç eşimi dahi aramamış sizce kırılmam normal mi kuste olsak??
İnsan konuşmadığı birini partiye cağırmaz, bu gayet doğal.

Zaten küssünüz, kırılsanız ne olacak ki? Ayrıca insan küs olduğu birine nasıl kırılabilir onu bilemedim. Niye çağırsın ki ben olsam ben de çağırmam. Eşini çağırsa bu sefer bak seni çağırdı beni çağırmadı muhabbeti yapıp huzurunuzun kaçacağını tahmin etmiştir

cıksss adi görümce:KK59:
gelini doğum gününe özel çağırmalıydı,konu sahibi de gelip burada,küs olduğum görümcem doğum gününe çağırdı,saçmaladı,diye konu açmalıydı:KK51:

Back
X